Audi

Sportos és különleges az Audi Q2 Edition #1

2016.09.01.

Különleges sportos változattal készül új kompakt SUV-modellje piaci bevezetésére az Audi. Az Audi Q2 Edition #1 kizárólag kvantumszürke színben, fekete és Manhattan-szürke külső elemekkel, 19 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal és különösen bőséges alapfelszereltséggel érkezik. Az újdonság szeptember elejétől rendelhető.

Az Audi Q2 Edition #1 az S line külső optikai csomaggal készül, sportos karakterű lökhárítókkal és küszöbborításokkal, illetve markáns hátsó diffúzorelemmel. A különleges modell egyedülálló részletei karosszériája alsó részének Manhattan-szürke elemei, amelyek a kompakt SUV-modell robusztus karakterét hangsúlyozzák. A C-oszlopok fekete pengemotívuma (Blade) fehér Audi-karikákat hordoz, a külső visszapillantó tükrök fekete házai pedig e modellkülönlegesség további exkluzív stílusjegyei. Akárcsak az új Kvantumszürke fényezés, amelyet a fény beesési szögétől függően homogén sötét tónus vagy intenzív fény-árnyék játék jellemez.

Az Audi exkluzív programjából ismerős titánfekete optikai csomag elemei a Singleframe hűtőrács környezetében és a lökhárítókon tűnnek fel, a 19 col peremátmérőjű, 5 küllős „Rotor” dizájn szerinti, antracitfekete könnyűfém keréktárcsák pedig az Audi Sport palettájáról származnak. Az Audi Q2 Edition #1 műszakilag különösen igényes felszereltségét az alapkivitelhez tartozó, LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák – utóbbiak dinamikus irányjelzővel – teszik teljessé.

Utasterében széles körű Audi design selection felszereltségével kelt mély benyomást a különleges modell, az állítható magasságú sportülések, a bőrbevonatú, multifunkciós sportkormány, a bőrbevonatú elemek csomagja és az S emblémával díszített, megvilágított alumínium küszöblécek egyaránt az alapkivitelhez tartoznak. Az üléskárpitok anyaga fekete és amaretto árnyalatú szövet/bőr kombináció, a tetőkárpit pedig titánszürke.

Sötétben az Ambiente-világításcsomag kelt kellemes fényhatásokat az utastérben. A műszerfal és a középkonzol plasztikusan kiformált dekorbetétjei mögött LED-technikájú fénycsövek gondoskodnak háttérvilágításról. Diszkrét és homogén fényük az MMI-rendszerből tíz árnyalat szerint állítható.

Az Audi Q2 Edition #1 minden motorváltozatban rendelhető. Az előzetes értékesítés szeptember közepétől veszi kezdetét, a különleges modell első példányai pedig várhatóan tél kezdetével, decemberben érkeznek a márkakereskedőkhöz.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
A vasárnapi első futamon ismét rajt-cél győzelmet aratott, a második viadalon pedig harmadik lett a....
2024.06.23
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Ez már a harmadik a héten. ..
2024.06.23
Nem tudja vagy nem akarja használni a légkondicionálót? Íme néhány hasznos tipp és trükk az autó....
2024.06.23
A címvédő, háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte a Forma-1-es....
2024.06.23
A világ legkékvérűbb járműflottáját csak minősített cég ápolhatja. ..
2024.06.23
A Toyota célja a dedikáltan akkumulátoros elektromos bZ4X modellel, hogy új mércét állítson fel a....
2024.06.23
Hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében a fehér Mercedes....
2024.06.23
A SURFACING, amely a fenntartható energia, a víz és a fény találkozásában rejlő harmónia, valamint....
2024.06.23
Visszatért a Nissan a családi autók piacára: a Townstar személyszállító változata kiváló mobilitási....
2024.06.23
Az autózás világában meglepő partnerséget kötött a Peugeot és a Lego. Egy különleges verseny....