abroncsgyár

A Bridgestone Tatabánya aláírta az Európai Sokszínűségi Kartát

2024.05.25.

A Bridgestone Tatabánya csatlakozott a Hungarian Business Leaders Forum által működtetett EU Sokszínűségi Karta Magyarországhoz, ezzel is hozzájárulva a sokszínűség és az esélyegyenlőség támogatásához a vállalaton belül, és azon kívül is.

 

A Bridgestone tatabányai gyára a vállalatcsoport egyik legmodernebb üzeme, amely rugalmas működéssel és változatos termékportfólióval szolgálja ki partnereit. A színvonalas szakmai munka biztosítása többek közt a különböző háttérrel és tapasztalattal rendelkező kollégáknak köszönhető. A cég egyik legfontosabb értéke – az E8 elköteleződései mentén – az Empowerment, azaz a Felhatalmazás, melynek alapja elősegíteni az esélyegyenlőséget, támogatni minden ember és csoport méltóságát, így járulva hozzá egy élhető és fenntartható világhoz. Mindez arról is szól, hogy a Bridgestone-hoz akármilyen ambiciózus karriercélokkal, álmokkal érkezik valaki, annak a tatabányai gyár megfelelő lehetőségeket fog biztosítani azok megvalósítására.

Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya ügyvezető igazgatója a Kartához való csatlakozás kapcsán elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy az EU Sokszínűségi Karta aláírásával tovább erősíthetjük elkötelezettségünket a sokszínűség és esélyegyenlőség mellett. Hiszünk abban, hogy ezek az értékek hozzájárulnak vállalatunk innovációjához és általános sikeréhez.”

A Bridgestone Tatabánya továbbá márciusban több programot indított a sokszínűség és inkluzivitás előmozdítása érdekében a gyárban. Idén a „Légy önmagad!” programhét keretében a vállalat inspiráló idézetekkel, tematikus beszélgetések szervezésével és egy önkéntes alapú élelmiszergyűjtéssel hívja fel a figyelmet az elfogadás, és embertársaink támogatásának jelentőségére. Ezek a tevékenységek nemcsak a munkahelyi, hanem a szélesebb esélyegyenlőség támogatását is szolgálják, kiemelve a Bridgestone Tatabánya meghatározó szerepét a társadalmi felelősségvállalás terén.

Az Európai Sokszínűségi Karta 2004 óta támogatja a foglalkoztatók és szervezetek sokszínűségét és esélyegyenlőségét előmozdító irányelveket Európa 24 országában. A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) a Sokszínűségi Karta hazai képviselőjeként elősegíti a fenntartható gazdasági növekedést és a sokszínűségi törekvéseket Magyarországon. A szervezet lehetőséget teremt tagjai számára a nemzetközi jó gyakorlatok megismerésére és alkalmazására a vállalati kultúrában. Így a HBLF és a Karta együttműködése hozzájárul egy inkluzívabb és sokszínűbb üzleti környezet kialakításához.

 

 

 
 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.16
Ötven vadonatúj csuklós dízelautóbuszból álló flotta érkezik jövőre a fővárosba. A modern,....
2024.06.16
A Monacói Nagydíjon leleplezett Purespeed Speedster a limitált szériás, exkluzív Mythos sorozat....
2024.06.16
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Gyógymód. ..
2024.06.16
A Legfelsőbb Bíróság új ítélete: a részegség „ránézésre” is megállapítható. ..
2024.06.16
Egy évvel a centenáriumi győzelem után a Ferrari megismételte a bravúrt a Le Mans-i 24 órás....
2024.06.16
Ambivalens érzéseket támaszt bennem használttesztünk mai főszereplője, hiszen még annyira fiatal,....
2024.06.16
Egy európai központú, globális piaci elemző szervezet összeállította a legjobb fiatal használt....
2024.06.16
Már csak egy hét és újra eljön a Múzeumok Éjszakája, június 22-én az ország számos pontján várják....
2024.06.16
Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap kora délután az Országos Katasztrófavédelmi....
2024.06.16
A dél-karolinai Charleston melletti gyárban megkezdődött a Volvo új elektromos zászlóshajó SUV-ja....