Nissan

A Nissan beszáll a Bajnokok Ligájába

2014.04.07.

A Nissan Motor Co., Ltd. bejelentette, hogy négyéves globális partnermegállapodást kötött az UEFA Bajnokok Ligájával, amely kiterjed az UEFA-szuperkupára is. A megállapodás a japán gyártó történetének eddigi legjelentősebb szponzori szerződése, amelynek értelmében a Nissan világszerte az eseménysorozat hivatalos partnerévé vált a 2014/2015-ös szezontól egészen a 2017/2018-as szezon végéig.

„A Nissan tevékenységét eddig is az innováció és izgalom fémjelezte, az UEFA partnereként pedig szeretnénk az UEFA Bajnokok Ligáját is még izgalmasabbá tenni" mondta Roel de Vries, a Nissan alelnöke és globális marketingért és kommunikációért felelős vezetője.  „Az Európa legrangosabbjának számító futballbajnokság fontos platform a Nissan számára, amelyen keresztül megmutathatjuk rajongóinknak mind az autóink, mind a labdarúgás által nyújtott izgalmakat, amelyekben az a közös, hogy mindkettőt különleges, foglalkozásuk iránt szenvedélyesen elkötelezett embereknek köszönhetjük."

Hivatalos partnerként a Nissan a mérkőzésekre, a mérkőzések előtti edzésekre, a különböző tartalmakra, médiaanyagokra, vendéglátásra, eseményekre, valamint a döntőre vonatkozó kiterjedt jogokat kap.

A megállapodással kapcsolatban Guy-Laurent Epstein, az UEFA Events SA marketingigazgatója a következőket mondta el: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nissant az UEFA Bajnokok Ligájának hivatalos partnerei között tudhatjuk a következő évadtól. A Nissan valóban élen járó világvállalat és az egyik legnagyobb autóipari cégcsoport. Úgy gondoljuk, hogy partnerségünk a világ minden piacára elhozza majd az innováció élményét, és arról is meg vagyunk győződve, hogy az UEFA Bajnokok Ligája által biztosított megjelenési lehetőségek további sikereket biztosítanak a jövőben Nissan számára."

De Vries szerint az UEFABajnokok Ligáját szezononként összesen 4 milliárdan követik a televízióban, így a most kötött megállapodás a Nissant is új közönségekhez juttathatja, és az európai mérkőzéssorozat ideje alatt a márkát folyamatosan az érdeklődés homlokterében tarthatja.

„Az európai növekedés nagyon fontos a Nissan számára, és úgy érezzük, az UEFA megfelelő partner azon üzleti célunk elérésében, hogy 2016-ra mi legyünk az első számú ázsiai autógyártó Európában. Izgatottan várjuk, hogy augusztus 12-én Cardiffban kezdetét vegye az UEFA-szuperkupa idei szezonja" mondta Bastien Schupp, a Nissan Europe marketingért felelős alelnöke. 

Az UEFA Bajnokok Ligája újabb példája a Nissan izgalmas sportok iránti elkötelezettségének, amelynek jegyében a márka már eddig is számos sportesemény és csapat - többek között a 2016-os riói nyári olimpiai játékok, a brit és mexikói olimpiai csapat, az Afrikai Nemzetek Bajnoksága, az NCAA amerikaifutball-tagozata, a Heisman-trófea, a Kanadai Futball Liga vagy épp a köztudottan focirajongó Usain Bolt GT-R-nagykövet - büszke támogatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.29
Nem megnyugtatóak a keddi közlekedési baleseti statisztikák, amelyeket az Országos Rendőr-....
2024.05.29
A magyarázat már-már banális, mégis kevesen tudják a választ.   ..
2024.05.28
Áprilisban a DataHouse adatai szerint mintegy 80 900 személygépkocsi cserélt gazdát, 21 százalékkal....
2024.05.28
Múzeumi darabokat idéző klasszikus műveket mutatnak be a Mester tanítványai. ..
2024.05.28
Ketten meghaltak, amikor frontálisan ütközött két autó a 48-as főúton, Haláp és Vámospércs között....
2024.05.28
Az amerikai közúti közlekedésbiztonsági hivatal (NHTSA) vizsgálatot idított Waymo vállalat ötödik....
2024.05.28
Farkas Kevin megtörte a jeget, és megszerezte első pontjait a 2024-es szezonban Le Mans-ban, a Red....
2024.05.28
Hazánkban is bemutatkozott a Suzuki Swift negyedik generációja. A teljesen új modell az elődök....
2024.05.28
A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres....
2024.05.28
Véget ért egy jókora dugókkal járó munka, mostantól az autósok és a gyalogosok is örülhetnek. ..