Hyundai

Repülőrajtot vett a Hyundai i10

2014.04.21.

Mindössze négy hónappal piaci bemutatkozása után az új generációs Hyundai i10 komoly értékesítési sikereket és tíz díjat tudhat magáénak Európában.

A Hyundai immár 58 ezer rendelést kapott az új modellre, amely ezzel kelendőbbnek bizonyult, mint a vállalat által eddig gyártott bármelyik elődmodell, és további új ügyfeleket csábít a márkához.

Az új generációs i10 legutóbb a rangos Red Dot termékdizájn díjat zsebelte be, amely a legjelentősebb elismerés a formatervezési innováció terén. A képzett tervezőkből, egyetemi tanárokból és szakújságírókból álló befolyásos zsűri több mint 4600 termék közül választotta ki az autót.


– Az új generációs i10 modellt Európában tervezték és fejlesztették az európai vásárlók számára. A számtalan elnyert díj és az eladási mutatók bizonyítják, hogy nagy népszerűségnek örvend a régióban – nyilatkozta Allan Rushforth, a Hyundai Motor Europe alelnöke és ügyvezető igazgatója.

A francia L’Argus magazin az év legjobb városi és legsokoldalúbb autójának kiáltotta ki az új generációs i10 modellt, miután a zsűri értékelte hatékony motorját, magas alapfelszereltségét, valamint az iparágban különlegesnek számító ötéves garanciát.

A GQ férfi életstílus magazin a legjobb városi szupermini címet adományozta a modellnek, amely szerinte a „letisztult formaterv és nagyfokú takarékosság" ötvözete. A CarBuyer a legjobb városi autó elismeréssel jutalmazta az új generációs i10 modellt. A What Car? magazin szintén méltatta a modell képességeit, és a legjobb városi autónak nevezte ki.

A Top Gear magazin Európában az új generációs i10-nek ítélte oda az év legjobb vétele címet, mivel a várakozásokat meghaladó értéket és jó minőséget kínál. Az új generációs i10 kapta meg a 2014-es AUTOBEST díjat is. A zsűritagok szerint a modell „tágas és kiváló minőségű autó", amely lenyűgöző vezetési teljesítménnyel büszkélkedhet.

Az új generációs i10 versenyképességét vezető iparági elemzők is alátámasztották, a modell még jobban tartja az értékét, mint elődje. Három év múlva Németországban az autó mai eladási értékének 48,6 százalékát éri, amely az egyik legjobb mutató a kategóriában.

Az új generációs i10 a Hyundai izmiti üzemében készül. A vállalat 508 millió eurót költött a törökországi létesítmény bővítésére, amelynek éves termelőkapacitása ezáltal 200 ezer autóra emelkedett. A Hyundai öt legkelendőbb európai modelljét immár a régió két gyárában állítják elő: az i10 és i20 modelleket İzmitben, míg az ix20, az ix35 és az i30 modelleket a csehországi Nošovicében.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.07
Sokáig a Haris birodalom szürke eminenciásaként dolgozott, napjainkban ismert és elismert....
2020.08.07
A dél-korai autógyártó közzé tette az első grafikákat a Korandón alapuló, tisztán elektromos....
2020.08.07
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es 70. évforduló Nagydíja....
2020.08.07
Ba Bilig Kínából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra pályázatára. ..
2020.08.07
A négy évtized után feltámasztott BMW Junior Team három tehetsége, Dan Harper, Max Hesse és Neil....
2020.08.07
Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es 70. évforduló Nagydíja....
2020.08.07
Az előző versenyhétvégéhez hasonlóan a péntektől zajló 70. évforduló Nagydíján is Nico Hülkenberg....
2020.08.07
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden jelentette be, hogy kilenc új ütközéscsillapító....
2020.08.07
Autószállító tréler vontatott egy másik autószállító trélert az M5-ös autópálya Csongrád-Csanád....
2020.08.07
A vírushelyzet miatt idén nyáron nem rendeznek Formula Student-futamokat, mégsem maradnak verseny....