járműbeszállítók

A Leadec Kft. 30 éve támogatja szolgáltatásaival a magyar ipart

2024.06.10.

A Leadec Kft. megalapításának 30. évfordulóját ünnepli: jogelődjei révén 1994 óta támogatja ipari szolgáltatásaival a legnagyobb magyarországi vállalatokat. Fókuszban a digitalizáció és fenntarthatóság.

 

Markus Glaser-Gallion, a Leadec Csoport vezérigazgatója a jubileum alkalmából rendezett ünnepségen hangsúlyozta: „a Leadec Kft. megalakulásakor küldetésünk volt, hogy felkészült, elkötelezett szakembereinkkel a magyar gyáripar gerincévé váljunk. Ezt a célt három évtizedes folyamatos növekedésünknek köszönhetően valóra váltottuk”.

„Köszönjük elkötelezett munkatársaink, ügyfeleink és partnereink hozzájárulását ehhez a hihetetlen fejlődéshez” – mondta a vezérigazgató.

A Leadec Kft. három évtized alatt a magyarországi ipari szolgáltatások piacvezető vállalatává fejlődött és jelenleg több, mint 900 szakembert foglalkoztat kilenc telephelyen: Győrben, Kecskeméten, Szentgotthárdon, Cegléden, Szegeden, Makón, Szombathelyen, továbbá Debrecenben és Budapesten. A FISS Automatika Kft. 2023-as megvásárlásával a cég minden fontos ipari központban megerősítette jelenlétét.

Kiterjedt szolgáltatási portfólió a gyárak számára

A Leadec Kft. szolgáltatásai a gyárak életciklusának minden fázisához személyre szabott megoldásokat kínálnak. Ide tartozik az elektromos és gépészeti szerelés, a műszaki- és infrastrukturális létesítménygazdálkodás, a gyártóberendezések karbantartása, valamint a különféle logisztikai szolgáltatások. Emellett az ipari szolgáltatások teljes köre elérhető a műszaki takarítás, a termelési informatika az automatizálás, és a géptelepítés területén is. A társaság megrendelői közt ott találjuk a vezető autóipari vállalatokat, valamint a meghatározó hazai cellulóz-, félvezető-, vegyipari-, gyógyszeripari- és kőolajipari gyártó cégeket egyaránt.

A Leadec Kft. tapasztalatai szerint a magyarországi ügyfelek kiemelt figyelmet fordítanak a digitalizáció és a fenntarthatóság kérdéseire, melyekre a cég a legkorszerűbb megoldásokat kínálja. „Műszaki szakértelmünk és digitalizált szolgáltatásaink hatékonyan támogatják a legmodernebb gyártási folyamatokat, mellyel nemcsak értéket teremtünk partnereink számára, hanem aktívan alakítjuk a jövőt is. A fenntarthatóság kiemelten fontos számunkra. Megoldásokat kínálunk a szén-dioxid kibocsátás és a környezetvédelem problémáira, támogatva ügyfeleinket fenntarthatósági céljaik elérésében” – jelentette ki Dákai Ferenc, a Leadec Kft. ügyvezető igazgatója.

Európai Szolgáltató Központ Győrben

A győri székhelyű vállalkozás 2020-ban a vállalatcsoport belső folyamatainak támogatásában a Leadec Csoport bástyájává is vált. Ekkor alakult a győri Szolgáltató Központ (SSC), mely mindegy 80 fős csapatával az európai régió folyamatait támogatja. Nyolc nyelven nyújt adminisztratív szolgáltatásokat a beszerzés, a könyvelés, a kontrolling és a marketing területén a németországi, magyarországi, szlovákiai, ausztriai és franciaországi testvérvállalatok számára. A szolgáltatás kiterjesztése folyamatban van további öt országban működő Leadec társaságok számára.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.16
Ötven vadonatúj csuklós dízelautóbuszból álló flotta érkezik jövőre a fővárosba. A modern,....
2024.06.16
A Monacói Nagydíjon leleplezett Purespeed Speedster a limitált szériás, exkluzív Mythos sorozat....
2024.06.16
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Gyógymód. ..
2024.06.16
A Legfelsőbb Bíróság új ítélete: a részegség „ránézésre” is megállapítható. ..
2024.06.16
Egy évvel a centenáriumi győzelem után a Ferrari megismételte a bravúrt a Le Mans-i 24 órás....
2024.06.16
Ambivalens érzéseket támaszt bennem használttesztünk mai főszereplője, hiszen még annyira fiatal,....
2024.06.16
Egy európai központú, globális piaci elemző szervezet összeállította a legjobb fiatal használt....
2024.06.16
Már csak egy hét és újra eljön a Múzeumok Éjszakája, június 22-én az ország számos pontján várják....
2024.06.16
Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap kora délután az Országos Katasztrófavédelmi....
2024.06.16
A dél-karolinai Charleston melletti gyárban megkezdődött a Volvo új elektromos zászlóshajó SUV-ja....