Yaris

Molnár Andi Yaris Crossra vált

2021.10.01.

A több televíziós műsorban, köztük az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló Dancing with the Stars első évadában országos ismertséget és népszerűséget szerző táncos Molnár Andi eddig a 2021-es Év Autója díjat elnyerő Toyota Yaris márkanagykövete volt, most a vadonatúj slágergyanús crossoverre, a Toyota Yaris Crossra vált.

Molnár Andit legutóbb a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként zárta szívébe a nagyközönség. A műsor korábban komoly szerepet kapott Magyarország kedvenc kisautója, a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során, a Toyota hazai szakemberei pedig ebben a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt számukra a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára.

Az idősávjában legnépszerűbbnek bizonyuló műsor most új évaddal jelentkezik, amelynek a korábbi sikeres együttműködésre való tekintettel a Toyota nagy szerepet szán a 2021-es Év Autója címet is elhódító Yaris alapjaira épülő vadonatúj slágervárományos crossovere, a Yaris Cross bemutatásában. Miután az új műsor főtámogatója a Yaris Cross lesz, adta magát a lehetőség, az új évadban ismét zsűri szerepet kapó Molnár Andi az új modell nagyköveteként folytassa az együttműködést a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtásáról ismert japán autógyártóval, különös tekintettel arra, hogy Andi aktív életmódjához tökéletesen passzol majd a stílusos, környezetbarát crossover.

- Megtisztelő, hogy a világ legnagyobb és egyben legzöldebb autógyártója felajánlotta együttműködésünk folytatásának lehetőségét, az pedig, hogy a jövőben a vadonatúj Yaris Cross márkanagykövete lehetek különösen nagy öröm, hiszen nem csak gyönyörű, hanem hihetetlenül praktikus autó is, és amennyi legalább ennyire fontos számomra, hibrid hajtásának köszönhetően környezetbarát is – fogalmaz az együttműködés kapcsán Molnár Andi.

A Toyota egyébiránt nagy várakozással tekint a vadonatúj crossoverre, amely révén egy olyan szegmensben képviseli majd magát a japán autógyártó, ahol eddig nem volt jelen. A vadonatúj Yaris Cross belépő modellként teljessé teszi a Toyota környezetbarát SUV kínálatát, amelyek további tagjai méretük sorrendjében a C-HR Hybrid, a RAV4 Hybrid és Plug-in Hybrid valamint a Highlander Hybrid (utóbbi csak hibrid hajtással rendelhető), és a japán autógyártó tervei szerint nem csupán szegmense meghatározó szereplője, de az egyik legfontosabb európai és magyarországi Toyota modell lehet.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.01.24
Az elektromos autók hagyományos járművekénél magasabb javítási költségeire és ezért a teljes körű....
2022.01.24
Az ABB támogatásával készült jelentés rávilágít, hogy az autógyáraknak milyen kihívások elé kell....
2022.01.24
Horvátországban hétfőtől a legtöbb helyen fizetőssé válik az elektromosautó-töltés az autópályákon....
2022.01.24
A Volkswagen ID.4-et az USA-ban is régóta árulják. Most a VW ott is el akarja elindítani az....
2022.01.24
Hatvanöt magasan képzett mérnökkel még az idén elindul a legnagyobb orosz járműgyártó magyarországi....
2022.01.24
Kevés frusztrálóbb dolog van annál, mint egy forgalmi dugóban araszolni. Kinek a fejében ne fordult....
2022.01.24
Az újabb sebességmérési akció során ezúttal 158 autósról készített felvételt a traffipax – írta a....
2022.01.24
Igazi prémium funkcióval, mátrix LED fényszórókkal lép piacra az új generációs Peugeot 308. De mit....
2022.01.24
Amennyire sokrétűek alkalmazási lehetőségei praktikus pickupként, éppoly számosak az új Amarok....
2022.01.24
Minden korábbi szerbiai vasúti sebességet megdöntött az Újvidék és Belgrád között közlekedő....