gyászjelentés

Koronavírusban meghalt Johan van Zyl

2021.08.02.

A Toyota Motor Europe (TME) áprilisban nyugdíjba vonult elnök –vezérigazgatója 63 éves korában halt meg – írja az automobilwoche.de

 

Az üzletember hazájában, a Dél-Afrikai Köztárságban július elején kapta el a koronavírust. Egy pretoriai kórházban kezelték, ahol szervezete július 30.-án feladta a küzdelmet. Áprilisban adta át feladatait utódjának, a nyugdíjas időszakot azonban nem sokáig élvezhette.

Johan van Zyl élt 63 évet. Fotó: Toyota

Nagy szomorúsággal értesítjük Önt dr. Johan van Zyl haláláról. Ez a sajnálatos veszteség mindannyiunkat megdöbbentett. Elvesztettünk egy nagyon szeretett és csodált vezetőt - és egy csodálatos embert -, akire mindig emlékezni fogunk – búcsúzott Zyltől a Toyota. 

Dr. van Zyl 1993 -ban kezdte karrierjét a Toyotánál, amikor kinevezték a Toyota South Africa (TSA) járműértékesítési és -kereskedői hálózatának igazgatójává. 2002 -ben előléptették a TSA elnökévé és vezérigazgatójává. 2009 júniusában Dr. van Zyl -t a Toyota Motor Corporation (TMC) ügyvezető igazgatójává nevezték ki, és az afrikai régió vezérigazgatója lett. 2013. áprilisa és 2015 között a Toyota Motor Europe (TME) elnök -vezérigazgatói szerepét töltötte be, és 2017 áprilisában a TMC vezető ügyvezető igazgatója lett. Dr. van Zyl március végén visszavonult a TME -től, de továbbra is elnökként segítette a céget. 

Matt Harrison, a Toyota Motor Europe jelenlegi elnök -vezérigazgatója így emlékezett: „Dr van Zyl sikeres vezetése, jövőképe és fáradhatatlan erőfeszítései a Toyota, az alkalmazottaink és az autóipar számára nagyon fognak hiányozni. Elvesztettünk egy inspiráló vezetőt és egy csodálatos embert. Azoknak, akiknek volt szerencsénk szorosan együttműködni Johannal, mindig emlékezni fogunk rá, mint nagyszerű mentorra, akinek bármilyen témában meg kellett osztania a történetét, és aki valóban törődött az emberekkel. Egyetlen szó sem tudja igazán kifejezni azt a szomorúságot, amelyet érzünk. Szívből jövő gondolataink és imáink a feleségéhez, lányaihoz és unokáihoz szólnak. ” 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.09.22
Váratlan, ám meggyőző formában léphet először európai földre a Peugeot fejlődő régiókba szánt....
2021.09.22
A Ford hétfőn bejelentette, hogy Elvira Schachermeiert nevezték ki a Ford Európa kommunikációs....
2021.09.22
A Mercedes-Benz elektromos haszongépjármű flottája és jövőképe. ..
2021.09.22
2021. szeptember 11-én a Sába királynője című operafilm zártkörű, vörösszőnyeges premier előtti....
2021.09.22
Munkatársunk fotózta ezekben a percekben az erősen lángoló kamiont az M1-es sztrádán, Bicskénél. ..
2021.09.22
Egy autó ütközött villamossal a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca....
2021.09.22
Megkérdőjelezhetően igényes megoldással vonzana be hagyományos autókat kedvelő tuningmániásokat a....
2021.09.22
Összeütközött egy kistehergépkocsi, egy traktor és egy nyerges vontató a vontató a 32-es főúton,....
2021.09.21
Messzire visz, és nagyon más, mint a többi, de biztosan megrázza az elektromosok mezőnyét. Vagy....
2021.09.21
Új háttér a NATO-gép alacsony magasságú repüléséhez Ausztriában címmel számol be az osztrák....