BMW Group

Óriási karácsonyi meglepetés a BMW-től

2023.12.17.

A tavalyi évhez hasonlóan több aktivitással idén is részt vesz a debreceni BMW gyár csapata a legszebb európai karácsonyi vásárok között számontartott Debreceni Adventen, valamint nehéz sorsú családok és gyermekek ünnepét is igyekszik szebbé varázsolni öt szervezet részére juttatott, összesen 50 000 EUR értékű adomány révén.

Már javában zajlik a Debreceni Advent, megkezdődött a koncertek, könyvbemutatók, kézműves foglalkozások sora a Református Nagytemplomban, várja látogatóit a Barokk Körhinta a Dósa Nádor téren, ahogy a Hütte is a Kossuth téren. Megnyitotta kapuját a bajor prémiumgyártó támogatásából megvalósuló Adventi Kuckó is, melynek programjairól a DEMKI Ifjúsági Ház és a Debreceni Karitatív Testület gondoskodik.

Az Adventi Kuckó adott otthont a BMW Group Gyár Debrecen nagyszabású karitatív eseményének is december 12-én, mely során a vállalat összesen 50 000 euró értékben ajánlott fel adományokat öt debreceni szervezet számára. A kedvezményezett szervezetek között megtalálható az időseket, fogyatékkal élőket és autistákat segítő Debreceni Karitatív Testület, az egyszülős családokat támogató Forrás Lelki Segítők Egyesülete, a tanyavilágban hátrányos helyzetben élő családokat támogató Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület, valamint a hátrányos helyzetben élő nagycsaládosokat segítő Család a Jövő Alapja Közhasznú Alapítvány. A debreceni BMW gyár csapata emellett fedezi a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában ápolt gyermekek mellett tartózkodó szülők meleg ebédjének költségeit 2024-ben a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára jutatott támogatási összegből.

„A BMW Group Gyár Debrecen csapata idén több, az itt élők számára kedves és fontos programnak is aktív részese volt. Nagy öröm számunkra, hogy csatlakozhattunk ezekhez a kezdeményezésekhez, az pedig még inkább, hogy az emberek szívélyesen fogadták jelenlétünket. Hálásak vagyunk, hogy most, az adományozás révén valamit visszaadhattunk ebből a közösségnek. A Debreceni Karitatív Egyesülettel a tavalyi ünnepi időszakban is nagyon eredményesen tudtunk együttműködni, így nem volt kérdés számunkra, hogy ismét velük partnerségben fogjuk támogatni a rászorulókat. Bízunk benne, hogy idén is sok család ünnepét, életét tehetjük könnyebbé, boldogabbá!” – mondta el Hans-Peter Kemser, a BMW Group Gyár Debrecen elnök-vezérigazgatója az adományok átadását követően.

A Kossuth téren található, 750 négyzetméteres, jégfolyosóval is csábító jégpálya a BMW Group Gyár Debrecen támogatásával épült fel, melyet november 28-án birtokba vehettek a korcsolyázni vágyók. A január 7-ig látogatható pályát a tanítási időszakban 8:00 és 14:00 óra között ingyenesen látogathatják az előzetesen regisztrált diákcsoportok.

A debreceni BMW gyár munkatársai a gyárral kapcsolatos információkkal és egy különleges programmal várják a látogatókat a Kossuth téren található Karácsonyi kuckóban. Az érdeklődők tájékozódhatnak a bajor prémiumgyártó Debrecenben épülő üzeméről és a munkalehetőségekről. Az idei adventre egy különlegességgel készülve a BMW csapata egy rendhagyó „próbafülkét” is kialakított, ahol virtuálisan bárki „felpróbálhat” egy BMW dzsekit.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.19
A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal,....
2024.04.19
Koldus vagy királyfi, aki belépett? Örök dilemma ez ékszerüzletben, autókereskedésben,....
2024.04.19
Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi....
2024.04.19
Ha ezt használja, megőrzi autója értékét.   ..
2024.04.19
A CX-60 után a vadonatúj Mazda CX-80 a második modell Európában, amelyet a Mazda nagy platformjára....
2024.04.19
Mostanában a szokásosnál is több szó esik a BMW legutóbbi 5-ös sorozatáról.  ..
2024.04.19
Az új BMW X3 a BMW Group dél-franciaországi, Miramasban működő tesztközpontjában a sorozatgyártás....
2024.04.19
A külső design alapján egy erőteljes és stílusos SUV rajzolódik ki, a frissítést követően a modell....
2024.04.19
Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9....
2024.04.19
A kvalifikációt az első szakaszt követően negyedórára félbe kellett szakítani, mivel lángra kapott....