Lexus

A Lexus brüsszeli reptéri business várója lehet Európa legjobbja

2019.03.26.

Alig egy év telt e azóta, hogy az elmúlt években a világ vezető környezetbarát prémium hibrid elektromos autógyártójából valódi  luxus életmód márkává avanzsáló Lexus különleges, exkluzív business lounge-ot nyitott az Európa Unió fővárosa, Brüsszel repterén, és a World Travel Awards máris benevezte „THE LOFT” névre keresztelt keresztelt várót Európa legjobb reptéri üzleti várótermeinek versenyére. A rangos elismerés odaítéléséről online szavazás dönt.

A brüsszeli repülőtéren megnyílt „THE LOFT - LOUNGE by Lexus” jól érzékelteti, hogy a Lexus a prémium autógyártás világának határain túllépve globális luxus életstílus márkává formálódik. A lounge vendégeit számos olyan élmény várja, amelyek kényelmessé, nyugalmassá és élvezetessé varázsolják az itt töltött időt, és lehetővé teszik, hogy a látogatók mindeközben ízelítőt kapjanak a Lexus világából. A LOUNGE by Lexus 700 m2 -es területén 175 vendég foglalhat helyet. A csarnok egy központi részből, egy bárból, egy nyugodtabb felső részből és egy munkaállomásokkal kiépített csendes zónából áll. A „THE LOFT” business-várójában az elmőlt egy évben mintegy félmillió vendég fordult meg és ismerkedhetett meg kikapcsolódás közben a márka legfontosabb értékeivel: olyan hely ez, ahol az emberek jól érezhetik magukat, s közben úgy is megismerhetik a Lexust, hogy ehhez nem kell beülniük egy autó volánja mögé.

A LOUNGE by Lexus egészen más, mint egy hagyományos bemutatóterem, hiszen az autókon messze túlmutatva vezeti be a vendégeket a Lexus világába, miközben sokféle szolgáltatással teremt lenyűgöző és emlékezetes élményeket. A lounge-ban minden rendelkezésre áll, amit egy utazó elvárhat; sőt még annál is több, hiszen mindez a Lexus egyéni megközelítésében valósul meg. Ez ugyanúgy vonatkozik a tér egyedi, modern kialakítására, mint a kifogástalan minőségű bútorokra és anyagokra, a nagy figyelemmel összeállított étel- és italmenükre, vagy éppen a munkavégzéshez, relaxáláshoz és felfrissüléshez kialakított szolgáltatásokra. A bútorzat elemeit kifejezetten a lounge hangulatához illően tervezték és válogatták össze: a többfunkciós asztalkák ugyanúgy a Lexus modellek L-finesse formanyelvét tükrözik, mint a bárpult különleges kialakítása. A világítástechnikát mindenütt a lounge egyes részlegeinek hangulatához igazították; jó példa erre a bár Iris világítógömb-csokra, vagy éppen az Inaho állólámpák, amelyek a mellettük elhaladó emberek felé hajolnak. A tervezők mindkét különleges világítási megoldást olyan dizájn-ötletekből fejlesztették ki, amelyek az évente megrendezett Lexus Design Award pályaműveiként születtek. A Lexus formatervezési versenye egyébként több helyen is visszaköszön a lounge területén, ahol a Lexus Design Award számos díjnyertes pályázatát megismerhetik a látogatók.

A vendégek különálló fürdőhelyiségeket használhatnak, amelyeket a GROHE legújabb zuhanyzó, illetve zuhanyzó/WC egységeinek használatával alakítottak ki; a fürdés után pedig a Brussels Airlines b.Relaxed márkájú alvóhelyein pihenhetnek és élvezhetik a frissítő környezetet. Akárcsak a Lexus LS zászlóshajó vezetője és utasai, a vendégek itt is az ülésbe épített shiatsu masszázs segítségével feledhetik el a stressz hatásait. Ebben a “Real Pro Hot Stone” programmal is felszerelt Panasonic Relax fotelek segítenek. A Mark Levinson az audio-technológia egyik világszintű vezető vállalkozása. Ők exkluzív partnerként csatlakoztak a Lexushoz, és az egyes modellekre szabott hangrendszereket gyártanak a Lexus számára. A Mark Levinson berendezések egyedülálló hangminőségét a LOUNGE by Lexus világszínvonalú zeneszobáiban lehet kipróbálni. Az új LOUNGE by Lexus a THE LOFT by Brussels Airlines részeként működik. A létesítmény reggel 5:00 és este 21:00 óra között tart nyitva.

A ’The Loft’ a prémium szolgáltatások egyedi ötvözetével nyerte el a zsűri tetszését:

  • A Lexus által biztosított Omotenashi japán vendégszeretet
  • A Neuhaus maître chocolatier által kínált csokoládé-élmény
  • A SPA Grohe zuhanyozó helyiségek
  • Egyéni pihenőszobák, csillagfényes mennyezettel
  • Lexus LS Shiatsu-masszázs fotelek
  • A Foodmaker és a Rombouts friss bioételei és italai
  • Műanyagpohár-mentes tér – környezettudatosság a plasztik palackok száműzésével
  • Díjnyertes művészi alkotások és inspiráló, gyönyörű Lexus-dizájnelemek
  • Rendszeres borkóstolók és zenei programok

Aki kíváncsi a többi jelöltre, és esetleg a szavazatát is leadná, az ezen az oldalon teheti ezt meg: https://www.worldtravelawards.com/award-europes-leading-airport-lounge-2019

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.06.01
A légiközlekedésben bevezetett egészségügyi intézkedésekkel minimálisra csökkenthető annak az....
2020.06.01
Nemrég mutatkozott be a BMW új ötajtós modellje, amelyben 48 Volt kapacitású indítógenerátorral....
2020.06.01
Idén eddig hatvannal kevesebben haltak meg a közutakon, mint az elmúlt év azonos időszakában,....
2020.06.01
Mary Barra, az amerikai General Motors elnök-vezérigazgatója 2019-ben az autóipar egyik legjobban....
2020.05.31
Hiába nőtt fel a 3-as BMW, mégis olyan inspiráló tudott maradni, mint az elődjei, még plug-in....
2020.05.31
Felelőtlen román sofőrt állítottak meg a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök - írja a police.hu.  ..
2020.05.31
A koronavírus-járvány miatt rendkívüli - távolságtartó - szabályokat vezettek be a MÁV-Start....
2020.05.31
Megannyira furcsaság fedezhető fel a Citroen legújabb személyautóján, ami legtöbb paraméterében....
2020.05.31
Továbbra is célunk, hogy magyar űrhajóst küldjünk a Nemzetközi Űrállomásra az évtized közepéig -....
2020.05.31
Már nincs futam, amelyen ne hallanánk Lewis Hamilton versenymérnökétől a „Hammertime” utasítást.....