haszongépjármű üzletág

Megérkezett Magyarországra a teherautószervizes multi

2022.06.01.

Megérkezett Magyarországra Európa legnagyobb márkafüggetlen teherautó és buszszerviz hálózata, az Alltrucks Truck & Trailer service. A 2013-ban a Bosch, a Knorr-Bremse és a ZF által alapított vállalatnak 700 műhelye van Európában, és Magyarországon is intenzív terjeszkedést tervez. A cég hazai képviseletét az Autonet Import Magyarország Kft. biztosítja.

Június 1-től Magyarországon is elérhető lesz az Alltrucks teljes körű haszongépjármű szervizkoncepciója. A cég 9 éve működik Európa 14 országában: Németország, Ausztria, Svájc, Lengyelország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Norvégia, Belgium, Hollandia, Litvánia, Luxemburg, Románia.

Ez a független, teljes körű szolgáltatást nyújtó műhelykoncepció a könnyű és nehéz haszongépjárművek, pótkocsik, félpótkocsik és buszok márkafüggetlen karbantartásának és javításának minden szempontját lefedő szolgáltatásokat és know-how-t nyújt a professzionális haszongépjármű-műhelyek számára. Az Alltrucks az exkluzív, több márkára kiterjedő diagnosztikai rendszere mellett műszaki hotline-t, személyre szabott képzést, műszaki dokumentációt és műszaki információkat, alkatrész beazonosítást, marketing és szakmai támogatást kínál a magasan képzett helybéli szakembereknek.

Az Autonet által menedzselt egyéb szervizhálózatok mellett az Alltrucks is hálózatként működik, amely  tapasztalt kamionszervizeknek is kínál megoldáscsomagot. Az Autonet ‒ amely cég Romániában is működteti az Alltrucks-hálózatot ‒ eddig is kínált alkatrészellátást a különböző teherjárművekhez és buszokhoz. Ez most számos elemmel bővül. Az együttműködésnek köszönhetően az Alltrucks hálózathoz tartozó haszongépjármű-műhelyek exkluzív és kizárólagos hozzáférést kapnak a gyári beszállítók műszaki platformjaihoz és támogatásaihoz. A tagoknak lehetősége lesz bővíteni termék - és a szolgáltatási területen a szakértelmüket, hogy még professzionálisabb szinten szolgálhassák ki meglévő és új ügyfeleiket." - mondta Szabó László, az Autonet Import Magyarország Kft. operatív igazgatója.

Homer Smyrliadis, az Alltrucks ügyvezető igazgatója hozzátette, hogy különösen a műszaki területen nyújtott átfogó, több márkára kiterjedő támogatást, mint például az exkluzív, gyári diagnosztikát, a kiterjedt műszaki adatbázisokat vagy a testre szabott képzési programot értékelik nagyra partnereink".

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.19
A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal,....
2024.04.19
Koldus vagy királyfi, aki belépett? Örök dilemma ez ékszerüzletben, autókereskedésben,....
2024.04.19
Nagy esemény a MINI háza táján: a tisztán elektromos meghajtású MINI Aceman a 2024-es Pekingi....
2024.04.19
Ha ezt használja, megőrzi autója értékét.   ..
2024.04.19
A CX-60 után a vadonatúj Mazda CX-80 a második modell Európában, amelyet a Mazda nagy platformjára....
2024.04.19
Mostanában a szokásosnál is több szó esik a BMW legutóbbi 5-ös sorozatáról.  ..
2024.04.19
Az új BMW X3 a BMW Group dél-franciaországi, Miramasban működő tesztközpontjában a sorozatgyártás....
2024.04.19
A külső design alapján egy erőteljes és stílusos SUV rajzolódik ki, a frissítést követően a modell....
2024.04.19
Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9....
2024.04.19
A kvalifikációt az első szakaszt követően negyedórára félbe kellett szakítani, mivel lángra kapott....