közlekedik a család

Tovább dübörög a családi sikerszéria

2017.03.21.

Az Autószektor értesülései szerint hamarosan kiderülhet, milyen autót nyerhet az a felkészült és szerencsés család, aki 2017-ben benevez a „Közlekedik a család” országos közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatba. A népszerű baleset-megelőzési élményprogramot országszerte közel két tucat helyszínen rendezik meg áprilisban és májusban, a nyeremény autóért folyó végső összecsapásra pedig a júniusi döntőn kerül majd sor.

Az érdeklődő családok számára soron következő legfontosabb dátum március 1. szerda, hiszen ettől a naptól lehet regisztrálni a népszerű, fél évtizedes múltra visszatekintő közlekedésbiztonsági versenyre a „Közlekedik a család” honlapján. A helyszíni megmérettetések mellett több fordulós online vetélkedőt is szerveznek, ahol tavaly hétvégi tesztvezetést, üzemanyag utalványt és ajándékcsomagot lehetett nyerni. Magán a versenyen pedig ezúttal is egy vadonatúj személyautót nyerhet a legügyesebb, legbiztonságosabban közlekedő, legszerencsésebb família.

A verseny honlapjának főoldala (forrás: www.kozlekedikacsalad.hu)

A verseny helyszínek és időpontok ezekben a napokban körvonalazódnak. Ezekről a fontos tudnivalókkal, és a nyeremény autóról az első sajtótájékoztatón tudhatunk meg többet. A sajtónyilvános eseményre információink szerint március második hetében kerül majd sor.

A vetélkedősorozat idén is az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében, az Autószektort kiadó Autós Nagykoalíció, valamint a Skoda szakmai támogatásával valósulhat meg. Garantáljuk, hogy az Autószektor végig ott lesz a versenysorozat felkészülési időszakában és a vetélkedők alatt. Így aki figyelemmel kíséri cikkeinket, az elmúlt évek kérdéssorainak és feladatainak megismerésével, a korábbi nyertesek jótanácsaival, valamint a szervezők által „elejtett” kulisszatitkok révén talán nagyobb eséllyel vághat neki az idei versenynek.

Tavaly a Polgár család lehetett a legboldogabb, akik a döntő legeredményesebb csapataként egy vadonatúj Skodával gurulhattak haza (forrás: police.hu)

Fontos dátum a március 24-26- is, amikor egészen biztosan érdemes lesz ellátogatni az Automobil&TuningShow-ra. A felvonultatott autócsodák mellett ugyanis az AMTS főtámogató Autós Nagykoalíció jóvoltából a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat élményszerű formában sajátíthatják majd el a kicsik és nagyok.

Gyermekeknek is kiváló szórakozást nyújt az AMTS (forrás: amts.hu)

Sok sikert, jó utat és biztonságos közlekedést kívánunk a 2017-es „Közlekedik a család” versenyzőinek!

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.17
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a Nemeskeresztúr és Jánosháza közötti útszakaszon -....
2021.10.17
Nagyon ritka és egyre ritkább lesz a jövőben igazi gyöngyszemet találni. A Lexus LC500 minden....
2021.10.17
A friss háromszoros Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője vasárnap....
2021.10.17
Egyre izgalmasabb az autóipari verseny az Egyesült Államokban, és van esély rá, hogy nem a General....
2021.10.17
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Biztos, ami biztos. ..
2021.10.17
A moszkvai közlekedési hatóság vezetője, Maxim Likszutov bejelentette, hogy az autonóm technológiák....
2021.10.17
Fantasztikus versenyzéssel idei legjobb helyezését érte el a HUMDA Magyar Autó-Motorsport....
2021.10.17
Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.10.17
A magyar rendőrök a belga hatóságok által körözött Audit foglaltak le, ezúttal a Röszke autópálya....
2021.10.17
Üzbegisztánban megkezdődött a Renault-ok összeszerelése orosz pótalkatrészekből. Kaptur és Arkana....