Lexus

Repülőtéri ügyfélváróban is erős a Lexus

2024.04.01.

Hatodik egymást követő alkalommal lett Európa legjobb ügyfélvárója a Lexus és a Brussels Airlines által jegyzett The Loft.

A brüsszeli repülőtéren található THE LOFT lett „Európa vezető repülőtéri várója” a rangos World Travel Awards™ (WTA) díjátadón 2024-ben. Ez a hatodik egymást követő év, amikor a THE LOFT elnyerte a díjat. Ez egyben azt is jelenti, hogy Lexus és a Brussels Airlines 2018-ban megkezdett együttműködése óta minden évben sikerült elhódítani az elismerést.

A Brussels Airlines és a Lexus által létrehozott és üzemeltetett THE LOFT a Lexus által kínált luxust, a Takumi kézműves mesterséget és az Omotenashit – a vendéglátás japán filozófiáját, amelynek célja, hogy előre lássa a vendég igényeit – hozza el az üzleti utazóknak.  A több mint 2000 m2-en elterülő THE LOFT különálló zónákkal rendelkezik. Ezek közé tartozik egy központi bár, kényelmes ülőhelyek a pihenéshez és egy tér a zavartalan munkához. A vendégeket belépéskor meleg Oshibori törülközővel kínálják meg. Shiatsu masszázsfotelek, extra Grohe zuhanyzók és csillagfényes mennyezetű pihenőszobák állnak rendelkezésre.

Az étkezési lehetőségek között meleg és hideg ételek szerepelnek, míg a Neuhaus Maîtres Chocolatier édes emlékeket készít.  A Lexus életérzést közvetítő házigazdák a hét minden napján 05:00-tól 21:00-ig személyesen fogadják a vendégeket a THE LOFT-ban. A Lexus és a légiutasok vendéglátási igényeinek egyedülálló megértése lenyűgözte a szavazókat, és biztosította számukra a díjat. 

„Vendégeink visszajelzései alapján folyamatosan és okosan beruházunk várótermünkbe, hogy továbbra is a csúcson maradhassunk. Nemrégiben felújítottuk a zuhanyzós lakosztályokat, javítottunk a büfé kialakításán, és bevezettük az „a la carte” menüt a HON területen, hogy csak néhány példát említsünk. Nagyon megható és megtisztelő számomra, hogy sorozatban hatodik alkalommal kaptuk meg ezt a díjat. Szívből köszönöm az egész csapatnak, valamint a partnereknek és beszállítóknak, hogy minden egyes nap olyan nagyszerűvé teszik ezt a lounge-ot.” fogalmazott Olivier Brynaert, a Brussels Airlines ügyfélélményért felelős vezetője a díj átvételekor a berlini Ritz-Carltonban megrendezett WTA Europe gálaestjén.

„Ez a díj a THE LOFT kiváló ügyfélélményének és inspiráló dizájnjának győztes receptjét ismeri el. A Lexusnál az a célunk, hogy segítsük az ügyfeleket a „csodálatos élményben”. Ezt úgy érjük el, hogy az Omotenashi-t az utazásuk minden aspektusában alkalmazzuk. Ez éppúgy igaz a THE LOFT-ra, mint autóinkra - a zászlóshajó Lexus LM-től a kompakt Lexus LBX-ig, amelynek a What Car? nemrégiben a „2024-es év autója” címet adományozta.” – tette hozzá Filip Belmans, a Lexus Europe kommunikációs és ügyfélélményért felelős vezetője.

A World Travel Awards-ot 1993-ban alapították, hogy elismerje, jutalmazza és ünnepelje a kiválóságot az utazási, turisztikai és vendéglátóipar valamennyi kulcsfontosságú ágazatában. Ma a World Travel Awards márka világszerte elismert, mint az iparági kiválóság legmagasabb szintű védjegye.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.23
Kicsi a világ: szoktuk mondani, amikor egy rég nem látott ismerőssel találkozunk. De ki gondolta....
2024.04.23
Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros,....
2024.04.23
Közel 450 kiállító több, mint 12 ezer négyzetméteren várja a szakembereket 2024. május 7-10. között....
2024.04.23
Súlyos baleset történt az M2-es autóúton Vác térségében kedd délután, a forgalmat megállították -....
2024.04.23
A Renault SA francia autógyártó konszern idei eladásainak a növekedésére számít részben annak....
2024.04.23
A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset – jelentette a katasztrófavédelem. ..
2024.04.23
Az új autók eladása Spanyolországban januárban 7,3 százalékkal 68 ezer 685-re nőtt az előző év....
2024.04.23
A cseh versenyhatóság engedélyezte, hogy az AutoWallis felvásárolja a Stratos Auto BMW üzletágát, a....
2024.04.23
A japán csapat megszerezte az első győzelmét a 2024-es Hosszútávú-világbajnokságon annak....
2024.04.23
Közzétette az egyhetes ROADPOL akció eredményét az ORFK Kommunikációs Szolgálata. ..