24 órás verseny

Házhoz hozza Le Mans-t most hétvégén a Toyota

2020.09.18.

A legendás Le Mans-i 24 órás versenyen sorozatban harmadik győzelmére hajtó TOYOTA GAZOO Racing  arra buzdítja az autósport-rajongókat, akik otthonról figyelik a 88. alkalommal megrendezésre kerülő 24 órás Le Mans futam eseményeit, hogy a egy új és izgalmas módon, a nemrég elindított “24H United & Responsible” digitális platform révén éljék át ezt az élményt.

A klasszikus verseny idén szokatlan körülmények között, vagyis közönség nélkül rendezik meg, ami miatt hiányzik majd a több mint negyedmillió szenvedélyes szurkoló által keltett, különleges hangulat. Éppen ezért a TOYOTA GAZOO Racing és az Automobile Club de l’Ouest együttes erővel találtak megoldást arra, hogyan hozhatnák minél közelebb a csapatot a rajongókhoz. Rengeteg ritka és eddig soha nem látott tartalom jelenik meg az újonnan kifejlesztett digitális platformon a https://24h-united.com/en/home/ weboldalon, ahol lebilincselő és magával ragadó élmény vár a Le Mans-rajongókra.  

A platform “Legends” részében a szurkolók egy négyrészes mini dokumentumsorozatot láthatnak a Toyota és a Le Mans immár 35 éve tartó románcáról; a Toyota 85C első napjaitól kezdve az ikonikus TS020 “GT-One” hibrid innovációig, és a TOYOTA GAZOO Racing első és második kettős diadaláig az utóbbi évekből. A rajongók szórakoztató és informatív formában élhetik majd át a Toyota teljes Le Mans-i történelmét, eddig sosem látott archív felvételek és történelmi videók segítségével, melyek eddig még soha nem voltak elérhetőek egy helyen és egy időben. Emellett a rajongók 360 fokos videotechnológia segítségével ismerkedhetnek meg a TOYOTA GAZOO Racing WEC csapat életével a Le Mans futam idején. Első alkalommal juthatnak így be a csapat Le Mans-i tevékenységeinek legszigorúbban őrzött helyszíneire, ahol megnézhetik, hol dolgoznak és készülnek fel a csapat tagjai, illetve a pilóták erre a legendás futamra. Szeptember 18. péntektől a verseny szeptember 20-i lezárásáig új meg új videotúra-állomások jelennek majd meg a platformon, ahol a rajongók megmártózhatnak az események sűrűjében.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.10.29
A modellfejlesztés végtelen történet, mindig van feljebb, a jó mindig lehet jobb. Így lehet ezzel a....
2020.10.29
Leginkább a Flintstone-család járgányára hasonlít a PodBike első modellje, mely Norvégiából....
2020.10.29
Borta Ambrozie Ovidiu Romániából  küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....
2020.10.29
Nyereséges lett a Volkswagen csoport a harmadik negyedévben, elsősorban annak a hatására, hogy....
2020.10.29
A somogyi szakaszon végrehajtott akció elsősorban a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmának....
2020.10.29
Indul az elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlását támogató, 1 milliárd forint keretösszegű....
2020.10.29
A harmadik negyedévben már növekedésnek indult a francia Groupe PSA konszern autóipari üzletágában....
2020.10.29
A Széchenyi István Egyetem frissen végzett járműmérnök hallgatója, Radnóti Márk valóságban is....
2020.10.29
Ha azt gondoltuk, hogy a 260 lóerős GR Yarisnál nincs feljebb, tévedtünk: a Toyota már a....
2020.10.29
A NASA keddi közlése szerint már 235 millió kilométert tett meg a Perseverance a júliusi kilövése....