Győr

Audi Hungaria: 126 tanuló végzett idén a vállalat duális szakképzésében

2023.06.29.

Az Audi Hungaria idén is kitüntette a duális szakképzésében végzett legjobb tanulóit, akiknek Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja adta át az elismerő okleveleket. A rendezvényen köszöntötték a duális képzésben idén végzett 126 fiatalt, akik közül elismerésben részesültek a 13 oktatott szakma legjobbjai, valamint az országos Szakma Sztár Fesztivál dobogósai is.

„A járműiparban zajló transzformációs folyamatra való felkészülés egyik legfontosabb feladata, hogy biztosítsuk jelenlegi és jövőbeli munkatársaink kompetenciáinak folyamatos fejlesztését. Ezen a téren nagy mértékben támaszkodunk a 2001 óta működő, elismert duális szakképzési rendszerünkre, melyben az e-mobilitással összhangban egyre fontosabb szerepet kapnak az elektronikai és a villamosipari ismeretek. A duális szakképzésünk folyamatosan biztosítja számunkra a magasan képzett, naprakész tudással rendelkező munkaerőutánpótlást. Ezúton köszönöm a duális képzésben dolgozó valamennyi trénerünk és partnerintézményeink oktatóinak professzionális munkáját. Gratulálok végzős tanulóinknak, és további sok sikert kívánok nekik szakmai pályafutásukhoz”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Fotó: Audi Hungaria

A vállalat partnerintézményeivel közösen jelenleg 13 járműipari, elektronikai, fémipari és gazdasági szakmában képezi a fiatalokat, akik széleskörű elméleti és gyakorlati tudással gazdagodnak a duális képzési formának köszönhetően. Az oktatásban az új trendeknek megfelelően egyre nagyobb teret kapnak a digitális eszközök és az interaktív tananyagok, valamint a szakképzésben résztvevő tanulók a kompetenciafejlesztést elősegítő élményközpontú tanulási programokban is részt vesznek. Az idei tanévben összesen 126 tanuló végzett, akik közül sokan az Audi Hungaria munkatársaként kezdik meg szakmai karrierjüket.        

Az AUDI HUNGARIA Zrt. Magyarországon elsőként, több mint 22 éve indította el a duális szakképzési modellt, melyet jelenleg a Győri Szakképzési Centrummal, valamint az Audi Hungaria Általános Művelődési Központtal együtt működtet. Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta közel 2500 fiatal szerezte meg szakmáját.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.29
Szentlőrinc térségében forgalmi akadályra kell számítani – jelentette az Országos....
2024.05.29
Ideális megoldás lenne az automobilizmus gondjaira a hidrogénhajtás, mert nem szennyezi a....
2024.05.29
Egyszerre két, párhuzamos kutatási és fejlesztési projektet indít útjára a Toyota. Az egyikben a....
2024.05.29
Az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül a gyári első szerelés (original equipment, OE....
2024.05.29
Két kerékpáros ütközött össze Debrecenben, egyikőjük súlyos sérüléseket szenvedett. ..
2024.05.29
Befejeződött a Hungaroringen zajló munkálatok első üteme, amely során látványos változáson esett át....
2024.05.29
Megint jön egy újabb szezon, kétkerékre pattan a magyar! De jó is lenne, viszont nem eszik ilyen....
2024.05.29
A retró járművek rajongói 2024. június 1-jén és 2-án az ötvenéves V63-as Gigant villanymozdony....
2024.05.29
Visszatérnek az étkezőkocsik a Balaton InterCitykbe. Idén május 25-től – egészen a szezon végéig –....
2024.05.29
Nem megnyugtatóak a keddi közlekedési baleseti statisztikák, amelyeket az Országos Rendőr-....