Szolgáltatók

Az önvezető autó forradalmasítja a mobil munkavégzést

2014.02.23.

A Regus és a Rinspeed közös fejlesztése a járműveket teljes körű kapcsolattal rendelkező irodává és tárgyalóteremmé alakítja. Az autózás nem lesz többé holtidő az otthon és a munkahely között, hiszen az üzletemberek vezetés helyett a munkájukkal foglalkozhatnak.

– A munkaterek globális szolgáltatójaként ismert Regus a Rinspeed autóipari vállalattal együttműködve dolgozik egy új önvezető koncepcióautó, az XchangE fejlesztésén, amelyet márciusban mutatnak be a Genfi Autószalonon. A jármű terve összhangban áll a Regus filozófiájával, amely támogatja a hatékony munkavégzés lehetőségét az irodán kívül.

Az XchangE két első ülése hátrafordítható, így kialakítható egy négyszemélyes, mobil munkavégzésre és megbeszélésekre alkalmas tér. Az autó fejlett technológiai rendszere lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazás közben is kapcsolatban maradjanak cégükkel, így például a dugóban ülve, a hátsó ülésről tartsák meg prezentációjukat.


Az eredmény egy kényelmes mobil iroda, amely akár a repülőtérig araszoló forgalomban töltött időt is képes hasznos munkaidővé változtatni. Az önvezető autó nagyobb rugalmasságot kínál az üzletembereknek munkarendjük kialakításához, hiszen a napi feladataikat útban hazafelé is befejezhetik, így kevesebb munkát kell hazavinniük a családdal töltött idő rovására.

Az XchangE fejlesztésében való közreműködés egyike a Regus számos újításának a rugalmas munkavégzés területén. A Regus Express projekt keretében bárki számára elérhető üzleti létesítmények és munkaterek épültek az autópályák és forgalmi csomópontok mentén, többek között vasútállomásokon, autópálya-pihenőkben és próbaüzemként a berlini Shell benzinkutakon is.

– A Regus már régóta dolgozik azon, hogy megalkossa a jövő munkamódszerét, amelynek révén az eddig kihasználatlan idő is értékes munkaidővé válhat. Az üzletemberek egy része már most is dolgozik útközben, ezt nemsokára pedig már autóban ülve is megtehetik. Egy tanácsadó vagy területi képviselő produktív munkával töltött ideje akár napi 7-8 órára is nőhet a vezető nélküli jármű, valamint a Regus út menti munkatereinek és belvárosi üzleti központjainak használatával – mondta Andre Sharpe, a Regus globális termék- és üzletfejlesztési igazgatója.


Frank M. Rinderknecht, a Rinspeed Inc. alapítója és elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Az önvezető autók esetében a sofőröknek nem kell figyelniük az utat, így sokkal hasznosabban is tölthetik az idejüket. A rugalmas és hatékony munkavégzés területén szerzett szakértelme révén a Regus ideális partner számunkra az új koncepció fejlesztésében.”

A Rinspeedről
A Rinspeed egy svájci székhelyű vállalat, amely immár 36 éve az autóipar ötletgyára. Az innovációk, elképzelések és alkotások mindig érzelmekkel társulnak, az eredmény pedig termékek hosszú sora, amelyeket az autósok világszerte élvezettel használnak. A Rinspeed fő üzleti tevékenységének alapvető elemei a jövőbe mutató mobilitási koncepciók, az innovatív vezetés, a fenntarthatóság, az átfogó hálózat és a kommunikációs kompetencia. A vállalat tulajdonosa és vezetője maga az alapító, Frank M. Rinderknecht.

A Regusról
A Regus a munkaterek globális szolgáltatója. A 100 országban található több mint 1700 irodaházában a Regus kényelmes, kimagasló minőségű, teljes ellátást biztosító irodákat kínál a rugalmas munkavégzéshez, legyen szó akár pár perces vagy pár éves időtartamról. Számos nemzetközi nagyvállalat, köztük a Google, Toshiba és GlaxoSmithKline is a Regust választotta.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.27
Könnyen koszolódnak, és úgy tűnik, elég könnyen rozsdásodnak is a Tesla Cybertruckok. ..
2024.02.26
Hétfőn az éjszakai órán két súlyos baleset is történt - jelenti a Katasztrófavédelem. ..
2024.02.26
Idén a kínai márkáké lesz a főszerep, de a Renault Csoport is jelen lesz a Daciával együtt. ..
2024.02.26
A 2024-es év autója a Renault Scénic. A modell 329 ponttal nyerte el az Év Autójaként is emlegetett....
2024.02.26
És rekord mennyiségű víz kellett az eloltásához.    ..
2024.02.26
Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki energiaellátását: hétfőn hivatalosan is....
2024.02.26
Négykerekű, három személyt egymás mellett szállító, nagy teherbírású, mini terepjáró a Polaris....
2024.02.26
Ezúttal sem úszták meg a gyorshajtók. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi....
2024.02.26
Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke és Alfons Dintner, a vállalat leköszönő....
2024.02.26
„Innováció, hatékonyság, megújulás – képzésfejlesztési lehetőségek a felsőoktatásban” címmel....