Budapest

Bemutatjuk a Mercedes-Benz luxury/exkluzív showroomját

2022.05.14.

Magyarországon egyedülálló színvonalú a Pappas közelmúltban megnyílt exkluzív Mercedes-Benz luxury showroomja, a belváros szívében, a Luxury Collection Hotelnél, a történelmi Matild Palace épületben. Színtiszta luxust sugároz, ennek megfelelő igényes vevőkört vár immár több mint két hónapja.

Elegáns, csillogó autókereskedést nyitott a Pappas Auto az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. A Mercedes-Benz luxury/exkluzív showroomjához hasonlót még nem láttunk hazánkban. Egyértelműen a fényűzés iránti igényt szolgálja ki, nívójában felette áll az átlagos Mercedes-márkakereskedéseknek is.

Mint a megnyitón elmondták, van komoly kereslet a prémiumautók legfelső szegmensére, ez esett vissza legkevésbé a pandémiás időszakban, és ehhez méltó környezettel, kiszolgálással várják a tehetős ügyfeleket.

A szalonba belépő figyelmét rögtön két abszolúte elit autó ragadja meg, jelezve, hogy itt nem tucatárut kapni. Mindkettő a Mercedes-Benz elitmárkájától, az autóipar felsőházát képviselő Maybachtól érkezett. A Maybach GLS kategóriája szerint SUV, de azok között is fejedelemnek számít 580 lóerejével, káprázatos berendezésével, felszereltségével, tágasságával és kidolgozásával – nem kevésbé a 98 millió forintos vételárával.  

Ám ezt a szuperautót is árnyékba borította a szalagátvágás igazi eseménye: a Maybach 6 Cabriolet koncepció modell ünnepélyes leleplezése. Ez a látványosság a Mercedes-Benz fő dizájnerének Gorden Wagenernek a műve. Miért éppen 6 a típusjelzése? Mert hat méter hosszú a kétszemélyes, elektromos hajtóművű, formájával elit motoros jachtot eszükbe juttató műalkotás. Az egyik szélvédőoszloptól a másikig érő egybefüggő képernyőn akkor is van mit nézni, ha egyhelyben áll az álomkocsi. Ha valaki, filmsztár, playboy, olajsejk, ilyenből száll ki, garantáltan magára vonja a figyelmet.

Itt is ez volt a feladata, még ha nem is ilyeneket vesznek egymás után a Mercedes-Benz luxury showroom vásárlói. Őket inkább gyakorlatiasabb szempontok vonzhatják, elsőrangú kiszolgálásra és különleges szolgáltatásokra, például sofőrkiképzésre számíthatnak a nívós üzlettől. „Elkötelezettek vagyunk a prémium autózás mellett, hisszük, hogy ügyfeleink a legjobbat kapják, a legjobbtól. Bízunk benne, hogy a prémium autózás iránt érdeklődő ügyfeleinket, már a belépéskor megérinti a Mercedes-Benzek exkluzivitása” – mondta Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Budapest világvárosi rangjához is hozzátesz valamennyit a bármilyen összehasonlítást álló bemutató és értékesítő terem. Az átlagos autóvásárlónak irreleváns, de éppen ez adja sajátos bukéját, egyik értékét.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.07.04
Az 53-as főúton két kamion és egy traktor ütközött össze, a teherautók kigyulladtak - a rendőrség....
2022.07.04
Az NHTSA amerikai közlekedési hatóság közzétette az első jelentését a vezetéstámogató- és....
2022.07.04
A Hódmezővásárhelyről 13:31-kor Szegedre indult, 33021 pályaszámú vasútvillamos (33021)....
2022.07.04
Egy terepjáró katonai felszereléssel – írja a Stern.   ..
2022.07.04
A robotrendelések ismét megugrottak az első negyedévben az Amerikai Egyesült Államokban, ahogy a....
2022.07.04
PR szakembert igazolt a Porsche Hungaria kommunikációs igazgatósága: június közepétől Uzoni Eszter....
2022.07.04
- Romániában 23 százalékkal nőtt a forgalomba helyezett új autók száma az idei első fél évben a....
2022.07.04
A horvát kormány további két héttel meghosszabbított az üzemanyagár-stopot - közölte a kabinet....
2022.07.04
- Megkezdődött szombaton a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) 176. hajózási főidénye: 17 kikötőben....
2022.07.04
A belsőégésű motorok betiltására vonatkozó uniós parlamenti döntést széles körben bírálták a német....