Mazda

Különleges kiadást villantott a Mazda

2023.09.26.

A Mazda bemutatta a 2024-es 3-as és CX-30 modellek Nagisa Special Edition változatát, amely egyedi dizájnelemeket és színvilágot kínál.

Az elérhető színválasztékból, a Zircon Sand Metallic borítja a Nagisa külsejét, mint fő szín, amelyhez fekete külső elemek társulnak, a modern megjelenés érdekében. A belső térben terrakotta színű, bőrhatású üléshuzatokat találunk, az ülések közepén fekete Leganu® velúrbetétekkel, amelyek kifinomultságot kölcsönöznek az utastérnek.

A Nagisa paletta fő színének a Zircon Sand Metallic színt választották, mert egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Első pillantásra egyszerű színnek tűnhet, mely az utakon sportos old-school hangulatot áraszt. Közelebbről szemügyre véve azonban a Zircon Sand Metallic egyedisége azonnal észrevehető, ami kifinomult stílust és mélységet ad az autó megjelenéséhez.

A fémes felület által keltett fények és árnyékok kihangsúlyozzák a karosszéria szerkezetét, míg a szín ásványszerű keménysége, ahogyan azt a neve is sugallja, egyedi karaktert nyújt az autónak. A fekete keréktárcsák és visszapillantó tükrök mellett a Nagisa egy jellegzetes fekete szárnnyal is büszkélkedhet, ami a CX-30-as modell esetében először jelenik meg. Ez elegáns és áramvonalas külsővel ruházza fel az autót, amely egyszerre sportos és kifinomult.

A Nagisa belső terében a bőrhatású üléshuzatok fő színe a terrakotta, ami retró érzetet kelt az utastérben. Ehhez párosulnak az ülések közepén és a műszerfalon található velúrbetétek, valamint a dekoratív díszítőelemek, mint a szellőzőlamellák és az ajtókilincsek kékesszürke színe. Az eredmény egy retró-modern, mégis sportos hangulatú utastér. Kifinomult részletek, köztük az üléseken látható fekete, kordován-hatású hangsúlyok és a műszerfalon feltűnő terrakotta színű varratok teljessé teszik a belső designt. A Mazda3 ajtópaneljeit is Leganu velúrbőr borítja, ami még kifinomultabbá teszi az utasteret.

A 2024-es Mazda3 és CX-30 fejlett biztonsági funkciókkal, művészien kialakított belső terekkel és innovatív motortechnológiával rendelkezik. Mindkét modell frissített infotainment rendszerrel, illetve továbbfejlesztett gyalogosészlelő rendszerrel és csatlakozási funkciókkal rendelkezik. A két modell egyaránt elektrifikált hajtásláncot kínál, az e-Skyactiv G szívómotorral és a forradalmi e-Skyactiv X motorral.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.12.08
Figyelmeztető előrejelzést adott hazánk területére az Országos Meteorológiai Szolgálat tartós, sűrű....
2023.12.07
A HangZóna mai vendége Lambert Gábor a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs vezetője. ..
2023.12.07
Növekedésre számít a Posche Hungaria (PH) márkáinak értékesítésében jövőre a cég nemrégiben....
2023.12.07
Megemelték az e-rollerek bérlésére kiszabott büntetéseket – írja az orf.at   ..
2023.12.07
Felelős globális vállalatként a Bosch kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mind gazdasági, mind....
2023.12.07
Elköszönök lassan vendéglátómtól Zsebe József autószerelő mestertől, a mai alkalommal hozom a vele....
2023.12.07
Bár később jött, mint vártuk, de megérkezett a tél és ez az utakon, az autózásban is változásokat....
2023.12.07
Az elektromos hajtású járművek iránti kereslet folyamatosan nő hazánkban – a Belügyminisztérium....
2023.12.07
A Volkswagen pozsonyi gyárában megkezdődött az új VW Passat és Škoda Superb modellek....
2023.12.07
A részben vagy teljesen elektromos meghajtások vezető fejlesztőjeként ismert, eddig világszerte....