elektromobilitás

Közösen ünnepel a BMW i5 és az AirConsole játékplatform a Gamescom videojáték-vásáron

2023.08.24.

A 2023. augusztus 23-27. közötti Gamescom videojáték-vásáron a BMW és az AirConsole játékplatform közösen állítja ki az utastérben átélhető játékélmény merőben új formáját kínáló BMW i5 modellt.

A technológia lehetővé teszi, hogy a vezető és utasai álló helyzetben úgynevezett „casual” játékokat játsszanak, amelyekkel például a nyilvános járműtöltő állomásokon, a BMW i5 nagyfeszültségű akkumulátorának töltése közben játszva üthetik el az időt. A „casual” játékok gyorsan feltelepíthetők, játszi könnyedséggel elindíthatók és intuitív módon vezérelhetők. Az új BMW 5-ös sorozat világpremierjével párhuzamosan elérhetővé váló játékok között autóversenyzős, sportolós, kvízes és zenés játékok éppúgy megtalálhatók, mint a szimulátorok, a stratégiai feladványok, az akciódús kalandok és a kirakósok. Az elérhető játékok portfóliója folyamatosan bővül.

A 2023-as Gamescom videojáték-vásáron a BMW és az AirConsole a Sony Pictures Television (SPT) „Legyen Ön is milliomos!” játékának vadonatúj, utastéri játékélményre optimalizált kiadását is bejelenti. Az egyelőre fejlesztés alatt álló játék az AirConsole játékplatform intuitív vezérelhetőségének és az ikonikus elemeknek köszönhetően innovatív játékélményt garantál, egy és több játékos esetében egyaránt. A „Legyen Ön is milliomos!” játék 2024-ben válik elérhetővé az AirConsole okosalkalmazással felszerelt BMW és MINI modellekben.

„Az AirConsole játékplatformmal autóink utasterében tesszük elérhetővé ügyfeleink számára a közös játék élményét, folyamatosan új és szórakoztató tartalmakat kínálva. Kiváló példa erre a „Legyen Ön is milliomos!” is” – mondta Stephan Durach, a BMW Group vállalatközösségi fejlesztésekért felelős részlegének alelnöke.

„A „Legyen Ön is milliomos!” bevezetése a szórakoztatás és az innováció tökéletes ötvözetét képviseli. A játék világszerte elismert és közkedvelt, bevezetése így az utastéri játékélmény iránt érzett izgatottságunkat és abszolút elköteleződésünket tanúsítja” – tette hozzá Michael Fuller, az AirConsole játékplatform üzleti játékfejlesztésekért felelős részlegének vezetője.

A BMW és az AirConsole játékplatform együttműködésének bevezetését ünnepelve a BMW Group egy játék-specifikus karosszériafóliázással díszített BMW i5 modellt gurít ki a Gamescom videojáték-vásárra. A játék-specifikus fólia a legmélyebb pixelig elmélyült játékélményt szimbolizálja. A nagyméretű pixelekkel a készítők a számítógépes játékok ikonikus, nyolcbites korszaka előtt hajtanak fejet, miközben a karosszériafóliázás színsémája az AirConsole játékplatformon elérhető játékok sokszínűségére utal.

A fólián a különböző kontrollerek is visszaköszönnek, egyértelműen kihangsúlyozva a BMW i5 utasterében elérhető AirConsole játékplatform azon egyedülálló megoldását, amelynek részeként a játékosok okostelefonjai azonnal kontrollerré varázsolhatók, a résztvevők pedig egy ujjmozdulattal a játékban találhatják magukat.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.19
Ki emlékszik már arra, hogy a McLarent meg akarta venni az Apple, pedig voltak ennél színesebb....
2024.05.19
Egyéni világbajnoki Grand Prix-selejtezőre kerül sor Pünkösdhétfőn a debreceni Perényi Pál....
2024.05.19
Most akkor mégis bízik az elektromos átállásban a japán autógyártás? ..
2024.05.19
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Hétvége. ..
2024.05.19
A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es....
2024.05.19
2009. január 31. óta a Porsche Múzeum aktívan és modern módon mutatja be a márka történetét és....
2024.05.19
Hőkamerás és egyéb drónokkal a levegőből is keresik a szombat éjjel Verőcénél balesetet szenvedett....
2024.05.19
Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség....
2024.05.19
A M1RA versenyzője, Bucsi Attila emberfelettit nyújtott a TCR Eastern Europe túraautó-bajnokság....
2024.05.19
- Hajóbaleset történt szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, három....