személyi hír

Zakariás Fruzsina az Audi új márkaigazgatója

2021.11.02.

Új Audi márkaigazgató kezdi meg munkáját a Porsche Hungariánál. Zakariás Fruzsina tapasztalt menedzserként érkezik a prémium márkához, kiemelt feladata, hogy támogassa az Audi hazai értékesítését olyan stratégiai területeken is, mint a fenntartható mobilitás, a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás, valamint a digitalizáció.

„Örömmel csatlakozom az Audi csapatához, megtiszteltetés számomra, hogy hazánk meghatározó, piacvezető autóipari cégében, a Porsche Hungariában kamatoztathatom tapasztalataimat. Szeretem a különleges kihívásokat, kifejezetten motivál, hogy az autóiparba akkor érkezem, amikor annak csillaga nem éppen a legmagasabban áll. Az iparág, az elmúlt 100 év legintenzívebb változásán megy jelenleg keresztül, ez számos lehetőséget rejt magában, amely számomra rendkívül inspiráló.”

A közgazdász végzettségű szakember korábban értékesítési-, marketing igazgatói, valamint ügyvezetői feladatokat látott el több multinacionális holding magyarországi leányvállalatánál, és komoly cégvezetői tapasztalatot szerzett a BÁV Zrt. vezérigazgatói pozíciójában.  Zakariás Fruzsina céljai közül kiemelte: „A csapatommal azon fogok keményen dolgozni, hogy az Audi a prémium szegmensben megszerzett korábbi meghatározó piaci szerepét mielőbb visszanyerje!”

Az Audi a klímasemleges mobilitás felé vezető úton

Az Audi legkésőbb 2050-re szén-dioxid-semlegessé válna és már 2025-re több, mint 20 tisztán elektromos, akkumulátorhajtású modellt kínálhat. Ezzel párhuzamosan tovább csökkentenék a modellpaletta ökológiai lábnyomát: a 2015-ös évhez viszonyítva 30 százalékkal. Fő céljuk, hogy 2025-re minden termelési helyszínén szén-dioxid-semlegesen működhessen, amit köztes célkitűzésként a győri Audi Hungaria és az Audi Brussels esetében már sikerült megvalósítani. A prémiummárka minden folyamatot szorosan figyelemmel kísér: a nyersanyagok eredetét és magát a termelést, de a használat szakaszát, valamint az autó életciklusának végén az ártalmatlanítást és az újrahasznosítást is.

A korábban bejelentett tervek szerint az Audi 2026-tól már csak tisztán elektromos hajtásrendszerű újdonságokkal jelenik meg a piacon, 2033-ig pedig kivezeti belsőégésű motorral hajtott modelljeit.

fotó: Porsche Hungaria

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.29
Az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül a gyári első szerelés (original equipment, OE....
2024.05.29
Két kerékpáros ütközött össze Debrecenben, egyikőjük súlyos sérüléseket szenvedett. ..
2024.05.29
Befejeződött a Hungaroringen zajló munkálatok első üteme, amely során látványos változáson esett át....
2024.05.29
Megint jön egy újabb szezon, kétkerékre pattan a magyar! De jó is lenne, viszont nem eszik ilyen....
2024.05.29
A retró járművek rajongói 2024. június 1-jén és 2-án az ötvenéves V63-as Gigant villanymozdony....
2024.05.29
Visszatérnek az étkezőkocsik a Balaton InterCitykbe. Idén május 25-től – egészen a szezon végéig –....
2024.05.29
Nem megnyugtatóak a keddi közlekedési baleseti statisztikák, amelyeket az Országos Rendőr-....
2024.05.29
A magyarázat már-már banális, mégis kevesen tudják a választ.   ..
2024.05.28
Áprilisban a DataHouse adatai szerint mintegy 80 900 személygépkocsi cserélt gazdát, 21 százalékkal....
2024.05.28
Múzeumi darabokat idéző klasszikus műveket mutatnak be a Mester tanítványai. ..