közlekedik a család

Tovább dübörög a családi sikerszéria

2017.03.21.

Az Autószektor értesülései szerint hamarosan kiderülhet, milyen autót nyerhet az a felkészült és szerencsés család, aki 2017-ben benevez a „Közlekedik a család” országos közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatba. A népszerű baleset-megelőzési élményprogramot országszerte közel két tucat helyszínen rendezik meg áprilisban és májusban, a nyeremény autóért folyó végső összecsapásra pedig a júniusi döntőn kerül majd sor.

Az érdeklődő családok számára soron következő legfontosabb dátum március 1. szerda, hiszen ettől a naptól lehet regisztrálni a népszerű, fél évtizedes múltra visszatekintő közlekedésbiztonsági versenyre a „Közlekedik a család” honlapján. A helyszíni megmérettetések mellett több fordulós online vetélkedőt is szerveznek, ahol tavaly hétvégi tesztvezetést, üzemanyag utalványt és ajándékcsomagot lehetett nyerni. Magán a versenyen pedig ezúttal is egy vadonatúj személyautót nyerhet a legügyesebb, legbiztonságosabban közlekedő, legszerencsésebb família.

A verseny honlapjának főoldala (forrás: www.kozlekedikacsalad.hu)

A verseny helyszínek és időpontok ezekben a napokban körvonalazódnak. Ezekről a fontos tudnivalókkal, és a nyeremény autóról az első sajtótájékoztatón tudhatunk meg többet. A sajtónyilvános eseményre információink szerint március második hetében kerül majd sor.

A vetélkedősorozat idén is az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében, az Autószektort kiadó Autós Nagykoalíció, valamint a Skoda szakmai támogatásával valósulhat meg. Garantáljuk, hogy az Autószektor végig ott lesz a versenysorozat felkészülési időszakában és a vetélkedők alatt. Így aki figyelemmel kíséri cikkeinket, az elmúlt évek kérdéssorainak és feladatainak megismerésével, a korábbi nyertesek jótanácsaival, valamint a szervezők által „elejtett” kulisszatitkok révén talán nagyobb eséllyel vághat neki az idei versenynek.

Tavaly a Polgár család lehetett a legboldogabb, akik a döntő legeredményesebb csapataként egy vadonatúj Skodával gurulhattak haza (forrás: police.hu)

Fontos dátum a március 24-26- is, amikor egészen biztosan érdemes lesz ellátogatni az Automobil&TuningShow-ra. A felvonultatott autócsodák mellett ugyanis az AMTS főtámogató Autós Nagykoalíció jóvoltából a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat élményszerű formában sajátíthatják majd el a kicsik és nagyok.

Gyermekeknek is kiváló szórakozást nyújt az AMTS (forrás: amts.hu)

Sok sikert, jó utat és biztonságos közlekedést kívánunk a 2017-es „Közlekedik a család” versenyzőinek!

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.25
A világ lakosságának több mint a fele jelenleg városi területeken él és ez az arány az emberiség....
2022.05.25
- Motoros és személygépkocsi ütközött szerda reggel Fegyverneknél, a motoros a helyszínen meghalt....
2022.05.25
Limitált széria, egyedülálló stílusjegyek és piacspecifikus kialakítás: a BMW M GmbH egy olyan....
2022.05.25
Arcon ütötte a visszapattanó kő a gépkocsifeltörőt – a XVIII. kerületi rendőrök elfogták. ..
2022.05.25
Melyik országban fizetik a legtöbb adót egy liter üzemanyag után, és hol járnak a legjobban ilyen....
2022.05.25
- Éves összehasonlításban 20,3 százalékkal kevesebb, 361 349 személygépkocsit gyártottak az első....
2022.05.24
Nézze meg a videót! ..
2022.05.24
Világszerte egyre több ország tervezi a belső égésű motorral rendelkező autók fokozatos kivezetését....
2022.05.24
A Lexus ügyfelei nem átlagos emberek. Olyan individuumok, akik nem érik be a kézenfekvő....
2022.05.24
A terepmotoros EnduroGP világbajnoki sorozat magyarországi futamát és a ZEG Rally Show raliversenyt....