Porsche Hungaria

Audi: Gianni feljebb lépett

2018.02.05.

A Porsche Hungaria és az Audi támogatása révén az eddigi Q2 után már egy Q5 Sport 2.0 TDI Quattróval jár az Audi egyik magyarországi márkanagykövete, Gianni Annoni.

- De jó ez a szín! – kiáltott fel a Fáy utcai Audi szalonba belépve a gasztronómiában és a televíziózásban egyaránt nagy ismertséget szerzett Gianni Annoni, amikor meglátta a navarra-kék metál Q5-öst. A mélykék alapszín a karosszéria hajlatainál másképp kapja a fényt, és éjkéken mutatja a kontúrokat.

- Nem félek a színektől, kellenek a színek. A telt, meleg kék, a piros, a sárga és a zöld éppúgy öltözteti az autót, ahogyan ezeket a divatvilágban használják. Igaz, az üzletemberek leginkább a fekete autókat kedvelik, de ez olyan, mint elegáns öltönyben Vespára ülni, és robogóval menni a dolgodra, ami Olaszországban teljesen általános. Tehát annak, aki tudja viselni, nagyon jól áll a kék, ami egyébként az egyik kedven színem. Azért is imádom, mert – forza Azzuri! – az olasz futballválogatottra emlékeztet – mondta Gianni Annoni.Az 550 literes csomagtartót felnyitva elégedetten állapította meg, hogy „úgy látom, ebben már elférnek Zita bőröndjei, bár azt még nem tudom, hova rakom az enyémeket”. A feleség, Debreczeni Zita nem kommentálta a viccet, mert éppen egy németországi síparadicsomban forgat, Gianni pedig elmondta, mi a különbség a Q2 és a Q5 között.

"A Q2 egy dinamikus városi kocsi, oda való, ahol parkolóhely gondok vannak, ahol mélyek a kátyúk, és ahol télen hegyre kell fölmenni. Ezért a Q2 ideális autó Budapesten. Ugyanakkor van benne „fűszer”, és minden olyan szolgáltatást nyújt, ami biztonságossá, kényelmessé, könnyűvé teszi a használatát a szűk parkolóhelyre való manőverezéstől a sávtartásig. Fiatalos, modern is olyan értelemben, hogy a nagyméretű monitoron várnak az applikációk, és úgy látom, ugyanez van a Q5-ben is. Viszont ezzel már elmehetek üzleti útra Olaszországba. Úgy értem, ebbe a kocsiba a bőröndöm mellé még be tudok tenni egy-két láda bort is.”

Mivel Gianni Annoni sokat ingázik Olaszország és Magyarország között, a 190 lóerős S tronic Quattro éppen ideális, hogy akár szélsőséges időjárási- és útviszonyok között is célba érjen. - Gianni éppen egy éve lett a márka egyik nagykövete, mint nagy ismeretségnek és népszerűségnek örvendő személyiség – mondta Mátrabérci Sándor, a Porsche Hungaria Audi márkaigazgatója, s a tavalyi esküvőre célozva hozzátette, a Q5 tágas utastere éppen megfelelő, hogy adott esetben legyen helye a család minden tagjának.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.09.21
Ez a kompakt Mercedes-Benz már nem egyszerűen prémium autó, sokkal inkább a luxus kategóriába....
2023.09.21
Rendhagyóan telt az „5 tengelyen-biztos kézzel!” közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny....
2023.09.21
Miért csak mostanában hallunk új dolgokat a Mitsubishiről, és hogy alakul nagy visszatérésük az....
2023.09.21
Elhunyt dr. Kovács Ferenc, a közlekedéstan győri professzora - közölte a Széchenyi István Egyetem. ..
2023.09.21
A Chemnitzi Műszaki Egyetem autószakértői arra számítanak, hogy a Kínából érkező import jelentősen....
2023.09.20
A Reuters cikke szerint a Tesla rejtett csoportot hozott létre, hogy elhallgattassa a hatótáv-....
2023.09.20
A brit kormány öt évvel elhalasztotta a belsőégésű motorral felszerelt új járművek értékesítési....
2023.09.20
Van, hogy a praktikum fontosabb, mint a szépség. Így van ez a 21-dik század Honda Motocompojánál is....
2023.09.20
Egy autós fedélzeti kamerája rögzítette azt felvételt az M0-son, kedden kora délután, amelyen....
2023.09.20
Én vagyok a rút kiskacsa. Eleinte sokan csúfoltak, kinevettek. Billegve jártam, csetlettem-....