versenyautó

Építsen McLaren Senna GTR-t

2020.11.24.

Izgalmas szuperautó újdonság érkezett a versenypályára. Az új LEGO® Technic™ McLaren Senna GTR a valódi, ikonikus autóhoz hasonlóan velejéig extrém, és a legmagasabb szintű szórakozást nyújtja a sportautók és motorsportok szerelmeseinek, akik a következő építési kihívást keresik.

A McLaren egyedülálló erejét és kifinomultságát a LEGO Csoport tervezési pontosságával ötvözve, a pályára megálmodott szuperautó 830 darabos modellje nem köt kompromisszumot, ha a tervezésről vagy a stílusról van szó. A modell az első McLaren szuperautó, melyet LEGO Technic kockák formájában hoztak létre, és úgy terveztek meg, hogy nagyszerű építési élményt nyújtson a 10 éves vagy annál idősebb korosztály számára.

A McLaren Senna GTR egy különleges autó, az elképesztő másolaton pedig megtalálhatók az eredeti funkciók és tervezési részletek, amelyek különlegessé teszik az autót.

Ez a 32 cm hosszú modell - a V8-as motor mozgó dugattyúival, a gyönyörű aerodinamikai formájával, a felfelé nyíló ajtókkal, és a semmihez nem fogható kék színével - mindenkit lenyűgöz, akár kiviszik egy körre, vagy kiállítják, miután elkészült.

A LEGO Technic McLaren Senna GTR 2021. január 1-től lesz elérhető a LEGO.com oldalon, a LEGO Store üzleteiben és más viszonteladóknál, illetve a McLaren szalonokban.

„Érdekes kihívás volt egy olyan autót újraépíteni LEGO Technic elemekből, mint a McLaren Senna GTR, amely a velejéig extrém. Ez a versenyautó egy autóhoz sem hasonlít, amelyen valaha dolgoztam. Van néhány különleges részlet rajta, például a forma és az elképesztő hátsó szárny, amelyek eltérő építési élményt nyújtanak. Csakúgy, mint a McLaren elképesztő mérnökei, mi is mindent megtettünk, hogy a végeredmény hű legyen a McLaren Senna GTR művészi kialakításához” – mondta Uwe Wabra, a LEGO Technic vezető tervezője.

Robert Melville, a McLaren Automotive vezető tervezője hozzátette: „A McLaren Senna GTR tervezéséért felelős csapat szorosan együttműködött a LEGO Csoport tervezőivel, hogy megragadják a fantasztikus szuperautó extrém megjelenését, izgalmát és lényegét a LEGO Technic építők számára. Csakúgy, mint az igazi, a LEGO modell is tele van hihetetlen részletekkel, a hátsó légterelőtől a V8-as motor mozgó dugattyúin át a felfelé nyíló ajtókig. Emiatt ugyanolyan büszkék vagyunk a modellre, mint az igazi autóra.”

A LEGO Technic McLaren Senna GTR a legújabb modell a 2019-es LEGO® Speed Champions McLaren Senna készlet óta, amely a 2015-ben kezdődő, McLaren Automotive-val kötött hosszútávú együttműködés keretében jött létre. A LEGO építők eddig olyan ikonikus szuperautókat tudtak megépíteni, mint a McLaren P1™, 2017-ben a 720S, és a McLaren Senna 2019-ben. A két márkát egyesíti a mérnöki kiválóságra való törekvés és az úttörő tervezés, amelyek miatt az ilyen modelleket szórakoztató megépíteni egyénileg vagy akár a családdal együtt is.

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.09.21
A hamburgi repülőtéren a beszállási zónák első két helyét a jövőben elektromos taxiknak fogják....
2021.09.21
Bemutatta új generációs pickup-családjának legelső tagját a Toyota. A Tundra megjelenésében a kor....
2021.09.21
A 15. helyen, pontszerzéssel fejezte be a  HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt.....
2021.09.21
Egy év kimaradás után ismét az „5 tengelyen-biztos kézzel!” versenyjármű kormánya mögé ülve....
2021.09.21
Új telephelyre költözött a szegedi Roncs Autó Kft., a nagyobb terület több lehetőséget is jelent az....
2021.09.21
Szeptember 20-ról számos országban a Biztosítás Világnapjaként emlékeznek meg, és ezen a napon....
2021.09.21
A Maserati idén tavasszal a Shanghai Auto Show közönségének mutatta be először a Levante modell....
2021.09.21
Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) globális piacvezetője, a Mobile Industrial Robots (MiR) a mai....
2021.09.21
2022 márciusától Bécs egész területén fizetős lesz a felszíni parkolás. Hétfőtől péntekig, 9:00 és....
2021.09.20
Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában - írja....