elismerés

Európa legjobbja lett a Lexus brüsszeli üzleti várója

2019.06.11.

Az évente megrendezett World Travel Awards utazási díj idei átadóján az elmúlt években ’egyszerű luxusautómárkából’ igazi környezetbarát prémium életmódmárkává avanzsáló Lexus és  a Brussels Airlines brüsszeli repülőterén található közös üzleti várója, a THE LOFT nyerte a el az Európa Legjobb Repülőtéri Várója 2019 címet.

A World Travel Awards világszinten jegyzett, nagy presztízsű rendezvény, ahol az utazás/turizmus területének legkiválóbb szervezeteit részesítik elismerésben. A szavazásban nemcsak az utazók, hanem az említett területek szakértői is részt vesznek. A Brussels Airlines és a Lexus által létrehozott THE LOFT olyan különleges koncepción alapuló reptéri váró, amelynek karakterét a kényelem, a technológia, a dizájn, valamint a belga stílus és a japán vendégszeretet izgalmas elegye alkotja.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink, valamint az utazás és turizmus területén dolgozó szakemberek nekünk ítélték ezt a díjat. Ez azt mutatja, hogy az ügyfélközpontúság nálunk nem csak üres szólam, de valóban szívből jövő és mindenre kiterjedő hozzáállás is. Ez a díj arra buzdít minket, hogy tovább fejlesszük azokat a területeket, ahol ügyfeleinkkel érintkezésbe lépünk.” – fogalmaz Tanguy Cartuyvels, a Brussels Airlines vásárlói élmény és marketing részlegének vezetője. „A Brussels Airlines és a Lexus által létrehozott THE LOFT a tökéletes példája annak, miképpen lehet együttműködni olyan partnerekkel, mint a Lexus. Ők is a legjobb minőségű szolgáltatást szeretnék nyújtani, és ez összecseng azzal az igényünkkel, hogy ügyfeleink számára ideális környezetet teremtsünk.”

 „Nagy örömet okoz számunkra, hogy az utazási szektor elismerte azt a különleges, üzleti utazók számára kifejlesztett felhasználói élményt, amelyet a brüsszeli reptéren a Lexus és a Brussels Airlines várója nyújt. A Lexus számára ez igazán izgalmas lehetőség, hisz így az autóipari berkeken túl az egész világ számára meg tudjuk mutatni formatervezési és szakmai alapértékeinket. Ezen a helyen a látogatók élvezhetik az Omotenashi, azaz a személyre szóló és különleges japán vendégszeretet szellemiségét.” – teszi hozzá Pascal Ruch, a Lexus európai igazgatója.

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT 2018. június 25-én nyitotta meg kapuit a nemzetközi utazók előtt, és azóta több mint 450.000 látogató élvezhette itt a Lexusra jellemző luxust, formavilágot és az Omotenashi vendégszeretetet. Ez a létesítmény egy új lépés a Lexus számára, hogy a prémium autók világán túl egy globális, luxus életstílus márkává váljon. A repülőtéri váró vendégeit olyan luxusszínvonalú szolgáltatások várják, amelyek kényelmessé, pihentetővé és élvezetessé teszik számukra az ott tartózkodást, és lehetőségük nyílik arra is, hogy elmerüljenek a Lexus világában. A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT 2040 m2 alapterületen 500 vendégnek kínál ülőhelyet. A teret különféle hangulatú és típusú részekre tagolták: a központban található a bár, vannak ülőzónák, és egy olyan nyugalmas terület is, amit azok használhatnak, akik dolgozni szeretnének utazás közben.

A látogatóknak a prémium szolgáltatások különleges keverékét kínálják:

 • A Lexus japán vendégszeretete
 • Egy Neuhaus maître csokoládémester által nyújtott csokoládé-élmény
 • SPA Grohe zuhanyzóhelyiségek
 • Csillagfényplafonos egyéni pihenőszobák
 • Lexus LS Shiatsu masszázsfotelek
 • A Foodmaker and Rombouts által készített organikus ételek és italok
 • Sörcsapok a legjobb belga sörökkel
 • Műanyagpalack nélküli élettér – Környezettudatosság a műanyag palackok kizárásával
 • Díjnyertes műtárgyak és inspiráló Lexus formai elemek
 • Mark Levinson hi-end audio zenehallgató szoba
 • Rendszeres rendezvények a borkóstolótól a zenei előadókig

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT a brüsszeli repülőtér ’A’-területén található, és reggel öttől este kilencig tart nyitva. A Lexus zónát a FITCH kereskedelmi- és márkakonzultációs cég tervezte, amely a Lexus európai kiskereskedelmi hálózatának sikeres dizájn-koncepcióját is készítette. Ebben a projektben olyan új ötleteket is megvalósítottak, amelyekhez a Tokióban, Dubajban és New Yorkban található INTERSECT by Lexus márkaélmény-központok szolgáltak inspirációként.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.11
A gyorsaság nem boszorkányság, szól a mondás – de nagyon drága. Érdekes eltűnődni rajta, hogy....
2020.07.11
A GTI GTC nevű túraautó az Africa’s Global Touring Car bajnokságban vesz majd részt. ..
2020.07.11
Ivailo Cvetkov Bulgáriából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.07.11
A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es....
2020.07.11
Iveco gyártmányú gázüzemű autóbuszt tesztel a Volánbusz Zalaegerszegen a Danube Truck Magyarország....
2020.07.11
A győri rendőrök elfogtak egy fiatal járművezetőt, aki az egyik belvárosi körforgalomban....
2020.07.11
Elkészült a 4-es számú főúton a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. termináljához vezető új,....
2020.07.11
Amikor nálam járt a Peugeot 208, még nem tudtam, hogy hamarosan megválasztják Európa Év Autójának.....
2020.07.11
A hálózatról tölthető BMW és MINI modellekből az előző év első hat havi teljesítményéhez képest 3,4....
2020.07.11
Több órás várakozásra kell számítaniuk az M7-es autópályán Horvátországba utazóknak a határátkelő....