Nissan kereskedés

Nissan szalon nyitása Hatvanban

2021.06.05.

Az autoszektor.hu információi szerint hamarosan a Nissan vadonatúj design-jának és ügyfélkiszolgálási elveinek eleget tevő, korszerű autószalon nyílhat Hatvanban. Az elektromos mobilitásban úttörő japán márka magyar importőr cégének képviselője egyébként éppen a napokban kötött együttműködési megállapodást Hatvan város polgármesterével, Horváth Richárddal.

- Valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Nissan Magyarország képviselőivel, amelyek sikere esetén hamarosan korszerű Nissan szalon és szakszervíz nyílhat a városban, ezzel egész Heves és Nógrád megye térségét közelebb hozhatja ehhez a nagyszerű márkához - mondta lapunk kérdésére válaszolva Képe Tibor, a hatvani Prémium Autóház tulajdonos ügyvezetője, aki több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az autóiparban: korábban a világ egyik legsikeresebb Renault, Dacia kereskedőjeként díjazták, hosszú évek óta pedig a hazai Hyundai hálózat egyik leginnovatívabb képviselője.

A szakember elmondta: valóban folyamatosan keresi az innováció és a fejlődés lehetőségét, hiszen nem csak az autógyártásra, de a kereskedelemre is igaz, hogy a jövőben egyfajta komplex mobilitás szolgáltatóként kell majd kiszolgálni az ügyfeleket. Képe Tibor szerint, aki autógépész végzettsége mellett immáron a marketing tudományát is elsajátította, igazi kihívás a Nissannal zajló együttműködés, hiszen a márka termékpalettája olyan jövőbe mutató modellek érkezése előtt áll, amelyek jelentős hatást gyakorolhatnak az autókereskedelemre. Mint hangsúlyozta, magát és kollégáit is folyamatosan képezve a Prémium Autóház már ma is egyfajta “villanyautós tudásközpont”, ahol szakszerűen és biztonságosan tudják szervízelni a legkorszerűbb elektromos hajtású járműveket is. 

 
- A Nissan, amely a világ egyik első elektromos járműgyártója, jövőbeli termékpalettáját is a villanyhajtásra alapozza és az ezek szervízeléséhez, karbantartásához szükséges műszaki tudás nálunk rendelkezésre áll - magyarázza Képe Tibor, hozzátéve: nem zárható ki, hogy a közeljövőben a kétkerekű, innovatív elektromos járművek piacán is megvetik a lábukat, hiszen már most folyamatos kapcsolatban vannak a “robogók Teslájaként” aposztrofált globálisan is piacvezető elektromos okos robogó, a NIU hazai importőrével. 
 
- Egyértelmű szándékunk jármű kínálatunkat a Hatvan és térségében élő emberekhez közelebb hozni, másrészt szeretnénk rácáfolni azokra a korábbi híresztelésekre amelyek szerint, a Nissan jövője bizonytalan lenne Európában. - fogalmazott lapunknak Reizer Levente, hozzátéve: Magyarországon folyamatosan erősítjük jelenlétünket és folyamatosan érkeznek azok a modellek, amelyek elsősorban az európai piacra lettek fejlesztve, például a napokban bemutatkozó vadonat új Qashqai vagy az új elektromos Crossover, a Nissan Ariya. 
 
- Hatvanban rendszeresen keressük azokat a lehetőségeket, amellyel erősíthetjük a város gazdasági erejét és munkahelyeket teremthetünk. Mindezeken túl elkötelezettek vagyunk a környezettudatosság mellett, így találtunk egymásra a Nissan Magyarországgal, akiket örömmel fogadunk a városban - fogalmazott Horváth Richárd Hatvan város polgármestere.
 
További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.05.30
A motorsport szerelmesei mostantól testközelből tanulmányozhatják a Toyota egyedülálló versenyautó-....
2023.05.30
Ahogy változik a világunk, nem csak bennünk záródnak kapuk, de az autóiparban is. Ezért is üdítő,....
2023.05.30
A Citroën újabb lépést tesz az elektromos mobilitás elérhetőbbé tétele felé: a C5 Aircross....
2023.05.30
Nehéz időszak elé néznek az ukrán gazdák, hiszen több százezer hektárnyi földet aknáztak alá az....
2023.05.30
A nyári szezonra készülve az Európai Unió megkettőzi az erdő- és bozóttüzek oltására felkészített....
2023.05.30
A tisztán elektromos meghajtású BMW i7 csupán néhány hónapja gurult fel a luxusszegmens progresszív....
2023.05.30
2023-ban első alkalommal végzett felmérést kiadónk, az Autós Nagykoalíció a magyarországi független....
2023.05.30
A Daimler Truck Holding érdekeltségébe tartozó két japán leányvállalat és a Toyota száz százalékos....
2023.05.30
A Magyar Suzuki Zrt. Igazgatóságának ajánlása alapján a május végi közgyűlés úgy határozott, hogy....
2023.05.30
Feltehetően ittasan hajtott egy 40 éves férfi – írta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-....