smart találkozó budapesten

2476 smart rajongó ünnepelt a magyar fővárosban

2015.09.01.

Augusztus 28. és 29. között 2476 smart rajongó érkezett a világ minden pontjáról Budapestre, hogy együtt ünnepelhessen az idei smart times rendezvényen. Ezúttal a történelmi Hősök tere mellett valósult meg a világ legnagyobb smart találkozója, mely a rajongóknak először adott lehetőséget arra, hogy a festői Duna-parton, éjszakai vezetés keretében ismerhessék meg a várost.

Az augusztus 28-án kezdődött rendezvényen rendkívül színes programkínálat várta a résztvevőket. A smart club falu elsőként a budapesti fesztiválon mutatkozott be, hogy a világ legismertebb smart rajongói klubjainak megjelenésével kölcsönözzön különleges hangulatot a nagyszabású eseménynek. A smartxchange pedig egy új, közvetlen párbeszédet kínáló lehetőséget adott a smart rajongók kezébe: kérdéseiket felkészült szakértőknek tehették fel, akik a színpadon válaszolva érdekes információkkal szolgálhattak a smart márka hátteréről.

A rendezvény csúcspontjaként 1207 autó vett részt a Hungaroringről induló és fővárost átszelő parádén. Elsőként került leleplezésre az új smart fortwo kabrió változata, melyet hivatalosan a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon mutatnak be szeptemberben.

A színpompás fesztivál Európa minden tájáról érkező kiállítókkal és helyi fellépőkkel vált még érdekesebbé. A korábbi évekhez hasonlóan minden smart rajongó számára a smart workshop állt a show középpontjában - csakúgy, mint az új modellek megismerését lehetővé tevő tesztvezetések.

A smart times fő attrakciója a paradé volt, melyen a rajongók saját autóikból formáltak hatalmas konvojt. Augusztus 29-én, szombaton 1207 smart indult a Hungaroringről, hogy Duna-parti útjuk után újra találkozhassanak a Felvonulási téren szervezett fesztiválon. Az este folyamán egy immáron tradicionálissá vált, rajongók közötti versenyen szavazhattak az érdeklődők a legőrültebb autóra, mely díjat idén a Spongyabob-smart nyerte el.


A programsorozat zárásaként bejelentették a 2016-os smart times helyszínét: a nagyszabású autós rendezvénynek jövőre Hamburg ad otthont.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.25
Komoly mérnöki feladatot könnyít meg a két vállalat közös fejlesztése: a villamosenergia-....
2024.04.25
Július 1-jétől Achim Grewe Dr. Patrick Heineckétől veszi át az igazgatóság Pénzügy, IT, Beszerzés....
2024.04.25
Súlyos közlekedési baleset történt az A4-es autópályán Bruck közelében a magyar határ felé vezető....
2024.04.24
A legsikeresebb európai autó fél évszázados történelme eddig nyolc nemzedéket ölel fel. ..
2024.04.24
Egy külföldi turistabuszba hajtott hátulról egy energiaitalt szállító kamion az M1-es autópályán, a....
2024.04.24
- A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós....
2024.04.24
A Ford 1965 példányt fog gyártani a Mustangból a debütálás évének emlékére ..
2024.04.24
A bajor prémiumgyártó a tisztán elektromos meghajtású BMW i4 és a BMW 4-es Gran Coupé....
2024.04.24
A második napon, péntek délután már csúcsra járt a HUMDA Zöld Életre Valók komplex e-mobilitási....
2024.04.24
Két, egymástól független flottapiaci szavazáson a Toyota Professional három típusa ért el....