Nissan kereskedés

Nissan szalon nyitása Hatvanban

2021.06.05.

Az autoszektor.hu információi szerint hamarosan a Nissan vadonatúj design-jának és ügyfélkiszolgálási elveinek eleget tevő, korszerű autószalon nyílhat Hatvanban. Az elektromos mobilitásban úttörő japán márka magyar importőr cégének képviselője egyébként éppen a napokban kötött együttműködési megállapodást Hatvan város polgármesterével, Horváth Richárddal.

- Valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Nissan Magyarország képviselőivel, amelyek sikere esetén hamarosan korszerű Nissan szalon és szakszervíz nyílhat a városban, ezzel egész Heves és Nógrád megye térségét közelebb hozhatja ehhez a nagyszerű márkához - mondta lapunk kérdésére válaszolva Képe Tibor, a hatvani Prémium Autóház tulajdonos ügyvezetője, aki több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az autóiparban: korábban a világ egyik legsikeresebb Renault, Dacia kereskedőjeként díjazták, hosszú évek óta pedig a hazai Hyundai hálózat egyik leginnovatívabb képviselője.

A szakember elmondta: valóban folyamatosan keresi az innováció és a fejlődés lehetőségét, hiszen nem csak az autógyártásra, de a kereskedelemre is igaz, hogy a jövőben egyfajta komplex mobilitás szolgáltatóként kell majd kiszolgálni az ügyfeleket. Képe Tibor szerint, aki autógépész végzettsége mellett immáron a marketing tudományát is elsajátította, igazi kihívás a Nissannal zajló együttműködés, hiszen a márka termékpalettája olyan jövőbe mutató modellek érkezése előtt áll, amelyek jelentős hatást gyakorolhatnak az autókereskedelemre. Mint hangsúlyozta, magát és kollégáit is folyamatosan képezve a Prémium Autóház már ma is egyfajta “villanyautós tudásközpont”, ahol szakszerűen és biztonságosan tudják szervízelni a legkorszerűbb elektromos hajtású járműveket is. 

 
- A Nissan, amely a világ egyik első elektromos járműgyártója, jövőbeli termékpalettáját is a villanyhajtásra alapozza és az ezek szervízeléséhez, karbantartásához szükséges műszaki tudás nálunk rendelkezésre áll - magyarázza Képe Tibor, hozzátéve: nem zárható ki, hogy a közeljövőben a kétkerekű, innovatív elektromos járművek piacán is megvetik a lábukat, hiszen már most folyamatos kapcsolatban vannak a “robogók Teslájaként” aposztrofált globálisan is piacvezető elektromos okos robogó, a NIU hazai importőrével. 
 
- Egyértelmű szándékunk jármű kínálatunkat a Hatvan és térségében élő emberekhez közelebb hozni, másrészt szeretnénk rácáfolni azokra a korábbi híresztelésekre amelyek szerint, a Nissan jövője bizonytalan lenne Európában. - fogalmazott lapunknak Reizer Levente, hozzátéve: Magyarországon folyamatosan erősítjük jelenlétünket és folyamatosan érkeznek azok a modellek, amelyek elsősorban az európai piacra lettek fejlesztve, például a napokban bemutatkozó vadonat új Qashqai vagy az új elektromos Crossover, a Nissan Ariya. 
 
- Hatvanban rendszeresen keressük azokat a lehetőségeket, amellyel erősíthetjük a város gazdasági erejét és munkahelyeket teremthetünk. Mindezeken túl elkötelezettek vagyunk a környezettudatosság mellett, így találtunk egymásra a Nissan Magyarországgal, akiket örömmel fogadunk a városban - fogalmazott Horváth Richárd Hatvan város polgármestere.
 
További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.28
Áprilisban a DataHouse adatai szerint mintegy 80 900 személygépkocsi cserélt gazdát, 21 százalékkal....
2024.05.28
Múzeumi darabokat idéző klasszikus műveket mutatnak be a Mester tanítványai. ..
2024.05.28
Ketten meghaltak, amikor frontálisan ütközött két autó a 48-as főúton, Haláp és Vámospércs között....
2024.05.28
Az amerikai közúti közlekedésbiztonsági hivatal (NHTSA) vizsgálatot idított Waymo vállalat ötödik....
2024.05.28
Farkas Kevin megtörte a jeget, és megszerezte első pontjait a 2024-es szezonban Le Mans-ban, a Red....
2024.05.28
Hazánkban is bemutatkozott a Suzuki Swift negyedik generációja. A teljesen új modell az elődök....
2024.05.28
A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres....
2024.05.28
Véget ért egy jókora dugókkal járó munka, mostantól az autósok és a gyalogosok is örülhetnek. ..
2024.05.28
Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2926-an lépték át Bács-Kiskun....
2024.05.28
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események az Útinform jelentése alapján. ..