Audi Hungaria Motor Kft.

Az Audi Hungaria főtámogatója a nemzetközi U16-os futballtornának

2014.08.29.

Nyolc nemzetközi topklub utánpótláscsapatai küzdenek szeptember 5. és 7. között az AUDI HUNGARIA ETO CUP serlegéért. A magas rangú futballtornát immár negyedik alkalommal hívtuk életre. 2014-ben ismét az Audi Hungaria Motor Kft. a kupa névadó főszponzora.

„Az U16-os tornával ebben az évben ismét egy magas rangú sporteseményt támogatunk. Örülünk, hogy Győrben üdvözölhetjük a nemzetközi utánpótlás elitjét“, mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Fontos számunkra, hogy támogassuk a jövő generációinak sportolási lehetőségeit, hiszen a sport olyan értékeket közvetít, mint a csapatszellem, a fair play és a fegyelem, melyeket mi is vallunk, és amelyekre a fiataloknak később a munka világában is szükségük lesz.“

A torna szeptember 5-én a csoportmérkőzésekkel kezdődik, a helyosztók pedig vasárnap lesznek. Az A csoportban a házigazda ETO ismét megmérkőzik a címvédő FC Barcelonával – tavaly 1500 néző láthatta a helyszínen, hogy a győriek 2-0-ra legyőzték a világhírű katalán csapat utánpótlás együttesét. Rajtuk kívül a prágai Slavia és belgrádi Partizan alkotja a csoportot. A másik ágon a portugál Benfica, a török Besiktas, a horvát Dinamo Zagreb és a bécsi Rapid mérkőzik meg a döntőbe jutásért.

„Nagy öröm számunkra, hogy ilyen nagyszerű csapatok részvételével rendezhetjük meg futballtornánkat“, mondta Vincze Ottó, a Győri ETO FC klubmenedzsere és az U16-os kupa főszervezője. „Ezeknek a csapatoknak köszönhetően izgalmas, nemzetközi színvonalú mérkőzéseket tekinthetünk meg ismét.”

A szurkolók élőben láthatják a jövő Messieit és Ronaldóit az ETO Stadionban. A belépés valamennyi mérkőzésre díjtalan. A döntőt szeptember 7-én a két csoportgyőztes vívja – a találkozót a Sport Televízió élőben közvetíti majd.

Az AUDI HUNGARI MOTOR Kft. már hosszú évek óta elkötelezett a régió sportéletének támogatása mellett. 2006 óta az Audi Hungaria névadó főszponzora a Győri ETO női kézilabdacsapatának és 2011 óta szponzora a Győri ETO FC futballcsapatának.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.03.29
A General Motors lett az első hagyományos autógyártó, aki engedélyt kapott a szigorú California....
2020.03.29
E heti rajzunk készítője Kelemen István, rajzának címe: Már az olcsó benzin sem öröm. ..
2020.03.29
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megállapodott Richard Sulík szlovák gazdasági....
2020.03.29
Ismeretlen embert gázolt a Kaposvárról Budapestre tartó Zselic IC Szabadegyházánál, emiatt több....
2020.03.29
A NASA az Egyesült Államok első kereskedelmi szolgáltatóját, a SpaceX-et választotta ki arra a....
2020.03.29
Enyhítettek a közlekedési korlátozásokon a közép-kínai Vuhanban a hét végén, miután az új....
2020.03.29
Khodeli Nodar Grúziából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.03.29
Nem kell kimozdulni ahhoz, hogy a biztonságos közlekedéshez szükséges készségeket és ismereteket....
2020.03.29
A NASA bemutatta az első képeket a teljesen elektromos, X-57 Maxwell névre hallgató repülőjéről,....
2020.03.29
Tavaly meghirdetett stratégiája részeként jelentős akvizícióról határozott az AutoWallis Nyrt.....