tanulmányautó

A BMW M és a Les Voiles de Saint-Tropez

2019.10.14.

A vitorlás szezon végét jelentő tradicionális regatta fényét a BMW Vision M NEXT tanulmányautó és számos exkluzív BMW M modell emelte a Francia Riviérán.

A BMW M divízió a jövőbe mutató BMW Vision M NEXT tanulmányautóval és egy BMW M850i Coupé vezette elegáns flottával ünnepelte szeptember 28. és október 6. között a Francia Riviérán az idei vitorlás szezon végét, a jachtsport és a vitorlázás szerelmeseinek gyűrűjében. A BMW Group 2015-ben állt hivatalos autóipari partnerként a Les Voiles de Saint-Tropez regatta mellé, amely immár húsz éve bocsátja közös vízre a hajóépítés évszázados történetének legendáit és a jacht-technológia legfejlettebb innovációit. Idén a regatta Wally Class kategóriájának győztesét a bajor prémiumgyártó BMW Trophy különdíjjal is jutalmazta.

A lélegzetelállító flottában több mint háromszáz vízi jármű gyűlt össze, a XX. század elején megrendezett Amerika Kupán is részt vett, fenséges J-class jachtoktól kezdve, a szénszálból készült hajótestre tervezett legmodernebb innovációkig – amely kiválóan passzol a BMW Vision M NEXT tanulmányautó forradalmi karakteréhez. A Les Voiles de Saint-Tropez vitorlásverseny október 4-6. közötti záró hétvégéjével párhuzamosan a bajor prémiumgyártó a Német Túraautó Bajnokság (DTM) Hockenheimringen megrendezett szezonzáró futamán az új BMW X5 M és az új BMW X5 M Competition, valamint az új BMW X6 M és az új BMW X6 M Competition németországi premierjét is megtartotta.

A Les Voiles de Saint-Tropez a Francia Riviérán megrendezett vitorlásversenyek csúcspontja, amelyen idén a BMW Yachtsport és a BMW Franciaország mintegy kétszáz vendéget látott vendégül exkluzív szezonzáró partiján. A meghívott vendégek élőben hallgathatták meg Renzo Vitale zeneművész azon modern hangdizájnját, amelyet kifejezetten a BMW Vision M NEXT tanulmányautóhoz komponált. Az egybegyűlteket Dr. Nicolas Peter, a BMW AG igazgatótanácsának pénzügyekért felelős tagja és Vincent Salimon, a BMW Franciaország ügyvezető igazgatója köszöntötte.

A vendégek nem csupán a BMW Vision M NEXT tanulmányautót csodálhatták meg testközelből, de a M850i Coupé luxusmodellt, az M135i xDrive prémium kompaktot, valamint az M2 Competition, az M4 Competition és a BMW M5 Competition sportautókat is.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.06
A hatodik generációs Corolla GTI 1987 és 1992 között készült, 135 lóerős, soros négyhengeres....
2020.08.06
A Scania bejelentette, hogy világszerte mind a tíz nagy termelőüzeme mostantól fosszilis....
2020.08.06
A Kia Motors bemutatta a Stonic alaposan felfrissített új változatát, a cél a modell piaci....
2020.08.06
Folytatódik az állami autóbuszpark megújulása: augusztustól szállítja az utasokat az a 29 új, magas....
2020.08.06
Teljesen újrafazonírozott karosszériával, a benzines és a dízeles hajtás mellett, az év második....
2020.08.06
Az egyedi tervezésű motorkerékpárjairól híres motorépítő, Roland Sands lecsupaszította a BMW R 18-....
2020.08.06
eszteséggel zárta az idei második negyedévet a BMW konszern, tizenegy éve az első alkalommal, a....
2020.08.06
Az ABB megkezdte az olaszországi San Giovanni Valdarnóba tervezett, új, elektromos járművek töltési....
2020.08.06
Az elmúlt időszakot erőteljesen meghatározta a koronavírus-járvány kitörése és ennek következményei....
2020.08.06
Működő prototípusát idén mutatta volna be a tokiói olimpiai játékokon, de 2025-ben már....