utasbiztosítás

AutoSOS: Praktikus tanácsok Horvátországba utazóknak

2014.07.06.

Egy kis kiruccanást tervez a horvát tengerpartra? Mint tudjuk, kiemelten fontos a biztonság, nemcsak arról kell gondoskodnunk, hogy megfelelő faktorszámú naptejet vásároljunk, hanem a gondtalan és feszültségmentes utazásról is.

A hosszú hétvégés - mondhatni villám - nyaralásnak sokan gépjárművel vágnak neki abban reménykedve, hogy a pár órás túrát problémamentesen ússzák meg. Ön gondolkodott már azon, hogy mi lenne, ha a horvát autópálya közepén autója műszaki problémát jelezne vagy tévedésből rossz üzemanyaggal töltené meg az autóját?

Nos, ha nem, vagy csak szeretné magát megkímélni az idegességtől, akkor az AutoSOS - melyet az Europ Assistence Magyarország biztosít - szolgáltatást pont Önnek találták ki. Autózás, motorozás során bármikor érhet minket baj, és akár egy műszaki probléma vagy kiürült üzemanyagtank miatt az út mellett ragadhatunk. A kellemetlen meglepetés nem idő- és helyfüggő, így gyakran a legrosszabbkor, egy nyaralás során következik be. Ilyenkor természetesen a legfontosabb, hogy gyors, megbízható és költséghatékony megoldást találjunk. Ilyen esetben a 14 567-es telefonszámot érdemes hívni.

Az AutoSOS assistance azonnali segítséget jelent a bajba jutott autósoknak.  A külföldi és belföldi utazások biztonságáról a Prémium illetve a Prémium+ szolgáltatások gondoskodnak, melyek már 11 900 Ft-tól elérhetők. A Prémium csomagot, azoknak érdemes választaniuk, akik 10 évnél fiatalabb autóval rendelkeznek, míg a Prémium+ a 10 évnél idősebb autó birtokosait célozza meg.

Mindkét csomag tartalmazza az 1 órán belüli helyszínre érkezést, a helyszíni javítást vagy amennyiben szükséges a gépjármű elszállítását a legközelebbi szakszervizbe, továbbá a gépjárműtárolást, a tovább- / hazautazást vagy csereautó vagy szállás biztosítását. A kiürült tankkal járó vészhelyzetet a 10 liter díjmentes üzemanyag biztosítása oldja meg, a kényelmes utazást pedig a dugófigyelés teszi lehetővé. AutoSOS-t legegyszerűbben online igényelhet a www.autosos.hu weboldalon.

Még mielőtt útnak indulnánk, nem árt tájékozódni a horvát közlekedésről sem. Mondanunk sem, hogy drágább, mint nálunk. Az alábbi autópályadíjak 3,5 tonnáig érvényese, melyek tájékoztató jellegűek:

 
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.07.02
A BMW X3 kényelmét, sokoldalúságát és tágas helykínálatát füst és más károsanyagok nélkül adja az....
2022.07.02
A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága túl van első zöld próbajáratán Bukarest és....
2022.07.02
Tíz hónap folyamatos csökkenés után májusban először nőtt az autógyártás Nagy-Britanniában éves....
2022.07.02
A márkakereskedések hamarosan megkezdik a rendelések felvételét a vadonatúj Honda Civicre. ..
2022.07.02
A BMW Group több mint 300 millió euró befektetésével készítette fel dingolfingi gyárát az új....
2022.07.02
Nézze meg a videót! ..
2022.07.02
A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt....
2022.07.02
A Hyundai bemutatta a tisztán elektromos modelleket felsorakoztató IONIQ almárka második típusának....
2022.07.02
Megvan a varázsa, ha váratlanul találkozunk a múlttal, és egy pajtalelet pontosan ezt az érzést....
2022.07.02
Karambol történt a repülőtérre vezető úton. A műszaki mentés miatt a Gyömrői utat a Tapolcsányi....