szponzoráció

A Lexus már a második szezonjára készül az ATP Tourral

2024.02.07.

A japán autógyártó 2024-ben még nagyobb lendülettel folytatja az együttműködést a profi férfiteniszezők világszövetségével, amelynek hivatalos autóipari partnere és platinaszintű partnere is egyben.

Hivatalosan bejelentette a Lexus, hogy 2024-ben folytatja az ATP-vel (Association of Tennis Professionals) 2023 nyarán indult, virágzó kapcsolatát, amelynek keretében tavalyhoz képest közel kétszer annyi férfitenisztornán vesz majd részt kiemelt támogatóként, fokozott helyi jelenléttel. Idén először az új-zélandi Aucklandben megrendezett, Alejandro Tabilo győzelmével zárult ATP 250 ASB Classic versenyen jelent meg a tenisz-világszövetség partnereként, aztán megkezdődött az európai aktivitása is Montpellier-ben, az ATP 250 Open Sud de France versenyen, ahol Alexander Bublik diadalmaskodott egy háromszettes döntőt követően február 4-én.

Az ATP Tour izgalmas, világszínvonalú platformot biztosít a japán prémiummárka számára, hogy az a versenyek helyszínein mutathassa be a legújabb modelljeit, és izgalmas élményeket nyújthasson az ügyfelei és a teniszrajongók számára. Természetesen a Lexus az ATP népszerű digitális és közösségi platformjain is rendszeresen megjelenik majd, és marad a szervezet hivatalos honlapján elérhető ATP Head-to-Head szolgáltatás névadó partnere is (ezzel az interaktív eszközzel hasonlíthatják össze a rajongók a különböző teniszezők teljesítményét, és nézhetik meg az egymás elleni statisztikáikat, mérlegüket). Újdonság, hogy 2024-ben az ATP Head2Head izgalmas és szórakoztató kihívásokat szervez majd a különböző digitális és közösségi csatornáin, hogy a rajongók megismerhessék a játékosok személyiségének könnyedebb oldalát is, és hogy kedvenceiket a teniszpályán kívül is láthassák egymás ellen küzdeni újszerű és váratlan vetélkedőkben.

2024-ben a Lexus nem kevesebb mint 14 ATP-versenyt szponzorál Európában, olyan országokban, mint Franciaország, Hollandia, az Egyesült Királyság, Németország, Ausztria, Spanyolország, Kazahsztán és Olaszország. Utóbbi kiemelt jelentőséggel bír, mert idén is Torino ad otthont novemberben a Nitto ATP Finals-nak, a férfiteniszezők szezonzáró, fedettpályás világbajnokságának, amely a négy Grand Slam után a legrangosabb torna a naptárban. Természetesen a Lexus tenisszel kapcsolatos tevékenységei az egyes ATP-versenyekhez igazodnak, beleértve a legújabb modellek – például az LBX, az elektromos RZ 450e, valamint az LM luxus egyterű – helyi bemutatását, valamint a verseny szervezői, játékvezetői és játékosai számára szolgálati járművek biztosítását.

„Az ATP Tour tökéletes, kiemelt színpadot biztosít márkánk számára, és idén még több lehetőségünk lesz arra, hogy a világ egyik legnagyobb sportverseny-sorozatának részeként emberek millióival teremtsünk kapcsolatot. Az elkötelezettség és a kiemelkedő teljesítmény a játékosok sikerének kulcsa, de ezek a mi vállalkozásunk és termékeink számára is alapvető tulajdonságok. Alig várjuk, hogy a szezon előrehaladtával hozzájárulhassunk az izgalomhoz és az elkötelezettséghez a pályán és azon kívül is" – mondta Pascal Ruch, a Toyota Motor Europe Lexus Europe-ért felelős alelnöke.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.29
Szentlőrinc térségében forgalmi akadályra kell számítani – jelentette az Országos....
2024.05.29
Ideális megoldás lenne az automobilizmus gondjaira a hidrogénhajtás, mert nem szennyezi a....
2024.05.29
Egyszerre két, párhuzamos kutatási és fejlesztési projektet indít útjára a Toyota. Az egyikben a....
2024.05.29
Az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül a gyári első szerelés (original equipment, OE....
2024.05.29
Két kerékpáros ütközött össze Debrecenben, egyikőjük súlyos sérüléseket szenvedett. ..
2024.05.29
Befejeződött a Hungaroringen zajló munkálatok első üteme, amely során látványos változáson esett át....
2024.05.29
Megint jön egy újabb szezon, kétkerékre pattan a magyar! De jó is lenne, viszont nem eszik ilyen....
2024.05.29
A retró járművek rajongói 2024. június 1-jén és 2-án az ötvenéves V63-as Gigant villanymozdony....
2024.05.29
Visszatérnek az étkezőkocsik a Balaton InterCitykbe. Idén május 25-től – egészen a szezon végéig –....
2024.05.29
Nem megnyugtatóak a keddi közlekedési baleseti statisztikák, amelyeket az Országos Rendőr-....