Toyota

Valóban halhatatlanná vált a Toyota

2017.05.04.

Az Amerikai Reklámszövetség a napokban beválasztotta a Toyotát a reklámipari hírességek csarnokába (Advertising Hall of Fame). Az autógyártó ezzel hivatalosan is az amerikai és a globális kultúra szerves részévé vált, és nem mellékesen az első külföldi autómárka, amelyet beválasztottak a hírességek csarnokába!

Procter & Gamble, The Coca-Cola Company, McDonald’s, The Walt Disney Company – ilyen és hasonló óriások, a globális gazdaság legnagyobb szereplői, a díj fennállásának nyolc évtizede alatt mindössze heten – kaptak bebocsátást eddig a reklámipari hírességek csarnokába, elnyerve ezzel az Amerikai Reklámszövetség (American Advertising Federation, AAF) legrangosabb elismerését. A „reklámipart átalakító, az észak-amerikai kultúra szerves részévé váló” vállalatok közé emelték idén nyolcadikként a Toyotát is.

A Toyota Tundra újszerű, 2012-es kampányától – amelyben a pickup elvontatta a 136 tonnás Endeavour űrsiklót –, a multikulturális közösségek felé nyitó, korukat megelőző projekteken át (mint amilyen az autóiknak előszeretettel becenevet adó, spanyol ajkú lakosságot megcélzó Mas Que un Auto’ / ’Több mint autó’ volt) több különleges kampányt is futatott a Toyota az elmúlt időszakban. A Mirai legutóbbi outdoor kampánya (amelyben az óriásplakátokat tartó konzolok a levegőt tisztítják) pedig egyenesen korszakalkotónak nevezhető.

Egészen a Prius hibrid és Mirai üzemanyagcellás modelleket hirdető, egyben a környezettudatos gondolkodást és a modern technológiákat is népszerűsítő kampányokig a Toyota újra és újra tanúbizonyságot tett és tesz a reklám és a marketing terén elfoglalt kreatív vezető szerepéről, miközben minden tevékenységével – legyen az hirdetés, autógyártás vagy jótékonykodás – az emberek javát igyekszik szolgálni, erősítve nemzetünk meghatározó értékeit: a sokszínűséget, a befogadó szemléletet és az előre tekintő gondolkodást” – hangsúlyozta a díj átadásakor James Edmund Datri, az AAF elnök-vezérigazgatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.09.19
Több mint 13 ezer néző tekintheti meg a helyszínen a Forma-1-es szezon imolai futamát, a november 1....
2020.09.19
Ha minden jól megy, az Egyesült Királyság és Japán autóipara is kedvezően jöhet ki a Brexit után....
2020.09.19
Az ámokfutó sofőr jelentős pénzbírságot és sok büntetőpontot kapott. ..
2020.09.19
Helikopterről is figyelték a forgalmat az M86-os számú autóúton, ahol az ellenőrzés célja a....
2020.09.19
A Lexus bemutatta Európában az LS felfrissített változatát, amelyet nálunk csak hibridként lehet....
2020.09.19
Nemrégiben újabb egységgel erősödött a MOL Limo autómegosztó flottája. A jelenlegi 450 autóból álló....
2020.09.19
Jászfelsőszentgyörgyön ütött el egy motorost, aki súlyosan megsérült. ..
2020.09.19
792 200 járművet adtak el, 6,6 százalékkal kevesebbet mint egy éve - közölte a német járműgyártó....
2020.09.19
A Hyundai 46 éves versenyzője január óta először ült versenyautóba, mégis megnyerte a pénteki napot....
2020.09.19
Közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség az ellen a férfi....