szolgáltatás

Q-Service – Megújult az Assistance szolgáltatás

2018.10.29.

Az Inter Cars szervizhálózata tovább fejlesztette autós segítségnyújtási szolgáltatását.

Bár a Q-Service-ekben korábban is elérhető volt a mindenhol csak Assistance-ként emlegetett szolgáltatás, idén nyártól már egy sokkal széleskörűbb csomag érhető el, továbbra is kedvező áron.

Mit jelent az Assistance szolgáltatás?

Az Assistance szolgáltatás nem más, mint a felkészülés a váratlan közúti helyzetekre. Mi lesz, ha lerobban a kocsim? Ki fogja megjavítani távol az otthontól, hiszen nem ismerek ott senkit? Az, aki rendelkezik Assistance szolgáltatással ilyeneken biztosan nem töri a fejét utazás előtt, hiszen tudja, akár egész Európában számíthat a hálózat segítségére. Még hozzá éjjel-nappal!

Korábban az Assistance és Mobilitás Garancia két külön szolgáltatásként volt igénybe vehető, az új rendszerben azonban már egységes keretek között lehet szerződni.

A nevüket adják

A Q-Service ma már széles körben ismert, megbízható minőségű szervizhálózat. Nem csak az erős, nemzetközi tulajdonosi háttér teszi azzá, hanem az évek óta változatlan színvonalon szolgáltató független szervizhálózata, a Q-Service hálózat, amelyhez egyre több tag csatlakozik. A Q-Service tagjai között ma már nem csak személyautókkal foglalkozó műhelyek találhatók meg, hanem országos lefedettséget értek el a tehergépjárművekre szakosodott javítók is.

Ennek a népszerűségnek, ismertségnek és megbízhatóságának köszönheti többek között a Q-Service, hogy együttműködő partnernek a Magyar Autóklubot sikerült megnyerni, akik pedig már korábban is együtt dolgoztak a nemzetközi piacon is ismert ARC Europe Francise szolgáltatóval.

Az ARC Europe-pal a kontinens legtávolabbi országaiban sem éri kellemetlen meglepetés az ügyfelet. A szolgáltató 4.000 fős, több nyelven beszélő operátor csapata, 3,5 millió esetben segít évente, amelyben 8.500 műszaki segélyautó – vagy ahogyan itthon ismerjük, Sárga Angyal – 34.000 autómentő vesz részt. A cég piaci részedése Európában 45%, tehát a legnagyobb szolgáltató állt a Q-Service Assistance szolgáltatása mögé.

Mit jelent ez itthon?

A Magyar Autóklub szintén 24 órás telefonos segítségnyújtó szolgálatot tart fent, ahol 30 képzett operátor dolgozik. A több mint félmilliós jármű portfólióval rendelkező szolgáltatás keretein belül évente 30.000 (napi több mint 80) esetben húzzák ki a bajból ügyfeleiket.

Nekem szükségem van erre!

Aki amúgy is Q-Service-ben javíttatja autóját, annak van a legkönnyebb dolga: mindössze két perc alatt meg lehet kötni a szerződést a szervizekben. Aki még nem járt Q-Serviceben, annak nem csak a mobilitás garancia csomag miatt érdemes betérni a leközelebbi tagműhelybe, hanem a minőségi szolgáltatásokat is ajánlott igénybe venni.

Újra gondolt díjcsomagok

Alapvetően három díjcsomagról beszélhetünk, de ezek közül kettőhöz bővített szolgáltatást is kínálnak.

A Lokál csomag Magyarország területén, 365 napig érvényes M1 és N1 kategóriás, 15 évnél fiatalabb járművekre. A 6.900,- Ft-os éves díj tartalmazza a Sárga Angyal szolgáltatást, a szerződés megkötésének helyszínén lévő Q-Service-be szállítást, de kérhető egy nehezített mentés például árokba csúszáskor, elakadáskor.

Ennek a csomagnak a bővített változata a hivatásos gépjárművezetőknek, taxisoknak, kisteherautóval vállalkozásban végzett áruszállítóknak ajánlott. (Lokál Plusz csomag)

A Tranzit csomagért 9.900,- Ft-ot kell fizetni, de a felárért cserébe már jogosultak vagyunk csereautóra, szállást biztosítanak nekünk, állják a haza- vagy az eredeti célállomásra utazásunkat. Mindezt nem csak Magyarország területén kapjuk, hanem Ukrajna kivételével minden szomszédos országban is.

Az Európa csomag egy 30 napig érvényes mobilitásgarancia, amelyen Oroszország, Fehéroroszország, Moldávia, Albánia és Törökország kivételével minden Európai országban érvényes. Tulajdonképpen a Tranzit csomag egész Európára kiterjesztett változatáról beszélünk, hogy legyen kihez fordulni akkor is, ha Barcelona környékén áll meg az autónk.

A csomag ára 7.000,- Ft 30 napra, de 16.900,- forintért 365-ig érvényes Európa csomagunk lehet, ezt nevezetik Európa Plusz csomagnak.

A jövőbe mutat

Piri András az Inter Cars projektvezetője érdekességképpen arról is beszámolt, hogy az új együttműködő partner minőségét talán mi sem támasztja jobban alá, mint hogy a Tesla saját mobilitás garanciáját is az ARC Europe végzi.

A szolgáltatás feltételeiről bővebb információt a Q-Service-ekben illetve az interneten találnak.

A cikk az Inter Cars támogatásával készült.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
A vasárnapi első futamon ismét rajt-cél győzelmet aratott, a második viadalon pedig harmadik lett a....
2024.06.23
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Ez már a harmadik a héten. ..
2024.06.23
Nem tudja vagy nem akarja használni a légkondicionálót? Íme néhány hasznos tipp és trükk az autó....
2024.06.23
A címvédő, háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte a Forma-1-es....
2024.06.23
A világ legkékvérűbb járműflottáját csak minősített cég ápolhatja. ..
2024.06.23
A Toyota célja a dedikáltan akkumulátoros elektromos bZ4X modellel, hogy új mércét állítson fel a....
2024.06.23
Hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében a fehér Mercedes....
2024.06.23
A SURFACING, amely a fenntartható energia, a víz és a fény találkozásában rejlő harmónia, valamint....
2024.06.23
Visszatért a Nissan a családi autók piacára: a Townstar személyszállító változata kiváló mobilitási....
2024.06.23
Az autózás világában meglepő partnerséget kötött a Peugeot és a Lego. Egy különleges verseny....