biztosítás

AutoSOS: Most már megússzuk szárazon!

2014.04.27.

Amióta az eszemet tudom nem múlt el nyár tengerparti üdülés nélkül, főként azért, mert anyukám hatalmas rajongója a friss tengeri levegőnek. Igaz, hogy én és testvéreim már a 20-as éveink közepén járunk, de az emlékek olyan mély nyomokat hagytak bennünk, hogy minden éven igyekszünk megőrizni kiscsaládunk hagyományát.

A technika fejlődésével azonban eljött az idő, hogy minden eshetőségre gondolnunk kell. A kellemetlen meglepetés nem idő- és helyfüggő, így gyakran a legrosszabbkor, akár egy nyaralás során következhet be. Annak elkerülése érdekében, hogy időtöltésünk nyugodt és zavartalan legyen, próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni. A régebbi utazásaink alkalmával olykor adódtak kisebb-nagyobb gondok, ezért is örültek szüleim, mikor húgom megemlítette, hogy krízishelyzetben létezik egy gyors, megbízható és költséghatékony megoldás, mely nem más, mint az AutoSOS szolgáltatás. Az gépjárműspecifikus assistance azonnali segítséget jelent bajba jutott autósoknak vagy motorosoknak. Egy telefonhívással elérhető, hogy az Europ Assistance munkatársai találjanak megoldást a váratlan problémák megoldására, legyen szó műszaki problémáról vagy kiürült üzemanyagtankról.
 
Ön tudja, kit hívna?

Én most már tudom, a 14 567. A nyári strandszezonra még várni kell, de addig is biztonságban érezhetem magam az utakon. Az AutoSOS Prémium10+ - melyet 11. életévét betöltött autónkra kötöttünk -, csomag garantálja számunkra a gyors segítségnyújtás, melyre egy felkészült sofőrnek különösen külföldön nagy szüksége van. A szolgáltatásban benne foglaltatik az 1 órán belüli helyszínre érkezés, a helyszíni javítás, szükség esetén a gépjármű szállítása és majdani tárolása a legközelebbi szakszervizben. Lehetőség van tovább-/ hazautazásra vagy csereautó vagy szállás biztosítására, de opcionális a visszautaztatás a megjavított gépjárműért is. A csomag - mely nagyon jutányos áron már 14 900 Ft/év-től elérhető – tartalmaz továbbá dugófigyelést, valamint vészhelyzetben 10 liter díjmentes üzemanyagot.

Sándor (25)

AutoSOS szolgáltatást legegyszerűbben online igényelhet, ehhez kérjük, látogasson el a www.autosos.hu weboldalra vagy hívja a 14 567-es információs vonalunkat!
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.24
Nézze meg a videót! ..
2022.05.24
Világszerte egyre több ország tervezi a belső égésű motorral rendelkező autók fokozatos kivezetését....
2022.05.24
A Lexus ügyfelei nem átlagos emberek. Olyan individuumok, akik nem érik be a kézenfekvő....
2022.05.24
A terepmotoros EnduroGP világbajnoki sorozat magyarországi futamát és a ZEG Rally Show raliversenyt....
2022.05.24
Megkezdődött a teljesen elektromos VW ID.4 gyártása Emdenben. A cég tájékoztatása szerint....
2022.05.24
Ismét optimistább a német exportipar, azon belül is az autóipar. Az Ifo szerint a gépiparban is „....
2022.05.24
Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 34-es kilométerszelvényében egy kisbusz....
2022.05.24
Kiváló nyereségesség a díjbevétel és a működési eredmény növekedésével; kivételesen szilárd....
2022.05.24
Év Gyára 2021 díjat nyert a Bridgestone Tatabánya a „Legjobb menedzsment folyamatok” kategóriában.....
2022.05.24
Innováció, edukáció, környezetvédelem, élmény, mindez egy helyen és úgy tálalva, hogy valamennyi....