szponzoráció

Gyorskorcsolyázók, gyors kocsikkal

2017.03.30.

Seat Leon-nal járhatnak ezután legjobb rövidpályás gyorskorcsolyázóink a sportági szövetség és a márka együttműködésének köszönhetően. Nyolc sportoló vehette át új autója slusszkulcsát a napokban.

Minden reggel kicsit tovább alhat ezután Liu Shaolin Sándor, olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó a Seatnak köszönhetően. A fiatal, egyre népszerűbb és persze mind eredményesebb sportoló ugyanis azzal fogadta a hírt, hogy a Porsche Hungária és Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség együttműködésének köszönhetően ő is használhat ezután egy új Seat Leon-t : „Hatalmas segítség az autó, hiszen nem csak a korábban kelésektől ment meg, hanem a két edzés közötti pihenőt is meghosszabbítja, mivel előbb érek vele haza.” A szellemes kommentárnak persze csak a fele tréfa, hiszen – miként a világbajnokságra 500 méteren címvédőként készülő sportoló rámutatott – „ezen a szinten már tényleg minden számít!”

Liu Shaolin Sándor és a Seat

Egy másik újdonsült Seat-szponzorált, Burján Csaba olimpiai válogatott rövidpályás gyorskorcsolyázó másfelől közelített az új autóhoz: „Jó lesz végre, s biztonságosabb is, nem biciklivel járni.” Liu Shaolin Sándor és Burján Csaba mellett további hat sportoló, Heidum Bernadett, Jászapáti Petra, Keszler Andrea, Bácskai Sára Luca, Liu Shaoang és Knoch Viktor ülhetett be új Seat-ba. Pontosabban szólva, ennyien vehették át a slusszkulcsot február 27-én, a Városligeti Műjégpálya mellett tartott rendezvényen. Két fiatal sportoló is jelezte ugyanis – nem kis derültséget keltve az ünnepségen –, hogy pár hónapot még várniuk kell a jogosítványra. Mindenesetre a rendezvényen boldogan vette át a jövő héten kezdődő rotterdami világbajnokságra készülő nyolc gyorskorcsolyázó az autója kulcsát. Az ötajtós, fehér Leonok egyébként könnyen felismerhetők lesznek a forglaomban, hiszen mindegyiknek az oldalán ott a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség 1908 felirat, továbbá s szervezett logója.

Leon-flotta a Városligeti Műjégpályánál

A rendezvényen Papp Zoltán, a Seat márkaigazgatója felelevenítette, hogy három-négy éve kezdődött ez az együttműködés a sportággal, s kifejezte reményét, a mostani lépéssel segítenek megteremteni azt a hátteret, amely elengedhetetlen a kiváló eredményekhez. „Ez a megállapodás illik a szponzorációs stratégiánkba” – fogalmazott Papp Zoltán, hangsúlyozva, hogy jól szoktak választani támogatottakat, hiszen korábban például Kovács Katalin kajakozót és Cseh László úszót is szponzorálták.

Ünnepi slusszkulcs-átadás

Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke az együttműködést elégedetten és köszönettel nyugtázta, s szólt arról, hogy felszálló ágban van, egyre eredményesebb a hazai rövidpályás gyorskorcsolyázás. Miként fogalmazott, korábban a magyar versenyzők üldözték a favoritokat, s bár „néhány éve még csak reménykedtünk benne, ma már sok esetben mi hátunkat nézi a világ.” Orendi Mihály, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatója elárulta, decemberben még csak öt autó használatba vételéről volt szó, de a jól sikerült januári Európa-bajnokságnak köszönhetően végül már nyolc szerepel a támogatói szerződésben.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.07.22
Saját gyártmányú humanoid robotokat használ majd a jövő évtől az üzemeiben a Tesla, kezdetben kis....
2024.07.22
Meglepően más arcát mutatta villanyosként a Hyundai Kona, mint hibridként. Szegmense legjobban....
2024.07.22
A holland környezetvédelmi és közlekedési felügyelet ellenőrei lefoglaltak 3500, Kínából importált....
2024.07.22
Csakhamar reagálnak a kínai autógyártók az EU által jóváhagyott 37,6%-os új vámra, de....
2024.07.22
Két autóbusz ütközött össze hétfő délután Miskolcon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei....
2024.07.22
A világ legnagyobb és legdinamikusabb piacán októberben újabb, korábban sosem látott modellek....
2024.07.22
Mosonszolnok határában történt a baleset – írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ..
2024.07.22
Pénteken ideiglenes menetrend szerint újraindul a Gemenci Állami Erdei Vasút. Pörböly és....
2024.07.22
Az iparág meghatározó szereplője, a RoboSense által fejlesztett, új generációs LiDAR szenzorokat....
2024.07.22
Kalle Rovanperä domináns rajt-cél győzelmet aratott a vb-naptárba első alkalommal bekerült Lett-....