Vredestein

Arannyal díjazták a Vredestein reklámfilmjeit

2015.05.13.

Az Apollo Vredestein BV két reklámfilmje is elnyerte a rangos hamburgi World Media Festival aranyérmét, intermédia kategóriában. A filmeket a Vredestein Quatrac 5 négy évszakos gumiabroncsok és a Snowtrac 5 téli gumiabroncsok nemzetközi termékbemutatóján mutatták be, a két videó ugyanazt a történetet meséli el másképp, egy nő és egy férfi szemszögéből.

A nemzetközi World Media Festivalra nem kevesebb mint 700 vállalati filmet, televíziós, internetes és nyomtatott alkotást neveztek be  – ezek között szerepelt az Apollo Vredestein két filmje is. A vállalat látványos reklámfilmjeit a zsűri aranyéremmel jutalmazta, a két promóciós anyagot ráadásul beválogatták azon filmek közé is, amelyeket egy speciális bemutató keretében vetítenek majd le a szakma krémjének, azzal a céllal, hogy azokból inspirációt meríthessenek. A díjazott filmek különlegességét az is hangsúlyozza, hogy a bemutatóra olyan filmekkel együtt válogatták be őket, mint a Trónok harca 4. évadának werkfilmje és a BMWStories egyik epizódja.

A legjobb zenei producerek: A filmek zenéjét két vezető zenei producer jegyzi: a holland Nando Eweg és a svéd Peter Kvint. Az általuk szerzett zene tökéletes kiegészítője a Vredestein reklám képi világnak.

Profi fényképezés: A részleteket, luxust, eleganciát és kifinomult ízlést megörökítő fényképsorozatot a nemzetközi elismertségnek örvendő Gaby Fling készítette. Gabyt sokan ismerik kiemelkedő munkásságáról, hiszen korábban olyan megbízóknak dolgozott, mint a Ralph Lauren, a Tommy Hilfiger és az Elle magazin.

A két rövidfilm készítésével a Vredestein a Sounds Like Film és az Artin Advertising szekértőit bízta meg. A forgatás Németországban, Ausztriában és Hollandiában zajlott, ahol igazán lélegzetelállító képsorok születtek. A stáb egy kamerával felszerelt drónnal készített madártávlati felvételeket az Alpokról és más vidékekről. A víz alatti felvételek a München szívében található Mandarin Oriental luxusszálloda medencéjében készültek.

A „World Media Festival – global competition for modern media” nevű rendezvényen a világ minden részéről érkezett vállalati filmek, televíziós, internetes, internetes televíziós és nyomtatott alkotások kapják a főszerepet.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.25
A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve ismét az első helyen végzett a győri Széchenyi István....
2024.05.25
A görög autópiacon októberben a Suzuki Vitara volt a legkeresettebb autó, az esztergomi szabadidő-....
2024.05.25
Az AUDI HUNGARIA Zrt. a magyarországi vállalatok számára elérhető társasági adóból (TAO) történő....
2024.05.25
Szomorú látvány minden árpalé-rajongó számára: Geinbergben (Felső-Ausztria) egy kamion elvesztette....
2024.05.25
Volt egy légitársaság, amely 2003-ban egyszeri járatot indított, nagyon egyedi élményt kínált az....
2024.05.24
A prémium autókat nehéz gyorsan megérteni, miért olyan drágák, mitől lenne ez más, mint a többi?....
2024.05.24
Charles Leclerc, a Ferrari hazai környezetben szereplő versenyzője érte el a legjobb köridőt a....
2024.05.24
Hol máshol, mint a Nordschleifén, a sportautók, pláne a Porschék legmérvadóbb játszóterén. ..
2024.05.24
Három európai digitális képzőművészt kért fel a Lexus, hogy teremtsen különleges világot a Lexus....
2024.05.24
2020 júniusában Birgit Lauda úgynevezett kötelesrész pert indított a meghalt férje által alapított....