Fiat Panda

Már rendelhető a frissített Fiat Panda

2016.09.26.

Az olasz miniautó megújulva is megőrizte előnyös tulajdonságait: az egyedi stílust, a használhatóságot és az egyszerűséget.

A Panda méretei nem változtak, 365 cm hosszú, 164 cm széles és 155 cm magas. Újdonság a két új fényezés, és a két új alumínium keréktárcsa. A megújult modern műszerfal grafikának köszönhetően könnyen olvasható a kijelző a vezető számára.

A Panda továbbra is kategória egyik legkedveltebb és legpraktikusabb modellje. A nagy szögben nyitható ajtók, az akár 5 fő számára is kényelmes utastére mellett, a kategóriája legnagyobb csomagterével rendelkezik: térfogata 225 literről a hátsó üléstámlák előre döntésével 870 literesre növelhető.

Az 1,2 literes négyhengeres motor benzines és benzin-LPG változatban is elérhető, teljesítménye 69 lóerő, míg az 1,3 literes Multijet  95 lóerős dízelmotorral választható. A kéthengeres 0,9 literes TwinAir turbó teljesítménye 80 lóerő, amely CNG változatban rendelhető.

A 2017-es Panda Lounge, 4x4 és Cross változatai már a Uconnect TM információs- és szórakoztató rendszerrel is rendelkeznek. A Uconnect TM okostelefon támogatást is nyújt, Android és iOS rendszerekre.

A Uconnect alkalmazással a telefon az autó kiterjesztésévé tud válni, az eszköz képernyőjén keresztül az összes szórakoztató funkció elérhető: rádióállomás keresés, lejátszási listák közötti váltás, hangerőállítás, hívások és szöveges üzenetek kezelése, a naptár megtekintése, vagy valós idejű időjárási adatok lekérése. Az alkalmazás az internetes streaming szolgáltatások kezelését is támogatja.

Továbbá az olyan szolgáltatások is elérhetőek vele, mint a Find myCar, ami segít visszatalálni a leparkolt járműhöz, a még környezetkímélőbb vezetési stílust elősegítő eco:Drive, a legközelebbi márkaszervizhez elvezető Find Workshop, vagy a my:Car, ami egy elektronikus kezelési- és szervizkönyv, közvetlen segély- és vevőszolgálati kapcsolattal.

Mindezeken felül egyérintéses hozzáférést biztosít az előnyben részesített mobiltelefonos navigációs alkalmazásokhoz, mint a Google Maps vagy a Waze. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.09.17
A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, kerülni a....
2021.09.17
Romániában 16 százalékkal nőtt a járműgyártás az első nyolc hónapban a tavalyi azonos időszakhoz....
2021.09.17
- Forgalomkorlátozás lesz a 10-es főút Pilisvörösvári szakaszán burkolatfelújítás miatt szeptember....
2021.09.17
A járvány miatti kényszerszünet után ismét elindul a fiatal vezetőket továbbképző Ford-tréning. Az....
2021.09.17
Bármit építünk, fontos, hogy ismerjük a leendő felhasználó jellemzőit és igényeit. Így tett az a....
2021.09.17
Túlsúlyos karavánt intettek ki a forgalomból a Pest megyei rendőrök. ..
2021.09.17
Belgiumban a cég minden negyedik munkatársa a tisztán elektromos meghajtású MINI-t választotta, a....
2021.09.17
Az Ioniq 5 után három évvel jöhet a nagy terepjáró az elektromos almárka kínálatába. ..
2021.09.17
Néhány perc különbséggel adott hírt tegnap késő este a katasztrófavédelem két oszlopnak csapódó....
2021.09.16
A vietnami VinFast autógyártó cég szabadalmaztatta a Pininfarina által tervezett modelljét....