támogatás

Kiss Norbi idén Misanoban "pótolná" a jótékony célra felajánlott kupáját

2019.03.09.

Lelkes Kiss Norbi szurkolókhoz, az Év vállalkozója díj nyerteseihez került a kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző misanói serlege, amit a Hatvani Városbálon jótékony célra rendezett tombolán sorsoltak ki. 

A serleget megnyerő  Centervill Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi KFT tulajdonos testvérpárja, Nagy Norbert és Nagy Zsolt idén a Hungaroringen szurkolnak majd Norbi újabb győzelmeihez. Kiss Norbi kupája várhatóan az elismert hatvani vállalkozás ügyfélterében lesz elhelyezve. A kétszeres Európa bajnok feltett szándéka, hogy a jótékony célra felajánlott serleget az idei első, májusi misanoi EB futamon "pótolja" egy-két újabbal.
 
Mint arról a formula.hu már beszámolt, Kiss Norbi egyik féltve őrzött trófeáját, az olaszországi Misanoban nyert kupáját ajánlotta fel az idei Hatvani Városbál jótékony célú tombolájára, amelynek bevételéből a hatvani gyermekorvosi rendelőintézet klimatizálására fordítják.
- Nagy örömmel tettem eleget kedvesemmel Mártival, Hatvan város polgármestere, Horváth Richárd meghívásának. Szeretem a várost, és szívesen járulok hozzá fontos, jó célok megvalósulásához - mondta Kiss Norbi, aki hozzátette: mivel tombolasorsolásra került a misanoi kupa, csak a szerencsén múlott, hogy olyanokhoz kerüljön a különleges serleg, akik számára igazán kedves egy ilyen autósport relikvia.
 
E tekintetben bizonyosan Kiss Norbi mellé állt a szerencse, hiszen a 2018-ban Hatvanban Év vállalkozója díjat nyert Centervill tulajdonosai, Zsolt és Norbert lelkes autósport rajongók, így azt tervezik, hogy az értékes serleget cégük ügyfélterében helyezik majd el, hogy velük együtt sokan lehessenek büszkék egy magyar világsikerre.
 
- A jó emberek és jó dolgok jól láthatóan bevonzzák egymást - mondta Horváth Richárd Hatvan polgármestere, amikor Norbival, és a nyertes testvérpárral közös fotót készítettek. Horváth Richárd azt is hozzátette: óriási siker volt a Városbál jótékonysági akciója, rengeteg hatvani vállalkozás mozdult meg a jó ügy érdekében, és mint fogalmazott:
 
- Kiss Norbi sajnos egyelőre még nem hatvani lakos, de a város barátja és a mi barátunk. Példaértékű a felajánlása, ami a lehető legjobb helyre került" - fogalmazott a városvezető.
 
Kiss Norbi feltett szándéka, hogy mihamarabb "pótolja"  a jótékony célra felajánlott trófeát.
 
- Már itthon van a versenykamionom, versenymérnökömmel, Bakó Csabával, és az egész csapattal gőzerővel készülünk a 2019-es szezonra - mondta, hozzátéve: szeretnénk idén egy kicsit gyorsabbak és sokkal megbízhatóbbak lenni, hiszen a cél mindenképpen a lehető legtöbb dobogós helyezés, ami esélyt adhat arra, hogy versenyben legyünk akár a győzelemért. Az idei első, misanoi futamon mindenképpen "pótolni" szeretném a hatvanban jótékony célra felajánlott dobogós serleget - mondta mosolyogva Kiss Norbi a formula.hu-nak.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.02.25
Valentin Dubinin Oroszországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.02.25
Sosem volt még ilyen erős Mini, a Clubman és a Countryman modellek JCW változatai bestális erővel....
2020.02.25
125. születésnapját ünnepli a ŠKODA, ebből az alkalomból a cseh gyártó KODIAQ, KAROQ és FABIA....
2020.02.25
Átlagosan 12 százalékos béremelést hajt végre a Magyar Suzuki Zrt., míg a fizikai dolgozói körében....
2020.02.25
Az Italdesign úgy határozott, hogy felfüggeszti valamennyi termelési tevékenységét a koronavírus....
2020.02.25
Lezárult az Autós Nagykoalíció pályázata, amelyre rengetegen jelentkeztek. A nyertesek ingyenes....
2020.02.25
Nem lehet igénybe venni a megszokott útdíjfizetési szolgáltatásokat február 27-én, csütörtökön 22....
2020.02.25
Érdekességek és 10 kihagyhatatlan programajánlat Kuba első számú üdülőparadicsomából. Fedezzük fel....
2020.02.25
Számos olyan segítő tevékenységet végző vállalat működik ma Magyarországon, amelynek létezéséről....
2020.02.25
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős öt helyet javítva kilencedikként teljesítette a katari....