támogatás

Komolyzenei koncertet támogatott a BMW Group Magyarország

2015.08.27.

Elsöprő sikert aratott a 2015. augusztus 22-én Győr belvárosában rendezett Voices of 2015! koncert, melyen több mint 8000 vendég vett részt

A Plácido Domingo’s Operalia világverseny díjnyertesei idén a győri Széchényi téren adtak koncertet, melyen olyan népszerű operákból és operettekből hangoztak el részletek, mint G. Verdi: Rigoletto, G. Bizet: Carmen, G. Rossini: A sevillai borbély vagy Kálmán Imre: Marica grófnő. A műsorból nem maradtak el a közkedvelt nápolyi dalok, zarzuelák és az amerikai filmslágerek sem, valamint az esten számos fiatal operasztárral találkozhatott a közönség. A koncerten fellépett Sabina Puértolas spanyol operacsillag, Stefan Pop, napjaink egyik legkedveltebb tenoristája, és ott volt Edward Parks amerikai bariton, az Operalia 2015 egyik díjnyertese, aki többek között estéről estére a New York-i Metropolitan Opera színpadán arat sikereket. Az eseménynek Lázin Beátrix volt a vendége, valamint Mesterházy Gyula Soós Imre-díjas színművész a moderátora. A Győri Filharmonikus Zenekart a kiváló amerikai dirigens, Israel Gursky vezényelte. A látványos koncert igazi meglepetéseként az Operalia sorozat alapítója, a világhírű tenor, Plácido Domingo videó üzenetben köszöntötte a megjelenteket.

A BMW Group Magyarország a koncert hetében hivatalos VIP shuttle járművekkel támogatta a világszínvonalú eseményt, a fellépő művészeket a 7-es BMW elegáns modelljeivel szállították a különböző helyszínek között. „A BMW számára világszerte kiemelt szerepet tölt be a kulturális együttműködés támogatása. A nagy presztízsű Plácido Domingo’s Operalia díjazottjait bemutató Voices of 2015! nemzetközi koncertsorozat tökéletesen illeszkedik a márka által képviselt értékekhez, így büszkeség számunkra, hogy a művészek magyarországi látogatását a BMW modelljei segítették!“ – mondta el az esemény kapcsán Berkes Zoltán a BMW Group Magyarország kereskedelmi vezetője.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.10.03
A Fairium Next Generation Riders Team pilótája a tavalyi Northern Talent Cup bajnoka október 8-9-én....
2023.10.03
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi és kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető....
2023.10.03
A világkereskedelem ismét növekszik és az ellátási láncok világszerte stressz alatt állnak. Hogyan....
2023.10.03
Néhány nappal a világpremier előtt a Škoda Auto bemutatta az új generációs Škoda Kodiaq külső....
2023.10.03
A közúti balesetek több, mint 90 százalékát emberi hiba, mulasztás, valamint figyelmetlenség okozza....
2023.10.03
Idén a Veszprém vármegyei Józsa család nyerte meg az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság, az....
2023.10.03
Égett egy vitorlás a Fertő tó osztrák oldalán – írja az orf.at   ..
2023.10.02
A Porsche Hungária elektromobilitás márkája új központtal bővült. ..
2023.10.02
A Continental csoporthoz tartozó, váci ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. gyárigazgatói....
2023.10.02
Az alkotás a BYD prémium almárkájának, a YangWangnak a gondozásában készült, és U8 kódnevet kapott....