Scania

Scania: ismét Lehoczki Attila volt a nyerő

2018.09.26.

A júniusi legeredményesebb Scania járművezető megismételte a nyár eleji teljesítményét, megnyerte a CO2NTROL CUP 2018 augusztusi fordulóját is.

Három hónapon keresztül tartott a verseny a 880 magyar járművezető között, mely idő alatt teljesítményüket a flottamenedzsment-rendszer adatai alapján kiértékeltük és a legjobbakat díjaztuk. A napi munkavégzés közben a résztvevők vezetési stílusának hatékonysága számított, és az így, a flottamenedzsment-rendszerből nyert üzemelési adatokat kielemezve kerültek ki a legjobbak és azok, akik a legnagyobb fejlődést érték el.

Amellett, hogy dicsőséget szerzett magának a júniusi, júliusi és augusztusi legeredményesebb járművezető, a díjként járó 150 eurós Scania utalványt levásárolhatja a Scania márkaszervizeiben. A helyszín nem változott a júniusihoz képest, ugyanis szintén a Triberg General Kft. telephelyén történt az augusztusi oklevél és utalvány átadása Lehoczki Attilának, a cég és a hónap legjobb pilótájának. Az R 500-as Scania és sofőrje kihozta magából a legjobbat az ömlesztett árufuvarozás közben megtett sok-sok kilométeren.

Attila az újabb kitüntetésről így vélekedett: „A verseny során nem egymással mint járművezetőkkel kellett versenyeznünk, annál is inkább a forgalmi- és útviszonyokkal. Ezek mentén kellett megmutatnunk, hogy a Scania gyártó által elvárt adatokat tudjuk-e hozni és tartani. Azt is mondhatnám, hogy velünk szemben van egy teljesítményi követelmény, aminek meg kell felelnünk, és bizonyítanunk kellett, hogy ezeknek képesek vagyunk-e megfelelni. És azt hiszem, én már második alkalommal is bizonyítottam, hogy ez lehetséges. Életem során nagyon sok járművel dolgoztam eddig, de számomra Európa legjobb tehergépjárműve a Scania.”

Ezzel lezárult a SCANIA CO2NTROL CUP 2018 nyári versenysorozata, melyen három ország, Magyarország, Szlovákia és Csehország 2181 járművezetője mérte össze vezetői képességét.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.22
- Közös vállalatot alapított 50-50 százalékos tulajdoni arányban az AutoWallis csoport portugál....
2024.05.22
Pályafutása első futamgyőzelmét aratta a túraautós TCR Europe sorozatban, azaz a kategória Európa-....
2024.05.22
A police.hu oldal szerdán megjelent híre szerint az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat....
2024.05.22
Az Opel új fejezetet nyitott az új Astrával, Európa egyik legnépszerűbb kompakt autója már elérhető....
2024.05.22
Május 26-ig látható az AUTOPOESIS kiállítás, amelyen bemutatkozik az anyavállalat közel négy....
2024.05.22
Üldözött, leszorított, majd megállt hisztizni az M7 belső sávjában. Nem tetszett neki, hogy....
2024.05.22
Míg a tisztán elektromos autók eladása lassul, addig a plug-in hybridek piaca fellendült Európában....
2024.05.22
Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat....
2024.05.22
- A Budapest fölé érkezett  zivatarlánc miatt jelentős késések várhatók a Liszt Ferenc Nemzetközi....
2024.05.21
Független mérések igazolták, amit az érintett modellek tulajdonosai már tudnak: a Toyota full....