flotta

Lengyel kamionok magyar segítséggel

2016.04.12.

A WebEye tovább erősíti nemzetközi jelenlétét a telematikai piacon. A hazai központú cégcsoport megnyitotta második irodáját a lengyelországi Poznanban. Ezzel tovább bővülhet annak a jelenleg is több, mint 45 ezer európai közúti szállítójárműnek a köre, amely a magyar fejlesztést használja.

A WebEye csoport járműinformatikai megoldásai a közúti áruszállítás költséghatékony működtetését és az ellátási lánc átláthatóságát biztosítják. A vállalat nemzetközi ügyfélkörének dinamikus bővülése, amely már több mint 45 ezer aktív előfizetést számlál, egy újabb lengyelországi iroda megnyitását tette indokolttá. Az új kirendeltség az első, 2008-ban Krakkóban megnyitott iroda munkáját fogja támogatni a jövőben. Az ország északi és keleti területeinek hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálását biztosító, ügyfélszolgálati munkatársakból, illetve kereskedelmi- és járműtechnikai szakemberekből álló csapat ezzel 20 fősre bővült. Azonban tekintettel a lengyel operáció nagyságára és fejlődésére, a vállalatcsoport a közeljövőben további bővítést tervez az országban.
 
“Közel 10 éve vagyunk jelen a lengyel piacon, ahol a vállalat és a kereslet folyamatos fejlődése mára egy új iroda megnyitását tette indokolttá. A poznani telephely támogatásával most új területekre is ki szeretnénk terjeszteni az operációnkat. Az ország északi és keleti részén lévő Wielkopolska, Zachodniopomorskie, Kujawsko-Pomorskie, Lubuskie és Dolnośląskie Voivodeship területeken lévő vállalkozások gyors és folyamatos ügyfélkiszolgálás mellett vehetik igénybe a cég telematikai megoldásait. Reméljük, hogy az új helyszínnel még közelebb kerülünk az ügyfelekhez és partnereinkhez, amely a WebEye további nemzetközi fejlődését is támogatni fogja.” – mondta el Paweł Wloczek, a WebEye Lengyelország országos vezetője.
 
„Büszkék vagyunk a lengyel leányvállalat sikereire, mivel a tavalyi évben is folyamatosan bővíteni tudták ügyfélkörüket és a harmadik legeredményesebb piacként nagyban hozzájárultak az európai hálózatunk eredményeihez.” – tette hozzá Németh Pál, a WebEye International ügyvezetője. 
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.12.07
Elégedett tulajdonosa mindössze négy év alatt ment ennyit a 2019-es évjáratú LC 500-assal, amely....
2023.12.07
A 2024. január 9. és 12. között rendezett Las Vegas-i CES® 2024-en mutatja be globális piacra szánt....
2023.12.07
Egy 31 éves salzburgi férfi eladásra kínálta használt BMW terepjáróját a Marketplace internetes....
2023.12.06
Az új BMW 5-ös nemzetközi bemutatóján az Év Magyar Autója versenyben nevezett elektromos i5 mellett....
2023.12.06
A rendszeres ingázók és a diákok különösen kedvező bérlettípust vásárolhatnak a Szeged-Szabadka....
2023.12.06
Nem célunk reklámozni a dohányzást, de azt el kell ismernünk, hogy a legtöbb időtálló és ikonikus....
2023.12.06
Megint meghosszabbította a még október elején bevezetett ideiglenes határellenőrzést a szlovák....
2023.12.06
Nézze meg a videót! ..
2023.12.06
Szerda hajnaltól havazás kezdődött az ország dunántúli területein. Változó intenzitással, de....
2023.12.06
Nem mindennapi jutalomként vehet részt a hétvégi Mikulás Rallye-n Benyó Máté. A Korda Racing....