BMW Magyarország

Ilyen is van: a BMW és az Operaház első közös imázsfotózása

2021.08.06.

A BMW Group Magyarország és a Magyar Állami Operaház immár hatéves közös múltra tekinthet vissza, együttműködésük sikerét sok bemutató és különleges esemény övezi. Az egymást erősítő márkák ezúttal, és az együttműködésük történetében először, nagyszabású imázsfotózást szerveztek.

A Magyar Állami Operaház új művészeti és logisztikai központjában, az Eiffel Műhelyházban megvalósított projekt célja, hogy a prémium modellek és a magaskultúra szimbolikus bemutatásával a márkák együttműködése még magasabb szintet érjen el és annak hosszan tartó egységes megjelenést biztosítson, melyben mindkét fél egyenrangú partnerként jelenik meg.
 
A 2015 óta tartó kapcsolat során számos közös aktivitás bizonyította az együttműködés létjogosultságát: a BMW Group Magyarország olyan nemzetközileg elismert sztárvendégek szállítását biztosította, mint Plácido Domingo, Renée Fleming, Jonas Kaufmann, Anna Netrebko, René Pape vagy Erwin Schrott; különleges események alkalmával az opera- és balettlátogató közönség, illetve sajtóeseményeken a média képviselői testközelből is megismerkedhettek az Opera játszóhelyein kiállított prémiumkategóriás modellekkel; a Hungaroringen beteg gyermekek az Opera sztárjainak társaságában élvezhették az örömautózás élményét.
 
Kihasználva a pandémiát, az Eiffel Műhelyházban Emmer László fotóművész alkotta meg azokat az imázsképeket, amelyeken nemcsak az autók sokszínűsége, a különböző célcsoportok számára tervezett prémiummodellek láthatók, hanem az Opera új logisztikai központjának sokrétűsége és a különböző művészeti ágak, így az opera és a balett is megjelennek.
 
Az BMW M4 modellt a mindig elegáns, a „femme fatale” szerepekben megismert mezzoszoprán Szántó Andrea képviseli, míg az BMW X5 M modellt a Liszt Ferenc-díjas Érdemes Művész, a világhírű basszbariton, Bretz Gábor uralja hozzá illő magabiztossággal. A könnyed, sportos BMW 8-as Cabriót pedig nem is képviselhetné más, mint a társulat két légies balettművésze, a 2015/16-os évad kartáncosának megválasztott magántáncosnő, Starostina Kristina, valamint a számos elismeréssel, köztük a Magyar Arany Érdemkereszttel és Érdemes Művész Kitüntetéssel elismert principál, Leblanc Gergely, a Magyar Nemzeti Balett Étoile-ja.
 
A tervek szerint mind a BMW Group Magyarország, mind az Opera hosszú távon és szerteágazó módon – plakátokon, jegyek tokján, vagy akár kiállításon – kívánja használni az elkészült imázsképeket.
 
Werk fotók: Nagy Attila, Magyar Állami Operaház
A BMW Group Magyarország a BMW Art&Culture programja keretében 2015 februárjában csatlakozott az Opera intézményi partnereinek sorába, kizárólagos autóipari partnerként. A program történetének közel ötven évében, a BMW Group több mint száz kulturális partneri viszonyt épített ki világszerte a modern és kortárs művészeti irányzatok, a jazz és a klasszikus zene, valamint az építészet és a formatervezés területén, a művészeti értékek hosszú távú fenntartásának érdekében.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.19
Ki emlékszik már arra, hogy a McLarent meg akarta venni az Apple, pedig voltak ennél színesebb....
2024.05.19
Egyéni világbajnoki Grand Prix-selejtezőre kerül sor Pünkösdhétfőn a debreceni Perényi Pál....
2024.05.19
Most akkor mégis bízik az elektromos átállásban a japán autógyártás? ..
2024.05.19
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Hétvége. ..
2024.05.19
A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es....
2024.05.19
2009. január 31. óta a Porsche Múzeum aktívan és modern módon mutatja be a márka történetét és....
2024.05.19
Hőkamerás és egyéb drónokkal a levegőből is keresik a szombat éjjel Verőcénél balesetet szenvedett....
2024.05.19
Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség....
2024.05.19
A M1RA versenyzője, Bucsi Attila emberfelettit nyújtott a TCR Eastern Europe túraautó-bajnokság....
2024.05.19
- Hajóbaleset történt szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, három....