Ford Galaxy

Mindent tud az új Ford Galaxy

2015.06.25.

Kifinomult technológiái és modern anyagai révén az új Ford Galaxy személyszállító hét utas számára kínál luxusszínvonalú utazási élményt. Az autó komfortját olyan megoldások javítják, mint a Ford adaptív kormányzás, a multikontúr ülések, valamint a menetzajokat csökkentő akusztikus üvegezés és tetőkárpit.

A Galaxy kifinomultságát modern technológiák fokozzák:

– Integral link rendszerű futómű, ami továbbfejlesztett ütéselnyelő képességeinek köszönhetően simább és csendesebb utazást biztosít

– Ford Adaptív kormányzás, ami a simább sávváltások érdekében nagy sebességnél precízebb kormányreakciókat garantál, kis sebesség mellett pedig javítja az autó manőverező képességét

– Ford Multikontúr ülések, amelyek a hosszabb utazások során mérséklik a vezető és az első utas izomfáradását


Az új Galaxy fedélzetén a hátul ülők is kényelmesebben utazhatnak, hiszen komfortjukról saját klímaberendezés gondoskodik, s az ülések vékony kialakítása és átgondoltan megtervezett formája a lehető legtágasabb belső teret biztosítja számukra. Az utastér zajszintjét hatásosan csökkenti a fejlett karosszériaszerkezet és az akusztikus üvegezés. A Ford emellett azzal is fokozta a Galaxy zajkomfortját, hogy a kabin tetőkárpitozását hangelnyelő elemmé fejlesztette.

– A Galaxy mindig is olyan autó volt, amit hét ember köré terveztek, új modellünk pedig még magasabb szinten valósítja meg ezt az elképzelést, kiemelkedő kényelmet és kifinomultságot nyújtva minden egyes utasa számára – fogalmaz Andrew Kernahan, a Ford Galaxy program főmérnöke.


A szegmensben elsőként kínált, egyetlen gombnyomásra felállítható harmadik üléssornak köszönhetően a családok könnyen válthatnak a hétüléses utastér és a tágas csomagtér között, s a vezető munkáját olyan fejlett technológiák segítik, mint az Intelligens Sebességhatároló, a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető Rendszer és az Osztott Első Kamera.

A kifinomult motortechnika – köztük a Ford új, 210 lóerős 2,0 literes TDCi Bi-turbo dízel – alkalmazásának köszönhetően a CO₂-kibocsátás akár 24 százalékkal csökkent. A Ford először kínál a Galaxy modellhez Intelligens Összkerékhajtást (AWD), ami észrevétlenül kapcsol az elsőkerékhajtás és az összkerékhajtás között, automatikusan javítva az autó úttartását és tapadását.


– Európa-szerte családok nőttek fel a Galaxy modellel. A vásárlók sokra becsülték, hogy ez az autó hét személyt is első osztályú kényelemben és biztonságban számít, s hogy páratlan variálhatóságával újra meg újra kellemes meglepetést okoz – nyilatkozta Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Továbbfejlesztett menetdinamikájával, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásával és még kifinomultabb működésével az új Galaxy még magasabb szintre emeli elődje képességeit.”

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.14
Csaknem 4500 e-sportoló regisztrált és vett részt a selejtezőkön a Michelisz Norbi és csapata által....
2020.07.14
Az attól függ, mennyi pénzünk van rá. ..
2020.07.14
Nehéz volna olyan alkatrészt megnevezni a Lexus LFA-n, amely a maga műfajában ne teremtett volna új....
2020.07.14
Ester Lauringson Észtországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.07.14
Az Oroszországi Gépjárműgyártók Szövetségének  közlése szerint idén júniusban 14,6 százalékkal....
2020.07.14
A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt - jelentette a Katasztrófavédelem 15 óra után 1....
2020.07.14
Az év első öt hónapjának mérlege alapján a Toyota-csoport és a Toyota márka egyaránt vezeti az....
2020.07.14
A Magyar Kerékpáros Szövetség vizsgálatot indít az I. Grand Gella Giro Kupán vasárnap történt....
2020.07.14
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem partnerei, a Knorr-Bremse, a Magyar Közút, az....
2020.07.14
Egy év felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki végzésben a Kiskőrösi Járási Bíróság a hatéves....