új modell

Új Nissan érkezett! Mutatjuk a részleteket

2024.05.12.

A Nissan bemutatta a Townstar Evalia változatát, ami egy élvonalbeli kombi autó, amely egyaránt tökéletesen alkalmas munkára és szórakozásra is. A hét üléssel és jelentős rakodótérrel – amely teljesen elektromos és benzines változatban is elérhető – a Townstar Evalia készen áll arra, hogy a Nissan kishaszonjármű kínálatának egyik nagy kedvencévé váljon.

Tágas, stílusos és személyre szabható

Akár barátokat, gyerekeket vagy kollégákat visz magával, Ön mindig számíthat a Townstar Evalia-ra. Mindenhol helyt áll, legyen szó a nagyvárosok szűk utcáiról, munkába járásról vagy hétvégi kirándulásról vidéki utak kanyargós szerpentinjein.

A hosszabb tengelytáv és öt- vagy hétüléses kapacitása emeli ki a Townstar Evalia-t a többi kocsi közül. Széles tolóajtajainak köszönhetően a Townstar Evalia-ba könnyen be lehet szállni mind a 2. mind a 3 sorban elhelyezkedő ülésekbe. Az Evalia bőséges helykínálata mindig a segítségére van, akkor is, ha a heti bevásárlást intézi, egy fontos üzleti szállítmányt kell eljuttatnia valahova, vagy ha a gyerekeket kell vinni-hozni az az iskolába. Ezen felül a hátsó öt ülés könnyen kivehető, ráadásul úgy lehet állítani őket előre-hátra, hogy az utasoknak a legkényelmesebb legyen, de szükség esetén rugalmasan meg tudjuk növelni az autó szállítási kapacitását a csomagtér javára.

Felvillanyozó szórakozás

A 130 lóerős, 1.3 literes benzines motor mellett, a Townstar Evalia elérhető egy teljesen elektromos meghajtással is. 265 kilométeres hatótávjával tökéletes társként szolgál, a környezettudatos családoknak és cégeknek, akiknek szükségük van egy tágas, de rugalmasan változtatható autóra.

A 122 LE/245 Nm-es villanymotorral és 45 kWh-s akkumulátorral szerelt meghajtás, hőszivattyúval és folyadékhűtéssel is rendelkezik, hogy biztosítsa az utastér kényelmét, miközben optimális hatékonyságot nyújt a nagyobb autonómia és töltés érdekében. A kategória legjobb 22 kW-os váltóáramú töltési képessége lehetővé teszi az akkumulátor 15%-ról 80%-ra való töltését mindössze 1 óra 30 perc alatt. Az útközbeni gyors töltés érdekében a 80 kW-os egyenáramú töltési képesség mindössze 37 percre csökkenti a töltési időt.

Nyugalom és biztonság minden utazásnál

Utazás közben fő a biztonság, és ennek szellemében tervezték a Townstar Evalia-t. Védelmitechnológiák tárházával látták el az autót, mint például a Nissan 360 fokos kamerarendszerével (Around View Monitor), holttérfigyeléssel és intelligens vészfékező rendszerrel, hogy mindenki épségben érhessen haza. A vezető teljesítményét támogató biztonsági funkciók, köztük a fáradság figyelő rendszer, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző, a sávtartó asszisztens, az első és hátsó parkoló szenzor és az e-Call funkció további biztonságot nyújtanak a sofőr és az utasok számára.

A Townstar Evalia új funkciókkal emeli magasabb szintre a kényelmet. Ezek közé a finomítások közé tartozik a kategóriavezető csendesség az utastérben, így a Townstar Evalia nyugodt menedékké válhat a mindennapok nyüzsgése közepette.

Nehéz terhek szállítása, ha a szükség úgy kívánja

Bár elsősorban több ember kényelmes utazására tervezték az Evalia-t, de képes rugalmasan alkalmazkodni a mindennapok kihívásaihoz, legyen szó akár költözésről, terjedelmes szerszámok és berendezések szállításáról, vagy a nyaraláshoz szükséges nagy poggyászokról.

Ha a vezetői ülésen kívül minden ülést kivesznek, akkor a Townstar Evalia a szemünk láttára alakul át utasszállítóból kisteherautóvá, ami 3,750 literes csomagtér kapacitással bír. Az elülső 49 literes kombinált tárolóhelynek köszönhetően elegendő hely áll rendelkezésére, hogy szembenézzen az élet szinte bármilyen szállítási kihívásával. A hátsó ülések üléstámlájának lehajtásával túlméretes csomagok is könnyedén szállíthatóak mint a szörfdeszka vagy a sífelszerelés.

A Townstar Evalia esetében az általános garancia, mind a benzines, mind az elektromos verzió esetén 5 év vagy 160 000 km, az elektromos hajtáslánccal szerelt verzió esetében a lítium ion akkumulátorra pedig 8 év vagy 160 000 km garancia jár.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.18
„Élvezd a kabriót, feel the sunshine!” ..
2024.06.18
- Már rendelhető az új Crafter modell, amelynek az első járművei már nyáron elérhetők lesznek a....
2024.06.18
Miért és hol jár büntetés a bevált szokásért?   ..
2024.06.18
Összeütközött négy személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, az M0-s autóúti....
2024.06.18
A Porsche bejelentette, hogy Szingapúr lesz a tizenegyedik Porsche Experience Center (PEC)....
2024.06.18
Figyelmeztető előrejelzést adott ki a hőség miatt Magyarország területére szerda éjfélig a....
2024.06.18
- A hungarikumok és a nemzeti értékek nem csupán az értékőrzés miatt fontosak számunkra. Ezek a....
2024.06.18
- Csődöt jelentett a Fisker amerikai elektromos autógyártó alig egy évvel első modellje piacra....
2024.06.18
- Kedden este indul Budapestről Splitbe az idei első Adria InterCity. Augusztus második feléig....
2024.06.18
Sem az ittas vezetés, sem pedig a gyorshajtás nem kifizetődő: büntetőpontok, a jogosítvány bevonása....