Győr

Először járt Győrben az Audi AG vezérigazgatója

2022.04.06.

Két évvel ezelőtti kinevezése óta először kereste fel az Audi Hungariát Markus Duesmann, az anyavállalat, az Audi AG vezérigazgatója. Látogatásáról Alfons Dintner, a győri Audi igazgatóságának elnöke és Robert Buttenhauser motorgyártásért felelős igazgatósági tag a Linkedin portálon posztolt fotókat.

 

Fotó: Linkedin/Alfons Dintner A fotón balról jobbra: Alfons Dintner az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke, Robert Buttenhauser, a győri Audi motorgyártásért felelős igazgatósági tagja, Markus Duesmann, az Audi AG vezérigazgatója és Gerd Walker az Audi AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatósági tagja.

Hihetetlenül sokat mutatunk az @Audi Hungariánál: innovációk, autók, digitális szolgáltatások, fenntarthatósági koncepciók, új motorok... Könnyen megcsinálhatnám ebből a leghosszabb bejegyzésemet – írta Alfons Dintner. Mindig különösen akkor leszek figyelmes portfóliónk széles skálájára, amikor igazi Audi szellemű emberek keresik fel telephelyünket. A mai nap egy ilyen nap volt – csapatommal inspiráló időt töltöttünk az Audi AG vezérigazgatójával, Markus Duesmannal és @Gerd Walkerrel, az Audi AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatósági tagjával, valamint felügyelő bizottságunk elnökével. Köszönjük a gyümölcsöző eszmecserét és a nagy érdeklődést műszaki fejlesztésünk, a PPE platform új villanymotorjainak, a rendkívül hatékony V6-os benzinmotorjainknak vagy a járműgyártás hírei iránt. Mindenekelőtt azonban köszönet minden dolgozónak az Audi Hungaria munkatársaival való intenzív találkozásért. Az Ön elismerése plusz lökést ad a további előrelépéshez - Győrből a világnak! – írta bejegyzésében Alfons Dintner.

Markus Duesmann a győri Audi vezetőivel. Fotó: Linkedin/Alfons Dintner

Nagy öröm számomra, hogy az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke, Markus Duesmann és az AUDI AG gyártásért és logisztikáért felelős igazgatósági tagja, Gerd Walker az Audi Hungaria vendége volt – olvasható Robert Buttenhauser bejegyzésében. Walker úr 2012 és 2016 között az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának tagja volt. Duesmann úrnak ez volt az első látogatása nálunk. Ezért fontosnak tartottam, hogy megmutassuk neki a hajtáslánc-gyártásunkat – a második generációs elektromos motorjaink (PPE) és belsőégésű motorjaink gyártási helyszínét. Emellett vendégeink saját szemükkel is meggyőződhettek arról, hogy nemcsak termékeink, hanem gyártási folyamataink is hatékonyak.

Elkötelezett csapatommal és következetesen felépített e-kompetenciánkkal készek vagyunk arra, hogy aktívan hozzájáruljunk a jövő mobilitásához! – zárta gondolatait a közösségi portálon Buttenhauser.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.06.28
A nehézkes csöves vevőtől a multimédiás információs központig: az autórádió 100 év alatt újra és....
2022.06.28
Nyolc szakág 29 versenyzőjének támogatja első lépésben a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld-....
2022.06.28
Ulli Sima (SPÖ) városi tanácsnok szerint májusban több mint 1,1 millió kerékpárost regisztráltak a....
2022.06.28
A Volkswagen vezérigazgatója felkészültnek tartja az autógyártó konszernt az átállásra a belsőégésű....
2022.06.28
A Magyar Közút kamerája rögzítette a német sofőr hajmeresztő balesetét. ..
2022.06.28
Szirmabesenyő térségében állítottak meg a közlekedési járőrök egy gyorshajtót, aki ittasan ült a....
2022.06.28
Budapesten már május első felétől drágult a taxis tarifa, ezt a többi városban sem úszták meg az....
2022.06.28
Egy Audi A3 vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az....
2022.06.28
A külsőhöz csak finoman nyúltak hozzá, de megjelent egy új, 360 lóerős hibrid csúcsmodell a....
2022.06.28
A Magyar Vagon Befektetési Vagyonkezelő Zrt. megszerezte a TMH International AG tulajdonrészét a....