Ford

Már Magyarországon a frissített Mondeo, S-MAX és Galaxy

2016.07.26.

A Ford továbbfejlesztette a népszerű Mondeo, S-MAX és Galaxy modelleket, amelyeknek alacsonyabb üzemanyag-fogyasztása és CO₂-kibocsátása kedvezőbb üzemeltetési költséget eredményez.

A Ford mérnökei finomhangolták a négy- és ötajtós, valamint kombi változatban kapható Mondeo, az S-MAX sportos egyterű és a Galaxy személyszállító 150 és 180 lóerős, hatfokozatú PowerShift automata váltóval és elsőkerék hajtással kínált 2,0 literes TDCi dízelmotorjainak vezérlő szoftverét, így az erőforrások CO₂-kibocsátása akár 7 százalékkal csökkent.


A Mondeo, S-MAX, Galaxy és Mustang modellekhez mostantól megrendelhető a még könnyebben használható SYNC 3 kommunikációs rendszer is. A technológia az idei év későbbi szakaszában a vadonatúj Ford Edge SUV kínálatában is megjelenik.

A kulcs nélküli nyitás technológiája – amely automatikusan nyitja és zárja a központi zárat, ha a kulcs az autó közelében van – immár alapáras a Mondeo, az S-MAX és a Galaxy modellek Titanium felszereltségeinél.


- A 2,0 literes TDCi PowerShift hajtáslánc élvezetes teljesítménye, alacsony üzemanyag-fogyasztása és vezetési élménye igen népszerű vásárlóink körében, akik mostantól még alacsonyabb üzemeltetési költségre számíthatnak - nyilatkozta Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

"A SYNC 3 segítségével az autósok könnyedén összekapcsolhatják okostelefonjukat az autó fedélzeti rendszerével, így menet közben egyszerű hangutasításokkal indíthatnak telefonhívásokat, válaszolhatnak a szöveges üzenetekre, és kezelhetik kedvenc alkalmazásaikat.”


A SYNC 3 újratervezett 8 colos érintőképernyője immár a kétujjas csippentés és a végigsimításos mozdulatokkal is kezelhető. Az iPhone-tulajdonosok aktiválhatják az Apple CarPlay rendszert, az Android™ felhasználók pedig az Android Auto™ rendszert, amelyek kezelőfelülete kifejezetten e két okostelefon-típusra épül, és amelyek szoftvere WiFi-kapcsolaton keresztül frissíthető.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.10.01
Meglehetősen sok súlyos karambol történt szombaton, derül ki a rendőrség friss összesítéséből. ..
2023.10.01
További modern, klimatizált, alacsony padlós és környezetbarát autóbuszokkal újulhat meg a fővárosi....
2023.10.01
Hét különleges közlekedési eszközt vagy módszert mutatunk be az ingázásra a világ minden tájáról....
2023.10.01
A Honda nyilvánosságra hozta, hogy milyen autókat, motorkerékpárokat, műszaki fejlesztéseket mutat....
2023.10.01
A Gebrüder Weiss újabb 10 E-Transit beszerzésével megduplázza elektromos közúti flottáját. Az....
2023.10.01
A napokban hívták fel a figyelmemet Robbert Albas, holland pilóta zseniális Youtube csatornájára,....
2023.09.30
Lehúzás, vagy valódi szakértelem? ..
2023.09.30
Traktorral felborult és meghalt egy férfi szombaton Pécsbagota külterületén - közölte a Baranya....
2023.09.30
A külföldi autók közül változatlanul a Cheryből adnak a legtöbbet Oroszországban, a kínai márka....
2023.09.30
Zipse 2015 óta tagja a müncheni központú vállalatcsoport igazgatótanácsának, elnöki pozícióját 2019....