Forma-1

Ausztrál Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang

2017.03.27.

- A nemzetközi sportsajtó Sebastian Vettel és a Ferrari - valamint a pilóta Gina becenévvel illetett versenygépe - sikerétől hangos a Forma-1-es idénynyitó, a melbourne-i Ausztrál Nagydíj másnapján.

Ausztrália: Herald Sun: "A tündöklő Gina megtáncoltatta a babákat. Tökéletesen kezdődött Gina és Seb kapcsolata az Ausztrál Nagydíjon." The Age: "Lélegzetelállító előadásával Vettel a 2015-ös szezon óta az első futamgyőzelmet ajándékozta a Ferrarinak. A verseny azonban megmutatta, hogy az F1 mennyire függ a bonyolult technikától."


Németország:
Berliner Morgenpost: "Vörös durranás. Vettel már az első futamon megtörte a Mercedes uralmát." Frankfurter Rundschau: "Vettel beköszönt. Gálaverseny után győzelem Melbourne-ben." Hamburger Abendblatt: "Vettel sikere vörös riasztás a Mercedes számára."

Olaszország: La Repubblica: "A vissza a jövőbe olasz változata. Újjászületés és feltámadás." Il Messaggero: "Ferrari - ez egy álom. És mindenekelőtt megváltás Sebastian Vettelnek. Nagy volt a nyomás rajta, mert régóta nem szállított győzelmet a Ferrarinak." Gazzetta dello Sport: "Elégedettség, de nem diadalittasság. Sebastian Vettel óriási ausztráliai győzelmével hatalmas örömet okozott a Ferrari szurkolóinak. De az előző szezon sebei még mindig égnek."


Nagy-Britannia:
The Daily Telegraph: "Vettel győzelme előrevetít egy epikus harcot Hamiltonnal. A Mercedes három éve szorongatja a Forma-1-et, de a Ferrari tegnap különleges tempóval és csellel kiszabadult." The Guardian: "Vettel és a Ferrari megtette az első lépést a hosszú úton. A generáció két legjobbja igazi csatát vívott Melbourne-ben. Ezt a párharcot akár az egész szezon során élvezhetjük." The Sun: "Katasztrofálisan kezdődött a szezon Lewis Hamilton számára. A boxstratégia áldozata lett."

Franciaország: Le Monde: "Vannak vereségek, amelyek reményt adnak, ilyen Lewis Hamiltoné is. A Mercedes-pilóta, az Ausztrál Nagydíj favoritja a pole pozícióból rajtolt, majd második lett a ferraris Sebastian Vettel mögött." Le Figaro: "Vettel és a Ferrari újra a csúcson. A német 18 hónapos szünet után nyert ismét, s megelőzte a Mercedes kettősét Ausztráliában."

Svájc: Tagesanzeiger: "Rákoppintottak a Mercedes orrára. Sebastian Vettel révén a Ferrari 553 nap után ismét futamgyőzelmet ünnepelhetett."

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.29
Szentlőrinc térségében forgalmi akadályra kell számítani – jelentette az Országos....
2024.05.29
Ideális megoldás lenne az automobilizmus gondjaira a hidrogénhajtás, mert nem szennyezi a....
2024.05.29
Egyszerre két, párhuzamos kutatási és fejlesztési projektet indít útjára a Toyota. Az egyikben a....
2024.05.29
Az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül a gyári első szerelés (original equipment, OE....
2024.05.29
Két kerékpáros ütközött össze Debrecenben, egyikőjük súlyos sérüléseket szenvedett. ..
2024.05.29
Befejeződött a Hungaroringen zajló munkálatok első üteme, amely során látványos változáson esett át....
2024.05.29
Megint jön egy újabb szezon, kétkerékre pattan a magyar! De jó is lenne, viszont nem eszik ilyen....
2024.05.29
A retró járművek rajongói 2024. június 1-jén és 2-án az ötvenéves V63-as Gigant villanymozdony....
2024.05.29
Visszatérnek az étkezőkocsik a Balaton InterCitykbe. Idén május 25-től – egészen a szezon végéig –....
2024.05.29
Nem megnyugtatóak a keddi közlekedési baleseti statisztikák, amelyeket az Országos Rendőr-....