Maas

Amerikában is gőzerővel terjednek a MaaS megoldások

2021.04.12.

Idén tavasszal 15 nagyvárosban vezetik be az Umo integrált platformot.

 

A Cubic bejelentette az Umo elnevezésű, teljesen integrált platform elindítását. Ez a megoldás lehetővé teszi a közlekedők számára, hogy kényelmesen fizessék meg a viteldíjakat, és megtervezhessék az utakat, bónuszokat gyűjtsenek a tömegközlekedés használatáért, és hozzáférhessenek valós idejű utazási információkhoz a mobilitási élmény optimalizálása érdekében.

Az Umo platform-alapú megközelítését úgy tervezték, hogy a legkisebb buszüzemeltetőtől kezdve a nagyobb városokig minden méretű ügynökség számára előnyös legyen. Az Umo nagyvárosok és metropoliszok számára is előnyös megoldásokat nyújt: a meglévő viteldíj-gyűjtési rendszereket egészíti ki olyan lehetőségekkel, mint a továbbfejlesztett multimodális utazástervezés, a következő generációs mobilalkalmazások, a digitális hűség- és bónuszprogramok, illetve az utastájékoztatás és a MaaS platform.

Egy mobilban minden közlekedési megoldás (kép: ITT, pxhere.com)

"A városok paradigmaváltáson mennek keresztül a közlekedés terén. A COVID-19 egy olyan évtizedet zár be, amelyben a közlekedési ökoszisztéma a magánhálózatok komplex egyvelegét teremtette meg a hagyományos közösségi közlekedési hálózatok mellett." – nyilatkozta Mick Spiers, az Umo vezérigazgatója. „Az Umo-val az a célunk, hogy az optimalizált közlekedési megoldásokkal javítsunk a a városok életminőségét világszerte. Platformunk minden utazótípus számára elérhető, és biztosítja az emberek számára szükséges eszközöket torlódások, késések elkerüléséhez, végső soron stresszmentes utazáshoz.

„Az Umo egyetlen, több közlekedési szolgáltatót magába foglaló platform. Az ügyfelek előfizetéses modellen keresztül csatlakhatnak és vehetik igénybe a szolgáltatást, nagyjából úgy, mint ahogy a Spotify-t, Netflix-et vagy a Microsoft Office 365-öt használjuk.”- teszi hozzá Spiers.

Az Umo hat különböző közlekedést támogató megoldást tartalmaz, amelyek mindegyike egy önálló eszköz, amely az Umo platform egyéb tagjaival kombinálva még produktívabbá válik. A felhasználók az Umo alkalmazásaihoz kényelmes és könnyen használható Umo mobilalkalmazáson vagy az érintés nélküli bank- vagy metrókártyán keresztül férhetnek hozzá. Az első Umo termékek, az Umo App és az Umo Pass idén tavasszal debütál az Egyesült Államok 15 nagyvárosában.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

nyitókép: ITS Technology International, pxhere.com

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.19
II. Albert és trónörökös fia az új Artura Spiderben száguldott. ..
2024.06.19
A rövid szöveges üzenetben útdíjtartozásról értesítik a felhasználót, akit arra kérnek,....
2024.06.19
A Le Mans-i 24 órásra időzítették az Endurance Világbajnokság 2025-ös naptárának közzétételét. ..
2024.06.19
A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára....
2024.06.19
Törökország 40%-os extra vámot vet ki az összes kínai járműre az import visszaszorítása, a folyó....
2024.06.19
A magyar válogatott csoportmeccseinek apropóján nemzeti színűre világítják ki a Bridgestone....
2024.06.19
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Mercedes-Benz Group AG stuttgarti székhelyén munkaebéd....
2024.06.19
Oktatási, kutatási és kulturális területen tervez együttműködést kialakítani a győri Széchenyi....
2024.06.19
Szoboszlai Dominik vagy Toni Kroos? Gulácsi Péter vagy Manuel Neuer? Marco Rossi vagy Julian....
2024.06.19
Mit gondolnak saját magukról az autósok? Erre voltak kíváncsiak a spanyol közvélemény-kutatók, akik....