VW

Elindult a Volkswagen okostelefonos alkalmazása a labdarúgó szurkolóknak

2014.06.10.

A Volkswagen már elérhetővé tette az okos telefonok számára készített, a világ legsikeresebb labdarúgó-alkalmazásának, a „Onefootball”-nak a brazíliai világbajnokságra kihozott különkiadását. A „Onefootball Brasil” alkalmazást bárki ingyenesen letöltheti.

Az alkalmazás tartalmaz egy élő ketyegő órát is, betölti az információt a játékosokról és a csapatokról, valamint részletes statisztikai adatokat mutat be. A labdarúgó szurkolók ugyancsak hozzáférhetnek a legfrissebb videókhoz, így például a sajtókonferenciák anyagaihoz, valamint a labdarúgásra vonatkozó összes hírhez.  A felhasználóknak ugyancsak lehetőségük van  arra, hogy  interaktív módon megjósolják a mérkőzések eredményeit, vagy megválasszák egy-egy mérkőzés legjobb játékosát. A program egy szűrője sorrendbe állítja, és az egyéni igényekhez  kiválogatja   a híreket, az eredményeket, a  videókat és a kedvenc csapat eredményeit. Mindezen túl egy vitafórum lehetőséget ad a szurkolóknak arra is, hogy a mérkőzések eredményeiről, vagy  kedvenc csapataikról chat-teljenek.

„A Volkswagen az egész világon partner a labdarúgásban. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a szurkolóknak, bármelyik országban is  legyenek az egész világon, hogy kövessék mindazt, ami az idei év labdarúgó mega-eseményén történik, ráadásul akkor és ott, ahol ezek a dolgok megtörténnek. Ez az alkalmazás a szurkolók számára mindezt egy élő tapasztalattá változtatja.”- mondta Anders-Sundt Jensen, a Volkswagen Személyautók márka marketing kommunikációs vezetője. Amint azt Jensen elmagyarázta, „mindössze néhány kattintással az okos telefonon  az ember kapcsolatban maradhat  mindazzal, ami történik, bárhol és  bármikor. A labdarúgó szurkolók számára ez az alkalmazás kihagyhatatlan.”

A „Onefootball Brasil” alkalmazás jelenleg már 15 nyelven, iOS, Android és WindowsPhone operációs rendszerekre egyaránt rendelkezése áll.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.03.29
A General Motors lett az első hagyományos autógyártó, aki engedélyt kapott a szigorú California....
2020.03.29
E heti rajzunk készítője Kelemen István, rajzának címe: Már az olcsó benzin sem öröm. ..
2020.03.29
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megállapodott Richard Sulík szlovák gazdasági....
2020.03.29
Ismeretlen embert gázolt a Kaposvárról Budapestre tartó Zselic IC Szabadegyházánál, emiatt több....
2020.03.29
A NASA az Egyesült Államok első kereskedelmi szolgáltatóját, a SpaceX-et választotta ki arra a....
2020.03.29
Enyhítettek a közlekedési korlátozásokon a közép-kínai Vuhanban a hét végén, miután az új....
2020.03.29
Khodeli Nodar Grúziából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.03.29
Nem kell kimozdulni ahhoz, hogy a biztonságos közlekedéshez szükséges készségeket és ismereteket....
2020.03.29
A NASA bemutatta az első képeket a teljesen elektromos, X-57 Maxwell névre hallgató repülőjéről,....
2020.03.29
Tavaly meghirdetett stratégiája részeként jelentős akvizícióról határozott az AutoWallis Nyrt.....