márkaszerviz

A Ford és márkaszervizei ismét egy jó ügyet támogatnak

2021.12.29.

A Daganatos Gyermekekért Alapítvány kapta a Ford Magyarország és márkaszervizei adományából finanszírozott nagyértékű orvosi eszközt.

A Ford és márkakereskedői hálózata társadalmi szerepvállalási programjának keretében tavaly a decemberi szervizszolgáltatások számlaértékének 1 százalékát jótékony célra ajánlja fel. Az összegyűjtött adománnyal a Ford az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a beteg gyermekek szállítását és orvosi eszközök vásárlását támogató tevékenységi köreit segítette. Magyarországon évente hozzávetőlegesen 300 gyermeknél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést. Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy térítésmentesen segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását.

A tavalyi jótékonysági akciónak köszönhetően a nagyértékű Cynosure Cynergy Multiplex orvosi műszert – melyet több cég támogatásából sikerült megvásárolni – a napokban vehette át a SE II. Gyermekgyógyászati Klinikájának igazgatója Dr. Kovács Gábor és Takácsné Stalter Judit - az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Cynosure Cynergy Multiplex lézerkészülék a gyermekellátásban a bőrt (is) behálózó, veleszületett, ill. szerzett érdaganatok, ér malformációk korszerű kezelésének elengedhetetlen eszköze. Használata mellett sok esetben a műtét elkerülhető, a gyógyuláshoz nem kell feltétlenül a beteg bőrfelületet kimetszeni, néhány lézerkezelést követően a betegség látványosan regrediálni kezd.

A készülék átadási ünnepségén Kiss Zoltán, a Ford regionális aftersales managere elmonta: „A Ford Magyarország és márkakereskedői elkötelezettek voltak a jó ügy támogatása iránt, a Ford tulajdonosok pedig azzal tudtak segíteni, hogy decemberre időzítették a szervizlátogatásokat Ford Márkaszervizekben, így az ott fizetett összeg 1százalékával automatikusan támogatták az ügyet. Büszkék vagyunk rá, hogy az összefogásból származó 4.635.566 forint is segíti az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját”.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.19
A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal,....
2024.04.19
Koldus vagy királyfi, aki belépett? Örök dilemma ez ékszerüzletben, autókereskedésben,....
2024.04.19
Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi....
2024.04.19
Ha ezt használja, megőrzi autója értékét.   ..
2024.04.19
A CX-60 után a vadonatúj Mazda CX-80 a második modell Európában, amelyet a Mazda nagy platformjára....
2024.04.19
Mostanában a szokásosnál is több szó esik a BMW legutóbbi 5-ös sorozatáról.  ..
2024.04.19
Az új BMW X3 a BMW Group dél-franciaországi, Miramasban működő tesztközpontjában a sorozatgyártás....
2024.04.19
A külső design alapján egy erőteljes és stílusos SUV rajzolódik ki, a frissítést követően a modell....
2024.04.19
Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9....
2024.04.19
A kvalifikációt az első szakaszt követően negyedórára félbe kellett szakítani, mivel lángra kapott....