Nürburgring

A sorozatgyártású BMW-k legjobb körideje a Nürburgringen - videó

2022.06.08.

A nagyteljesítményű sportautókat építő divízió méltó emléket állít félévszázados történelmének a Goodwood Festival of Speed sebességfesztiválon, ahol megmutatja magát a az új BMW M4 CSL modell is.

A 2022-es Goodwood Festival of Speed sebességfesztiválon minden szempár a fennállása 50. évfordulóját ünneplő BMW M divízióra szegeződik. A jubileumra feldíszített Goodwood House területén a bajor prémiummárka motorsport-részlegének legikonikusabb modelljei vonulnak majd fel, mialatt a négynapos eseményen világpremierjét ünnepli az első BMW M3 Touring és megtartja nagy-britanniai bemutatkozását az új BMW M4 CSL is.

A látogatók eközben teljes életnagyságban tekinthetik meg – és egyes esetekben ki is próbálhatják – a BMW izgalmas portfóliójának olyan újdonságait, mint például az első BMW iX1, az első BMW i7, a BMW i4 és a BMW iX M60.

A BMW M GmbH modellpalettája történelmi mérföldkőhöz érkezik: bemutatkozik az első BMW M3 Touring, amely a BMW M3 és a BMW M4 modellcsalád technológiai innovációit az ötajtós Touring karosszériaváltozatok praktikumával egyesíti. A régóta várt nóvum 2022. június 23-án, csütörtökön 10:00 órakor ünnepli világpremierjét a BMW M Performance alkatrészekkel felszerelt, versenypályára optimalizált, nagyteljesítményű BMW M3 Touring oldalán, amelyet követően az esemény minden napján, a fesztivál legendás hegyi felfutójának „First Glance” kategóriájában is megmutatja magát.

A képre kattintva videó indul.

Az első BMW M3 Touring és a BMW M3 Touring MotoGP Safety Car mellett feltűnik a hegyen az új BMW M4 CSL modell is, amely itt ünnepli nagy-britanniai premierjét. A kikönnyített, versenypályára optimalizált, kétüléses kupé 40 lóerővel erősebb az aktuális BMW M4 Competition Coupé modellnél, miközben 550 lóerő maximális teljesítményéhez 100 kilogrammal alacsonyabb saját tömeg társul – többek között a szénszálból készült tetőnek, motorháztetőnek és csomagtérajtónak köszönhetően. Az új BMW M4 CSL így a sorozatgyártásban kínált BMW modellek valaha mért legjobb köridejét autózta meg a Nürburgring Nordschleife aszfaltcsíkján.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.27
Életében először versenyzett esőben; újabb két dobogós helyezést szerzett az újoncok között;....
2024.05.27
Autós üldözésre és lövöldözésre került sor szombaton éjszaka Liptószentmiklós belvárosában, miután....
2024.05.27
Ankara előrehaladott tárgyalásokat folytat a kínai BYD és a Chery vállalattal elektromos járművek....
2024.05.27
A szakértői bizottság végleges döntése alapján Kapu Tibor lehet az az ember, akit Magyarország....
2024.05.27
A  Magyar Kormány nevében Varga Mihály pénzügyminiszter köszöntötte Magyarország tíz legnagyobb....
2024.05.27
Az ÖBB – Osztrák Szövetségi Vasútak -  létszámhiánnyal küzd. A vasútspecifikus foglalkozások a....
2024.05.27
Péntekről szombatra virradó éjszaka egy Hyundai személykocsi csapódott fának Nagymácséd (Galántai....
2024.05.26
Szigetújfalu közelében találták meg vasárnap a Verőcénél múlt szombaton történt hajóbaleset hatodik....
2024.05.26
A megújított Superb kombi változata akkor lép piacra, amikor a riválisok mezőnye ritkul, a....
2024.05.26
A hazai közönség előtt szereplő Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-....