autósport

Autónepperek és illegális gyorsulás a Discoveryn

2014.05.19.

A Discovery Channel autós műsorai kigurulnak a garázs biztonságából. Május 23-tól péntek esténként, 23 órától a nemzetközi autónepperek és Oklahoma City illegális gyorsulási versenyeinek világába kalauzolja nézőit a csatorna.

A Discovery Channel folytatja a már hagyománnyá vált Turbó pénteket, de a legújabb műsorai esetében a csatorna kilépnek a szerelőműhelyek biztonságából. Az Autónepperek határok nélkül háromfős csapata nagy nyereséggel kecsegtető, viszont életveszélyes üzletekkel foglalkozik, mely során alvilági alakokkal is gyakran meggyűlik a bajuk. Az Illegális gyorsulási versenyek sorozat Oklahoma City utcai versenyzőit mutatja be a nézőknek, akik egész életüket a sebesség hajszolásának rendelik alá.

Az új műsorok indulásával egy időben évadzáróhoz érkezik a Turbó péntek két másik műsora, a texasi Gas Monkey műhely mindennapjait követő Amcsi benzinfalók, és a kezelhetetlenre nőtt gyűjteményeket átalakító Autócsodák a roncstelepről is. Helyüket jövő héttől az Amcsi benzinfalók és az Autókereskedők előző évadai veszik át.


Az Autónepperek határok nélkül nem mindennapi autókereskedői, Yusuf és Antonio az életüket is kockára teszik a siker érdekében. Olyan országokba is elmerészkednek eldugott autóereklyék reményében, ahová átlagos kereskedők semmi pénzért nem mennének. Mexikó, Kolumbia, Venezuela – bármelyik ország szóba jöhet, még azok is, ahol naponta embereket ölnek meg az autójukért. Klasszikus autók, régi kerékpárok, sőt akár tankok is – minden jármű érdekli őket, ami pénzt hozhat. A fiúk és az autók épségéről Andrew, a tengerészgyalogosból lett zsoldos gondoskodik.


Az Illegális gyorsulási versenyek Amerika illegális gyorsulási versenyzői Oklahoma Cityben gyülekeznek, és a város utcai versenyzői között csak az számít, aki rajta van a "Listán". Big Chief kezeli a Listát, amelyen a város 10 legjobb utcai versenyzőjét összesíti. Aki szeretne feljebb kerülni a rangsorban, ki kell hívnia valaki mást a listáról – és nyernie. Oklahoma City versenyzői vad, gyors és könyörtelen harcot folytatnak a lista első helyéért. De ha ekkora a tét, minden kockázatot vállalnak az első helyre pályázó utcai versenyzők.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.06.06
Városszerte szűrték ki az illegálisan átalakított járműveket, valamint az egyéb....
2023.06.06
Komoly balesetet rögzített a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája az autóúton.   ..
2023.06.06
Egy Ford Fiesta és egy taxi ütközött éjjel. ..
2023.06.06
A legendákhoz csak óvatosan, érzéssel szabad hozzányúlni, és ez nincs másképp egy ikonikus....
2023.06.05
A Citroen Mehari 55 éves jubileuma ráirányítja figyelmünket autós igényeink alapvető megváltozására....
2023.06.05
Június első hétvégéjén összesen 12 versenyző képviselte a HUMDA által létrehozott Hungarian....
2023.06.05
Nézze meg a videót! ..
2023.06.05
Vadonatúj kompakt SUV-ot leplezett le LBX néven a Lexus, amellyel új szegmensbe lép be a....
2023.06.05
Nézze meg a videót! ..
2023.06.05
Egy arany és egy ezüst díjat is nyert az egyik legrégebbi és legrangosabb magyarországi kreatív....