Lexus

Lexusban a sötét zsaruk

2019.01.24.

Újabb látványos szuperprodukcióban jelenik meg a Lexus egyikmodellje: a frissen megújult RC sportkupé ez esetben egészen különleges dolgokra képes.

Ha termékmegjelenítésről van szó, a Lexus az autóiparban szokatlan megfontoltsággal, igényességgel választja ki azokat a produkciókat, amelyekhez nevét és termékeit adja – ahogy az érintett filmekben megjelenő autók maguk is magas fokú intelligenciával és ebből fakadó, különleges képességekkel bírnak.

A lécet a sort indító „Különvélemény”-nyel (2002) tették igen magasra, ahol Tom Cruise karaktere egy képzeletbeli Lexus fedélzetén menekült el az őt üldöző ügynökök elől. A különlegesen áramvonalas, önjáró Lexus 2054 később Michael Bay „A Sziget” című alkotásában tért vissza egy epizódszerepre. LucBesson szintén a Lexus mellett döntött, amikor járművet keresett a „Valerian és az ezer bolygó városa” című 2017-es sci-fi – minden idők legnagyobb költségvetésű európai filmje – címszereplőjének; a mesterséges intelligenciát alkalmazó Skyjet repülőgépet stílusosan a világegyetemben leggyakrabban előforduló anyag, a hidrogén hajtotta. A jövő helyett a jelenben – igaz, egy elképzelt jelenben – játszódott a „Fekete párduc” című, 2018-as Marvel alkotás, amelyben a márka két zászlóshajója, az LS 500 és egy virtuális cockpitbóltávvezérelhető LC 500 is főszerephez jutott.

Most pedig itt a következő nagy dobás: a „Sötét zsaruk” idén debütáló, negyedik részében („Men in Black: International”) egy vadonatúj Lexus RC F segít az ügynököknek megmenteni az emberiséget.Tessa Thompson és Chris Hemsworth nem először küzdenek egymás oldalán a fantasztikum sötét erői ellen („Thor: Ragnarök”, 2017), ezúttal azonban a történet nem távoli világokban játszódik, hanem az univerzum látogat el a Földre. A pontos cselekményre majd csak a film június 14-ikei premierjekor derül fény, az azonban már az előzetesből kiderül, hogy a sötét zsarukLexus RC F kupéja legalább annyira trükkös jármű, mint amilyenekkel a korábbi filmekben találkozhattunk.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.07
Legalább tizenhatan meghaltak, több mint százan - közülük sokan súlyosan - megsérültek az Air India....
2020.08.07
Sokáig a Haris birodalom szürke eminenciásaként dolgozott, napjainkban ismert és elismert....
2020.08.07
A dél-korai autógyártó közzé tette az első grafikákat a Korandón alapuló, tisztán elektromos....
2020.08.07
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es 70. évforduló Nagydíja....
2020.08.07
Ba Bilig Kínából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra pályázatára. ..
2020.08.07
A négy évtized után feltámasztott BMW Junior Team három tehetsége, Dan Harper, Max Hesse és Neil....
2020.08.07
Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es 70. évforduló Nagydíja....
2020.08.07
Az előző versenyhétvégéhez hasonlóan a péntektől zajló 70. évforduló Nagydíján is Nico Hülkenberg....
2020.08.07
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden jelentette be, hogy kilenc új ütközéscsillapító....
2020.08.07
Autószállító tréler vontatott egy másik autószállító trélert az M5-ös autópálya Csongrád-Csanád....