márkaszerviz

A Ford és márkaszervizei ismét egy jó ügyet támogatnak

2021.12.29.

A Daganatos Gyermekekért Alapítvány kapta a Ford Magyarország és márkaszervizei adományából finanszírozott nagyértékű orvosi eszközt.

A Ford és márkakereskedői hálózata társadalmi szerepvállalási programjának keretében tavaly a decemberi szervizszolgáltatások számlaértékének 1 százalékát jótékony célra ajánlja fel. Az összegyűjtött adománnyal a Ford az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a beteg gyermekek szállítását és orvosi eszközök vásárlását támogató tevékenységi köreit segítette. Magyarországon évente hozzávetőlegesen 300 gyermeknél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést. Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy térítésmentesen segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását.

A tavalyi jótékonysági akciónak köszönhetően a nagyértékű Cynosure Cynergy Multiplex orvosi műszert – melyet több cég támogatásából sikerült megvásárolni – a napokban vehette át a SE II. Gyermekgyógyászati Klinikájának igazgatója Dr. Kovács Gábor és Takácsné Stalter Judit - az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Cynosure Cynergy Multiplex lézerkészülék a gyermekellátásban a bőrt (is) behálózó, veleszületett, ill. szerzett érdaganatok, ér malformációk korszerű kezelésének elengedhetetlen eszköze. Használata mellett sok esetben a műtét elkerülhető, a gyógyuláshoz nem kell feltétlenül a beteg bőrfelületet kimetszeni, néhány lézerkezelést követően a betegség látványosan regrediálni kezd.

A készülék átadási ünnepségén Kiss Zoltán, a Ford regionális aftersales managere elmonta: „A Ford Magyarország és márkakereskedői elkötelezettek voltak a jó ügy támogatása iránt, a Ford tulajdonosok pedig azzal tudtak segíteni, hogy decemberre időzítették a szervizlátogatásokat Ford Márkaszervizekben, így az ott fizetett összeg 1százalékával automatikusan támogatták az ügyet. Büszkék vagyunk rá, hogy az összefogásból származó 4.635.566 forint is segíti az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját”.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.25
Hát ÓRIÁSI! Mindezt jelezték is egy kevésbé diszkrét, a furgon oldalán végigfutó felirattal, ami....
2022.05.25
- Kőszegi Lászlót választotta főtitkárnak a Magyar Lízingszövetség elnöksége - közölte a szervezet....
2022.05.25
- Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze a 65-ös út Tolna megyei szakaszán, a regölyi....
2022.05.25
Tovább bővítette látványos funkcióit a Google Maps. Mostantól madártávlatból is megcsodálhatunk....
2022.05.25
A külföldi továbbképzés vagy felmondás között választhatnak a szerbiai Fiat-gyár dolgozói, miután a....
2022.05.25
Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke lesz a vendége a Sláger FM-nek ma este 22 órakor. A....
2022.05.25
Hosszú huzavona után végül is rajtot vett az elektromos Microlino törpeautó sorozatgyártása....
2022.05.25
A rendőrök néhány óra alatt elfogták az elkövetőt. ..
2022.05.25
- A közeljövőben 75 új helyszínen alakítanak ki Mol Bubi gyűjtőállomást, ezért társadalmi....
2022.05.25
- Az AutoWallis elindította harmadik javadalmazási programját a Munkavállalói Résztulajdonosi....